Super blij met m’n happy naps die m’n 6 maanden oude dochter zo schattig staan :) Mooie kwaliteit, zowel de buiten- als binnenkant. De heldere en laagdrempelige uitleg op de site heeft mij goed geholp... Toon meer
Hele fijne, snelle en daadkrachtige klantenservice! Vervolgens mijn bestelling geplaatst en de luiers werden snel verzonden. We zijn er nu net een paar dagen mee bezig; de luiers voelen van enorm goed... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Helemaal Happy met onze Happy Naps!
Wij gebruiken Happy Naps nu ongeveer 3 maanden en zijn super blij. Het begin is soms even zoeken en ja, we hebben af en toe een lek-luier gehad. Maar dankzij de goede klantenservice van Happy Naps kom je daar altijd weer uit. Romy kijkt echt met je mee: je mag gewoon foto’s sturen via WhatsApp en krijgt eerlijk en praktisch advies over maat en afstelling. Inmiddels werkt het echt top en willen we niet anders. We vinden de wasbare luiers zelfs veel fijner dan wegwerpluiers. Bonuspunten: het scheelt in de portemonnee, is beter voor de planeet 🌍 én de luiers zien er ook nog eens superleuk uit. Kortom: geen seconde spijt en wij raden Happy Naps aan iedereen aan!
Super blij met de luiers van Happy Naps…
Super blij met de luiers van Happy Naps en dan vooral ook met de begeleiding van Romy! Super fijn dat je altijd kan appen bij vragen of onzekerheden en je wordt super goed geholpen en ook altijd snel. Dus zeer zeker een aanrader!
Mega goede klantenservice
Mega goede klantenservice! Nog nooit ben ik ergens zo goed geholpen. Niet enkel voor je aankoop maar ook erna. Ze staan steeds klaar met tips en tricks en zelf met een passende oplossing. Wij hadden een probleem met eerder aangekochte pampers en dat hebben ze prachtig opgelost. Hier een heel tevreden klant!
De pampers zelf zijn trouwens ook geweldig (al is de klantenservice nog net dat tikkeltje beter :) ). Je hebt gemak van een wegwerpluier door het pocketsysteem maar wel alle voordelen van wasbare pampers.
Heel helpend!!
Onwetend zocht ik informatie op omtrent herbruikbare luiers. Het fijne bij Happy Naps is dat je een bundel ‘part Time’ kan bestellen wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent. Zo konden wij het eens uitproberen. Op de website zelf staat heel veel uitleg, maar als je nog extra vragen hebt of onzeker bent over het gebruik ervan (zoals ik was) helpen ze je graag en zeer laagdrempelig. Je kan ze gewoon een berichtje sturen op whatsapp. Ideaal als je het mij vraagt!
Super service!
Wij zijn enthousiast over HappyNaps! Voor de newborn fase vind ik de nappies nog wel echt te groot, maar na enkele weken zijn we alsnog gestart. Toen we problemen hadden met lekjes, konden we gemakkelijk contact leggen met HappyNaps via Whatsapp of mail en kregen we keer op keer een persoonlijk op maat gemaakt advies. Of het nu ging om de afgestelde maat van de luiers (welke knoopjes etc), de inleggers of het wassysteem, de klantenservice denkt echt supergoed mee en zoekt uit wat het beste bij je past. Eerlijk is eerlijk, het is even uitzoekwerk om met wasbare luiers aan de slag te gaan, maar door deze service wordt dit zo veel makkelijker gemaakt. Het wassen valt me reuze mee en ook het aan doen is simpel. Je went er bovendien snel aan. Als je het toch te veel werk vindt, kun je het altijd part-time gebruiken. Wij hebben er in ieder geval al veel kosten en afval mee bespaard :)
Geen aanrader!
Het zijn qua pasvorm en kwaliteit geen goede luiers. Mijn dochter heeft (op mijn advies) gekozen voor wasbare luiers, omdat ik die bij onze kinderen destijds zo fijn vond.
Nu zijn er veel verbeteringen, zou je denken. Maar helaas. Continue lekken. Maar dat kon ik nog aan. Ik bleef er een paar stug gebruiken, dan maar wat vaker kleertjes wisselen.
Maar de inleggers pluizen enorm in de was. Waardoor al het wasgoed onder de pluisjes komt te zitten.
Mijn dochter had al contact opgenomen met de leverancier om de NIET gebruikte luiers te kunnen retourneren. Ze voldoen immers niet aan wat er beloofd is. Alleen hulp met omdoen wordt aangeboden. Verder gewoon pech. Wel pech voor bijna 600 euro!
Van licht sceptisch naar zeer positief verrast!
Heb al geruime tijd ervaring met wasbaar luieren en gebruik meerdere systemen.
Toch maar besloten wat pocketluiers aan te schaffen, omdat het toch makkelijker is dan altijd tweedelig en wat slanker onder kleding.
Ons zoontje is smal, de happy naps zitten echt perfect! Hij plast heel veel in 1 keer en ik was enigszins sceptisch. Maar wauw, wat een fijne pocketluiers ! Ze zijn ontzettend soepel, maar toch stevig. Ons zoontje heeft nooit striemen van deze luiers en ze hebben al meerdere poepexplosies binnengehouden.
Ik gebruik de inleggers van Happy Naps zelf, hennep onderop en bamboe bovenop met daarop een dunne katoenen booster van een ander merk (echt aan te reden bij grote plassen vanwege de snellere opname) .
Ook gebruik ik andere merken inleggers die ik al in huis had, die passen ook prima.
De dubbele opening maakt het vullen van de pockets veel makkelijker, als je de goede pasvorm hebben gevonden is verschonen echt zo gebeurd en de printjes zijn echt ontzettend mooi. Ik vond de nappies in het echt nog veel mooier dan op de foto's online . En ze blijven soepel en zacht. Ben er heel erg blij mee en gebruik eigenlijk nog bijna alleen deze!
Voor snachts gebruik ik wel een tweedelig systeem voor onze buikslaper.
Leuk concept mindere uitvoering
Onze dochter geboren eind december 2023 en nu paar maanden verder met happy naps
- lekken vaak door. Kreeg advies om extra hydrofiele doekjes in luiers te plaatsen. Dat werkte idd even. Naar mate ze ouder ben dus meer borstvoeding tot zich nam zijn zowel de Infant als Newborn inlegger onvoldoende.
Wel goede klantenservice ervaring
Op universiteit verzadigingscheck gedaan en de opname mogelijkheid is inderdaad ontoereikend.
We gaan nu alternatieve inleggers proberen
Kortom:
Goed concept, niet geschikt voor Newborn...
Werkt niet en slechte klantenservice
Deze aangeschaft voor mijn baby, hij heeft ze maar tot 6maanden kunnen dragen want deze luiers bleven doorlekken. Op welke manier dan ook: met dubbele liner en met extra doek en elke maar dan ook ELKE stand. Meerdere keren aangegeven maar ze bleven maar hameren dat het niet aan kun luiers zou liggen. Heb nu meerdere andere merken geprobeerd en daar nog nooit een probleem mee gehad. Met happynaps lekte mijn kindje bij Elk plasje door
Super luiers
Ik begon met een trial pakket. Al snel hier heel tevreden over! Toen meer luiers gekocht.
Ze worden goed schoon in was. Ik vond het wel fijn dat er een instructievideo beschikbaar was om zo de luier op de juiste manier aan te doen. Even zoeken naar hoe groot/klein je de luier moet maken maar als je dit eenmaal weet dan zijn ze super handig in gebruik.
Ik heb ook een zwemluier gekocht. Hier ook zeer tevreden mee.
Supersnelle verzending en top…
Supersnelle verzending en top producten.
Ik heb de zwemluiers cadeau gedaan maar wat een leuke designs en goede kwaliteit. ze zijn ook nog eens verstelbaar. wat wil je nog meer?!
Mooi en praktisch !
Super blij met onze luiers van happynaps ! De prints zijn super mooi, en de luier werkt perfect, geen accidentjes tot nu toe !
happynaps fulltime
inmiddels zijn we 3 maanden fulltime begonnen aan de happynaps en ben hier erg tevreden over. ze doen niet onder aan wegwerpluiers en ik ben helemaal weg van de prints.
toen er 1 gesneuveld was heb ik contact opgezocht met de verkopers en ze waren super behulpzaam en kwamen met een goede oplossing.
ik ben fan.
Bamboe doekjes en inleggers ❤️
De herbruikbare bamboe doekjes zijn zo lekker zacht! Ze werken perfect. Ik gebruik ze voor vieze billen en voor een vieze mond na hapjes.
Wij zijn ook erg fan van de inleggers voor de luiers!
Echt een aanrader!
De klantenservice van Happynaps is echt the best! Ze helpen je mega goed beantwoorden the vragen snel. En helpen je echt stap voor stap met hoe je de wasbare luiers het beste kan gebruiken/ om doen. En de printjes zijn echt om verliefd op te worden! Ik gebruik de wasbare luiers nu al een tijdje en ik ben echt in love! Het was eventjes wennen en uitproberen in het begin. Maar het is zo makkelijk en fijn, zeker een aanrader!
Geweldig printjes en een top service!
Begonnen met een proefpakket van 3 luiers.
Na een paar keer proberen het parttime pakket besteld. Toen ik via whatsapp vroeg of ik zelf de printjes kon uitzoeken werd ik super snel geholpen en een paar dagen later hingen de zelf gekozen printjes al aan de waslijn. Fijne luiers en een top service!
Hele fijne producten en goede service
Goede service. Snelle levering. Mooie ingepakte naps. Staan altijd klaar voor vragen. Heb de naps nog niet gebruikt, maar kan niet wachten - moet nog even geduld hebben.
Fijne website met goeie producten
Doen wat ze moeten doen, zonder de luieruitslag
Ik gebruik de herbruikbare luiers nu een weekje bij onze dochter van 1 maand oud en we zijn er heel tevreden over! Het is eerst wel wat zoeken waar je allemaal op moet letten bij het aandoen van de luier, dus je moet wel wat handigheid creëren, maar het went snel. De luiers zijn iets dikker dan de gebruikelijke pampers, waardoor je mogelijk wel iets sneller dan anders naar een grotere maat van romper moet overgaan, maar het valt niet zo op eens de baby aangekleed is. Wat wel opvalt is dat er in tegenstelling tot de pampers helemaal geen chemisch luchtje aan hangt! En dat merken we ook aan haar billetjes, ze had eigenlijk continu last van rode billetjes, maar sinds we de herbruikbare luiers gebruiken, heeft ze hier geen last meer van!
In het begin hadden we ook wat schrik dat de luiers niet volledig zuiver zouden raken nadat er kaka in gedaan was, maar tot nu toe zijn ze altijd goed zuiver geraakt. Wat handig is, is dat enkel de voorwas extra is, want met de hoofdwas wassen we onze handdoeken en dergelijke ook mee.
We hebben ook nog geen lekkages gehad, dus de luiers doen echt wat ze moeten doen!
We waren begonnen met het parttime pakket (toen zaten er nog 11 luiers in) en hebben nu een extra parttime pakket van 9 luiers gekocht, hopelijk is dit nu voldoende om fulltime herbruikbare luiers te kunnen gebruiken.