Happynaps Reviews 62

4,6

Onwetend zocht ik informatie op omtrent herbruikbare luiers. Het fijne bij Happy Naps is dat je een bundel ‘part Time’ kan bestellen wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent. Zo konden wij het eens... Toon meer

Mega goede klantenservice! Nog nooit ben ik ergens zo goed geholpen. Niet enkel voor je aankoop maar ook erna. Ze staan steeds klaar met tips en tricks en zelf met een passende oplossing. Wij hadden... Toon meer

Hele fijne, snelle en daadkrachtige klantenservice! Vervolgens mijn bestelling geplaatst en de luiers werden snel verzonden. We zijn er nu net een paar dagen mee bezig; de luiers voelen van enorm goed... Toon meer

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Super vriendelijk personeel en mooi verpakt geleverd

Kreeg mijn bestelling snel binnen binnen de aangegeven tijd. Zat mooi verpakt in milieubewuste verpakking. 1 nappie was vergeten maar dit werd snel nageleverd. Personeel is vriendelijk en niet te vergeten de designs van de nappies zijn kleurrijk en uniek los van dat ze goed zijn voor het huidje van de baby! Niet te vergeten dat ze goed zijn voor de milieu en dus voor de toekomst

2 april 2022

Super Happy Naps!

Ik heb vooraf veel informatie kunnen krijgen over de Happy Naps, en ook bij vragen/ problemen in de eerste weken na de geboorte, kon ik snel contact krijgen met het bedrijf, voor de juist tips en tricks. Geweldig bedrijf, fijne producten en tot nu toe een heel goede ervaring!

31 maart 2022

Super blij met m’n happy naps die m’n 6…

Super blij met m’n happy naps die m’n 6 maanden oude dochter zo schattig staan :) Mooie kwaliteit, zowel de buiten- als binnenkant. De heldere en laagdrempelige uitleg op de site heeft mij goed geholpen, evenals de fijne en snelle support via what’s app en het meegestuurde e-book wat ik er een aantal keer bij heb gepakt om nog even na te lezen hoe het ook alweer zat. Na een dag of 2 had ik het onder de knie. Ik kan het iedereen aanraden om op een eenvoudige manier een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld!

13 maart 2022

Beste uit onze test

Na een paar luiers met verschillende systemen getest te hebben kwamen deze als beste uit de test. Ze lekken niet en nog n plus punt ze zijn snel droog. Erg tevreden mee!

13 maart 2022

Mooi product maar lekt wel vaak

Correcte en snelle levering. Mooi design. Wel jammer dat ze heel vaak lekken. Geen idee of dit bij alle wasbare luiers het geval is. Ideaal dus voor deeltijds gebruik als je thuis bent en je kindje wakker is. Voor het slapen zou ik toch wegwerp luiers aanraden.

9 maart 2022

Wat een fijne luiers

Wat een fijne luiers! Mooie printjes, die mooi blijven na het wassen.
Ik geef borstvoeding dus poepjes zijn nog vaak dun, gooi ze met poepje en al in de wasmachine en ze komen er altijd weel spier wit uit!
Ze voelen niet zwaar aan na een plasje en het belangrijkste voor ons, ze voelen na een plasje nog zo goed als droog aan, wat weer fijn is voor de baby billetjes.

26 februari 2022

Geld besparen maar wel meer moeite

Laatst een nappys pakket besteld, qua uiterlijk super leuk! Een hele berekening gedaan of het uit kan, maar ik heb 2 kinderen in de luiers, dus dan bespaar je zeker veel geld! Je moet er echt inkomen, eerste paar keren lekt je kind door, en dat is dan even een tegenvaller. Veel hulp gekregen van nappys via Whatsapp. Zo leerden wij steeds meer. Na een week overdag geprobeerd te hebben gaat het steeds beter, ik denk dat ik volgende week meer ga bestellen. De gewone inleggers zijn niet goed genoeg voor de nacht, dus ik moet de hennep inleggers nog uitproberen. Wat wel jammer is is dat de papieren inleggers voor het poep wel €0.10 per stuk zijn, dus dan bespaar je niet echt meer ten opzichte van luiers. Dus die koop ik er niet meer bij. Het kost meer moeite en vies werk ivm poep.. nog steeds aan het uitzoeken hoe ik dat goed uitwas, voor dat het in de wasmachine gaat, maar het bespaart mij echt veel geld en het is goed voor het milieu, dus dat is mijn drijfveer. Maar de nappys doen zijn werk, en hopelijk dat de hennep inleggers goed genoeg zijn voor de nacht!

15 februari 2022

Heel blij mee

Heel blij mee! Was even uitproberen qua inleggers maar iedere keer dat ik een wasbare luier gebruik ipv een wegwerp geeft zo’n goed gevoel! Aanrader!

3 februari 2022

Eerst lekkages, nu GOED!

Tot nu toe nog elke dag lekkende luiers en dus natte broeken en rompers. Ik blijf wassen en proberen.....

2 weken later pas ik deze review aan: Inmiddels 10 wasbeurten verder en een zeer behulpzame founder van Happy Naps gesproken over whats app en FaceTime. (Veel dank Romy voor je oprechte hulp en aandacht in ons contant.) Zij heeft met mij mee gekeken hoe ik de luiers gebruik. Na een paar kleine aanpassingen functioneren de luiers zoals beloofd voor mijn 5 maanden oude baby. Elke Happy Nap die ik sindsdien gebruik geeft mij een goed gevoel, ipv wéér een wegwerpluier in de prullenbak te gooien. Het weken, wassen en drogen vind ik geen probleem. Dit gaat bij mij gewoon mee in de gewone was en droog praktijken. Voor mijn oudste van 2,5 die overdag zindelijk is wilde ik de Happy Naps alleen gebruiken voor in de nacht. Zij vindt de naps wel een dikke bedoeling tussen haar benen (2 inleggers om genoeg plas op te vangen maken ze wat dik), ipv de zachte platte wegwerpluiers die ze gewend was. Introduceren vanaf jongs af aan is dus het advies. Ik zou iedereen willen oproepen een flinke set te kopen en helemaal of deels te stoppen met de wegwerp luiers. Doen!

2 februari 2022

geweldige luiers!

geweldige luiers!! heel fijn in gebruik, en ze zien er ook nog eens prachtig uit.
Het enige wat ik zou veranderen is dat je als klant zelf de printje mag kiezen in de pakketten.

26 januari 2022

Prachtige naps

Prachtige naps, makkelijk te gebruiken en voelen kwalitatief heel goed aan! 10/10! Hele unieke prints.

24 januari 2022