Oliver heeft me uitstekend geadviseerd…
Oliver heeft me uitstekend geadviseerd over mijn nieuwe hardloopschoenen. Hij hield goed rekening met mijn loopgewoontes, mijn vorige schoenen en mijn ervaringen. Blij met mijn nieuwe schoenen!
2x verkeerd besteld en makkelijk en snel retour gestuurd.
Uiteindelijk de juiste slippers besteld en deze zitten heerlijk!
Fijne klantenservice ook die goed bereikbaar is.
Eerlijk advies. Goed geluisterd naar mijn wensen. Vivian heeft verstand van zaken. Prettig contact, persoonlijk en professioneel.
In de winkel goed advies over Asics Gore-tex schoenen. Deze online besteld omdat ze niet in de winkel op voorraad waren maar online de volgende dag binnen. Ook advies over (waterafstotende) sokken.
Zeer tevreden over advies en service.
Ik wilde een hoofdtelefoon en sportarmband van de hardlopenwinkel en ik mailde ze met een vraag. Binnen een uur werd ik teruggemailt en bellen kan ook. Daarna besteld en de volgende dag was alles gewoon netjes in huis. Leuke mensen en ze hebben daar verstand van hardlopen en want ik wil.
De Hardloopwinkel heeft met mij contact gehad voordat ik naar Nepal vertrok. Voor hen wilde ik daar de nieuwe Tubes en de Garmin Fenix2 uitproberen tijdens mijn Mount Everest marathon op 29 mei!. Het is geslaagd! de horloge en de tubes hebben mij naar een geweldige prestatie gebracht waarvan ik enkel kon dromen! De Tubes van de Hardloopwinkel zijn zelfs ook nog mooi en modieus voor sporters! Zelfs voor profs, hobby lopers maar ook voor beginners zijn deze tubes goed, juist ook om te herstellen. Ik heb geen kuit problemen zoals kramp en verzuring of wat dan ook meer gehad!
Ik vond de bestelling bij Hardlopenwinkel.nl goed omdat het bestelde ook snel binnen was zoals beloofd en kon direct gaan hardlopen met de armband.
De vragen voor de bestelling werden binnen 2 uur beantwoord. Dus prima