Ole fra Hanstholm i Odense har leveret en super service. Han har serviceret et køkken som er leveret fra en af hans kollegaer til ug. Derudover har han sendt os reservedele flere gange uden beregnin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vil klart anbefale Hanstholm køkken kbh Super lækre og skræddersyede køkkener, hvor kvaliteten og service er i top. @Thomas Hedemann Iversen
Bedrijf heeft geantwoord
Hanstholm Køkkenet er helt unikt. Vi er meget tilfredse med både kvaliteten, design og den professionelle måde vi og vort køkken blev håndteret og monteret på. En særlig tak til Thomas fra Københ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har gjort os umage siden 1968 Det hele starter i 1968, hvor vores første køkken bliver samlet i et snedkeri på havnen i Hanstholm. Selvom rammerne er mere beskedne, er ambitionen den samme, som den er i dag: At lave et skræddersyet køkken efter gamle håndværkstraditioner, som ejeren bliver glad for, og snedkeren kan være stolt af. Egentlig kan det ikke være så meget anderledes. For vi er præget af vores omgivelser og de dyder, der knytter sig til dem. Det ægte, det ærlige og det holdbare. Det betyder, at kunderne må finde sig i en række unikke detaljer. Malet træ, der lakeres op til fire gange. Finger- tappede samlinger. Skuffer med stålskinner og rigtige stålkuglelejer. I takt med at flere og flere får trukket ud i de håndsamlede skuf- fer og mærker de tykke bordplader, stiger efterspørgslen på et køkken fra Hanstholm. Nye modeller kommer til, og med årene finder vi ud af, at vores gode håndværk og individuelle løsninger også er efterspurgte i badeværelset og resten af hjemmet. I 1984 flytter vi og skifter Hanstholm og Vesterhavets vildskab ud med vores nuværende domicil i Vildsund, syd for Thisted ved Limfjorden. Ikke længere væk end at vi tydeligt kan huske, hvor vi kommer fra. Ellers skal vores snedkere nok huske os på det. For vi er stolte over vores arbejde. Det er derfor, at vi brænder vores logo ind i skuffernes sidestykke. Som bevis på at du er meget langt fra standardkøkkener og hurtige løsninger. Samtidig bliver du også mindet om, at du bør udvise samme omhu og respekt for kvaliteten af råvarerne, når du og familien slår jer løs bag gryderne. For et køkken fra Hanstholm Køkken er lavet til at blive brugt. Både når der skal laves fin mad til gæsterne, og når hverdagen kalder på en hurtig spaghetti bolognese. Det er i køkkenet, at livet leves – derfor giver det jo ekstra god mening at gøre tingene ordentligt. I dag har vi butikker over hele landet, hvor du kan se og røre ved vores køkkener og elementer til hjemmet. Her kan du også høre mere om, hvordan din køkkendrøm kan få solide ben at stå på. Når den kommer i hænderne på folk, der har over 50 års erfaring med unikt køkkenhåndværk.
Skyumvej 36, 7700, Thisted, Denemarken
@Thomas Hedemann Iversen

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Ole fra Hanstholm i Odense har leveret en super service. Han har serviceret et køkken som er leveret fra en af hans kollegaer til ug. Derudover har han sendt os reservedele flere gange uden beregning.
Vi kan kun give ham de bedste anbefalinger herfra.
Lone & Henrik

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Havde brug for en reservedel, de svarede hurtigt - effektivt og med lige det jeg skulle bruge!
Tak!

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Jeg vil lige sige tusind tak til Christian og Ole fra Odense afdelingen. I har professionelt sørget for uventede ting der opstod i løbet af processen blev løst uden problemer. Jeg har fået mit drømme køkken og garderobe samt møbel til badeværelset. Det var en tryg oplevelse at være kunde hos jer.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Hanstholm Køkkenet er helt unikt.
En særlig tak til Thomas fra Københavnsafdelingen, som var med fra byggemøde til færdigmonteringen og styrede slagets gang imellem gulvfirma, elektrikker og maler👍
Også en stor tak til snedkeren Michael - Hvor er det dejligt med en håndværker der er så omhyggelig og så dygtig.
Vi kan varmt anbefale Hanstholm Køkkenet☺️

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Vi var rundt hos forskellige køkkenfirmaer, men den gode mavefornemmelse havde vi først hos Thomas Hedemann hos Hanstholm køkken. Og vi er meget glade for, at vi endte med at få lavet et køkken hos Thomas og Hanstholm. Vi har fået lige præcis det køkken, som vi har drømt om, og så har Thomas bare været tilgængelig, nærværende og ordentlig hele vejen igennem. Derudover kom han også med nogle helt vildt gode løsninger andre steder i lejligheden i forbindelse med vores renovering af badeværelset, noget som han egentligt ikke havde behøvet. Selv når der kommer nogle bump undervejs i processen som er uundgåeligt, så er Thomas lynhurtig til at rette op og finde løsninger, han tog endda sin telefon, da han var på ferie. Man bliver altså _ikke_efterladt på perronen som kunde.
Så vi anbefaler at få lavet køkken hos Thomas Hedemann, det har vi gjort, og ham ringer vi også til næste gang.
Kh, Lisa og Christian

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Hansholm har leveret et nyt og virkeligt elegant køkken til os. Køkkendesignet foreslået af Hanstholm var virkeligt godt og vi kunne ikke selv have kommet frem til samme elegante design. Selve renoverings-processen fungerede godt. Tidsplanene overholdt og de folk der er koblet på selve byggeprocessen er meget omhyggelig og leverer et flot produkt. Vi er meget tilfredse med den samlede produkt og processen.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
For 8 år siden købte vi et Hanstholm køkken og badeværelsesmøbler, som bare har fungeret, vi var derfor ikke i tvivl da vi skulle have et nyt klædeskab. Der blev målt op af Bo Meldergård fra Hanstholm Køkken Frederikshavn og vi fik fremsendt tilbud, som vi mødtes om, for at justere det tilbudte, så det lige præcis svarede til vore ønsker.
Levering og opsætning af Jesper fra Larsen & Tamborg var som forventet. Det blev sat op til den lovede tid og det svarede præcis til hvad vi havde forventet. Dygtig og professionelt både i tilbudsfasen og montagen.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Tak for en god oplevelse og et fedt køkken.
Med god og professionel hjælp fra Thomas Hedemann Iversen.
Vi kan klart anbefale nyt køkken fra Hanstholm. 😊

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Et meget tilfredsstillende resultat som følge af et rigtig godt samarbejde om ideudvikling og valg af materialer. Også samarbejdet med køkkensnedker har været upåklageligt.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Vi har købt køkken, bryggers og badeværelsesmøbler ved Hanstholm i Odense og har været meget tilfredse med servicen og det produkt vi har fået. Ole har været med fra start til slut, og har sørget for at vi har fået det lige som vi ønskede os. Stor anbefaling herfra!

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Thomas Hedemann har fra start været god til at lytte og supplere med gode ideer til design. Han har været hurtig til at finde løsninger ved udfordringer og til at betrygge mig i løbet af processen.
Han arbejder sammen med Flemming Brimer elektriker og projektbestyrer. Flemming er fagligt meget kompetent og har styret projektet ud fra en fast arbejds- og tidsplan.
Begge de herrer er yderst behagelige at arbejde sammen med. Og igennem hele forløbet troværdige og ordholdne. Og så er det god stil at de begge møder personligt op og afrunder forløbet og ønsker tillykke med det nye køkken.
Jeg er SÅ glad🤩 Jeg har fået et smukt køkken i et godt design og meget smukke holdbare materialer der vil glæde mig i mange år😀
Jeg kan klart anbefale Hanstholm Køkken og Thomas Hedemann. TAK😀
Skøn butik i Frederikshavn, flot udstilling, super betjening og vejledning om produkterne, både inventar og hvidevarer. Vi er yderst tilfreds med vores nye køkken. Lige som vi ønskede det. Levering og montering til UG :-)

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Vi kan varmt anbefale Hanstholm, og især Thomas Hedemann som har gjort en kæmpe indsats for vores køkkenprojekt. Thomas har guidet os i forhold til vores valg af køkken, bordplade og hvidevarer. Han har været kompromisløs ift. kvalitet og design og forstået vores behov og ønsker. Vi har fået et flot køkken som opfylder vores "køkkendrømme". Da det på et tidspunkt opstod et problem fordi vi havde lavet forkerte mål (det var vores egen beslutning at tage målene selv, da vi ikke havde overtaget lejligheden endnu), kom Thomas ud i lejligheden og hjalp til at løse problemet med de nødvendige ændringer til køkkenet. Køkkenet kom til tiden og monteringen gik fint, så nu er vi kommet godt på plads.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Jeg henvendte mig til serviceafdelingen og forhørte mig, om jeg kunne købe to nye soft-close skinner til en skuffe i mit 21 år gamle Hanstholm Køkken. To dage senere blev de leveret af posten. Ingen vederlag, bare total flot service og god vejledning.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Vi har fået installeret et Hanstholm køkken i vores nye hus. Super flot køkken lige som vi havde drømt om. Det er anden gang vi får et Hanstholm køkken og vi synes det er det flotteste køkken også her anden gang. Tak til Thomas, Mikael og Erik for god hjælp i processen. Og tak for stor tålmodighed med Thomas, da vi startede med at designe køkkenet 1,5 år før aflevering pga nybyg.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Vi har fået leveret et nyt køkken fra Hanstholm Hellerup, og vi kan kun være yderst tilfredse med hele forløbet. Fra start til slut har vi oplevet en fantastisk rådgivning, og der har altid været en god kommunikation.
Når der har været små udfordringer undervejs, har Claus og teamet udvist stor ansvarlighed og hurtigt fundet løsninger. Det har gjort hele processen meget lettere for os.
Vi vil klart anbefale Hanstholm Hellerup til alle, der overvejer at få monteret et nyt køkken. Tak for et super godt samarbejde!
Stine

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Mit første møde med Thomas Hedemann fra Hanstholm køkken Gl.Kongevej var meget positivt. Jeg blev mødt med venlighed og entusiasme og fik med det samme fornemmelsen af, at mit ønske om en total køkkenrenovering var en opgave, der ville blive løst med kompetent vejledning og støtte.
Resultatet er blevet fantastisk vellykket takket være god planlægning fra Flemming Henriksen og hele holdet af dygtige håndværkere.
Jeg kan absolut anbefale Hanstholm køkken.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Vi handlede køkken hos Hanstholm køkken i Odense ved Ole Pallesen.
Lige fra første møde til sidste opsætning har vi følt os meget trygge, oplyste og super vejledt.
Ole var selv og monterede og udførte et super professionelt arbejde og hele tiden med grundighed og perfektionisme som levede fuldt op til den høje kvalitet som Hanstholm køkken har.
Vi er meget glade for hele forløbet og ovenud glade for at vi valgte Hanstholm køkken og specielt Ole Pallesen.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Alt lykkes til aftalte penge
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hanstholm Køkken. Allerede fra starten var servicen i top – alt blev grundigt opmålt på stedet inden produktionen gik i gang, og det gav en tryghed i processen.
Vi købte køkkenet tilbage i 2018, og her flere år senere står det stadig flot med et tidløst og elegant design, der holder både i kvalitet og stil.
Den eneste lille udfordring opstod med bordpladen fra en underleverandør, som desværre ikke passede ved levering. Til gengæld blev der hurtigt fulgt op, og blot tre uger senere kom der en ny – og endda en bedre version – uden ekstra omkostninger som kompensation.
Det viser, at selv når noget ikke går helt efter planen, så bliver det håndteret professionelt og med fokus på at gøre kunden tilfreds. Det endte med at blive en rigtig god oplevelse, og vi kan kun anbefale Hanstholm Køkken videre.

Antwoord van Hanstholm køkken A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.