Dårlig udvalg og når man endeligt finder et sted er der masser af regler for hvad man kan bruge det på + en masse ekstra udgifter da man ikke kan bruge det til de tilbud der måtte være på stedet. Så h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har brugt stofbind gennem snart 10-11 år og har prøvet en del forskellige mærker, når jeg skulle udskifte nogle. Senest har jeg prøvet disse og de er klart min favorit. Si... Toon meer
Det er en kæmpestor anbefaling fra mig.. Bindene er virkelig behagelige, bløde og smidige at have på. Jeg har også bind fra et andet brand, hvor de er meget stivere i det. De holder tæt og er... Toon meer
Bakkeager 13, 8700, Horsens, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nem bestilling på hjemmesiden og fantastisk kvalitet på stofbind…
Virkelig et godt produkt som sørger for at vi kan spare klimaet for en masse affald og samtidig skåner vores hud mod uønskede kemikalier.
Lækre kvalitets produkter. Gør livet som kvinde det nemmere på den tid af måneden.
Bindene føles meget behageligt og naturligt mod huden. Sugeevnen er god. Jeg er fan!
De er flotte. Er kommet i vaskemaskinen og jeg glæder mig til at tage produktet i brug
Er super glad for min taske og det mega sød sommer taske
God service og hurtig levering
Det er en kæmpestor anbefaling fra mig..
De holder tæt og er i det fineste stof!
Ud over det, er der eminent kundeservice og enormt søde medarbejdere.
Jeg kan kun anbefale Women’s place, både for krop, miljø og for at støtte en god virksomhed!
En mega lækker tote bag I god kvalitet. Hurtig afsendelse
Varerne kom hurtigt. De er ok bløde, men oplevede, at bindet gnavede da jeg var ude at gå/løbe
Gode produkter med omtanke. Er særligt glad for den lille pouch med plads til rene og brugte pads. Blød kvalitet i stoffet. Lækker kvalitet
Købt et smukt net, der svarer til det optimale i forhold til det billede, der vises på hjemmesiden.
Føles behagelige mod huden! Kan dog virke lidt "tunge" i trussen, og kan flytte sig lidt rundt - men er nemme at få på plads igen.
Super smukke bind 😍😍og de sidder fantastisk, jeg købte str xl da jeg bløder vildt meget de første dage, jeg bløder fortil så jeg vender bindet med den største bue fremad og så holder de bare så godt også om natten. 💪💪💪 kan klart anbefales ❤️❤️❤️ glæder mig til at se nye design 🥰
Lees meer over geverifieerde reviews.