1 ster is nog teveel! Je doet een uitbetalings verzoek er gaat wat mis bij de betaalprovider eerst krijg je 2 dagen alleen maar te horen 48 uur wachten. Terwijl je steeds aangeeft nog geen uitbet... Toon meer

Is voor ons een nieuw site, tot nog toe prima!! Inschrijven ging vlotjes , klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam. Leuke site en ook al regelmatig wat gewonnen. Snelle uitkering , staat zo op d... Toon meer
Je krijgt hier weinig tot geen plezier voor je geld als je slots speelt. Je kan het beter houden op live games waar ze geen invloed op hebben. Daar kun je trouwens ook verliezen, maar heb je... Toon meer
Welkom bij Hard Rock Casino, waar spanning, plezier en verantwoordelijkheid samenkomen. Sinds 2024 bieden we een veilige, eerlijke en vermakelijke speelervaring, dag en nacht. Met topgames, humor en een recht-door-zee aanpak maken we online spelen écht leuk. Hulp nodig? Contacteer ons via hardrockcasino.nl.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Geeft letterlijk helemaal niks , aantal dagen weer geprobeerd maar compleet niks gekregen en dat is de zoveelste x. En nee ik hoef geen standaard antwoord die heb ik al gelezen bij de andere reviews.

De win kansen liggen bij hard Rock Casino op -1
Er zijn zat andere casino's die het veel beter doen.

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Een werkelijk slechte ervaring met HARD ROCK CASINO!!!
Na mijn aanmelding en een storting van €25 via iDEAL bleef het volledig stil vanuit Hard Rock Casino. Geen update, geen uitleg en geen enkele communicatie over wat er aan de hand was.
Ik heb vervolgens zelf meerdere keren om verduidelijking moeten vragen, omdat ik simpelweg niets hoorde. In plaats van een nieuwe klant duidelijk te informeren, werd ik ruim 1,5 week in volledige onzekerheid gelaten.
Daarna kreeg ik een reactie waarin letterlijk stond dat mijn situatie de "hoogste prioriteit" had en dat men er alles aan deed om dit zo snel mogelijk af te ronden. Op basis daarvan zou je verwachten dat er eindelijk duidelijkheid zou komen.
Maar zelfs daarna duurde het nog eens twee dagen voordat ik een bericht ontving. En wat was die zogenaamd prioritaire oplossing? Een standaardmail waarin stond dat mijn storting "niet voldoet aan beleid en regels" en dat mijn geld wordt teruggestort. Geen inhoudelijke reden, geen uitleg en geen enkele toelichting.
Dus samengevat: eerst complete radiostilte, vervolgens mooie woorden over "hoogste prioriteit" en uiteindelijk een betekenisloze standaardtekst waar een klant helemaal niets aan heeft.
Een bedrijf mag klanten weigeren. Dat is niet het probleem. Het probleem is de manier waarop je mensen behandelt: slechte communicatie, geen transparantie en klanten die alles zelf moeten uitzoeken.
Door de manier waarop dit is afgehandeld heb ik inmiddels een melding gedaan bij de Kansspelautoriteit (KSA).
Voor mij straalt dit geen professionaliteit of betrouwbaarheid uit. Wees gewaarschuwd als je overweegt hier klant te worden: kijk goed hoe er met je wordt omgegaan zodra er iets misloopt.

Weer geprobeerd maar helaas
Dacht kan toch niet dat ik zoveel pech hebt of lig t aan de casino zelf??

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Leuk spelen snelle betaling.
Goed aanbod aan slots.

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Werken samen met valsspelers zoals Evolution en als je dan bewijs van valsspel levert doen ze alsof ze er niks vreemd aan zien.
Balletjes die bij roulette opeens midden in de lucht een hopje over getallen heen maakt.
En dan opeens de andere kant uit draait als hij bij een bonus getal komt..
Een wiel dat de ene ronde vrolijk door draait en dan als er een bonus in de buurt komt opeens vol afremt..
Nee, zo werken de natuurwetten echt niet hoor vrienden.
Als er geen rem op zit dan remt 't wiel niet de ene ronde hard en de andere ronde totaal niet..
Blijf lekker met die valsspelers in oost Europa samenwerken. Heb m'n account opgezegd, speel wel in een echt casino zonder magneten.
Heel 't internet staat vol videos over 't valsspelen van Evolution, maar iedereen is uiteraard gek volgens de casinos die met deze oplichters samenwerken.
Grappig hoe 't balletje in een echt casino altijd normaal stuitert en zich aan de natuurwetten houdt, maar bij Evolution schiet de bal opeens de totaal andere kant op of maakt 't sprongetjes midden in de lucht als er een bonusgetal aankomt en word dan snel in een ander nummer "getrokken"..
Ja joh... tuuuuurlijk.
En jullie certificaat intereseert me geen hol, heb zelf ook wel ogen stel clowns.
Geef dan eens uitleg waarom een roulette balletje midden in de lucht hopjes kan maken??
Hoe werkt dat precies? Hard stukje lucht waar 't tegen op komt??
Of waarom remt 't wiel bij crazy time de ene ronde heel traag en de andere ronde bijna direct?
Duidelijk veranderen ze iets waardoor 't rad zich opeens sneller afremt.

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Ik ben vaak teruggekomen bij hardrock maar merk nu dat ik toch écht bij de casino's wil spelen die een hogere rtp hebben. Daar win je nog eens wat. Ik heb nu weer op n behoorlijk bedrag een paar hele slappe bonussen gehad waar je dan 50.euro wint. Ben bang dat dit casino toch teveel in houdt van de spelers en ik hoop oprecht dat ze mogen groeien zodat ze hierin wat meer de speler terug kunnen geven... verder namelijk een casino wat goed in elkaar zit! Snelle uitbetaling als dat er is..

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Waardeloos casino en echt gemanipuleerde Lightning roulette!2 keer achter elkaar hoog ingezet op nummer en 2 keer in de buurman terwijl die 1 keer in mijn nummer lag notabene!
Vieze praktijken zijn dat!
Echte geldvreters dit casino mensen!
Niet spelen,want ze vreten je kaal!
Stortingslimiet is zo bereikt bij dit casino dus dat zegt genoeg!
Nooit meer!

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Nou het is gwn goed in mekaar gezet genoeg variety en heel makkelijk en goed te begrijpen allemaal. Amen de bonussen kunnen beter

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Blijft een casino onder de maat. Hier zien ze me niet meer
Ruim €1000 gestort en helemaal niks gewonnen. Spellen spelen schokkerig. En je wordt hier financieel uitgekleed
Rtp 0.0
Mensrn blijf hier weg

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Oppassen mensen. Die bonusvoorwaarden zijn zo slecht uitgelegd. Eerst wordt er gezegd dat je de bonus 30x moet inzetten en onderaan staat er dat je het bonusbedrag 30x moet inzetten. Pure oplichterij!
Je kunt beter naar een andere casino gaan.

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Geen enkel winst te behalen. 500 weg met 1 euro per klik spelen. Gewoon niet aan beginnen

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Na het registreren kreeg ik een email dat ik enkel door een link te openen ik succesvol geregistreerd was. Een aantal keren geprebeerd. Werd mijn account niet toegelaten. Heb nog een email gehad dat ze het binnen 24 uur op zouden lossen. Dan is het vertrouwen weg. Als een registratie niet goed gaat? Kan ik de gokkasten dan vertrouwen?, de geldstroom tussen ons beiden? Als het een bank betrof had ik ook hetzelfde gedaan. Jammer

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Positief verrast. Wat gewonnen, uit laten betalen, stond binnen minuut op de rekening. Maar los daarvan, veel bonussen gekregen. Totaal andere spelervaring dan bij veel sites die inderdaad aan het oplichten zijn. Gewoon een return wat je een beetje kan verwachten, net als bij Toto en Unibet waar het er eerlijk aan toe gaat. Dus raad ze aan.

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Up-Date inmiddels 36 uur verder en bedrag nog steeds niet op mijn rekening!!
UP-DATE inmiddels dag verder en tegoed nog steeds niet bijgeschreven op mijn rekening, kortom het zijn boefjes die niet in een casino thuis horen maar achter de tralies!!
Betalingen bij winst uit te laten betalen duurt erg lang ze gebruiken hier minimaal 24 uur voor.
Winkans nihil bij deze zijn gewoon fraudeurs die uw geld vast houden. helpdesk om te janken!
De kansspel autoriteiten geven aan dat dit niet rechtmatig is,hardrock moet namelijk zonder uitstel betalen!
Dus melding gemaakt bij de kansspel autoriteiten, wordt vervolgt!
Communicatie met helpdesk geven aan dat ze minimaal 24 uur nodig hebben. en als je kritisch ben wordt je eraf gegooid, super service
Kortom bezint eer je begint bij deze onbetrouwbare Partij. zijn zat betere partijen die direct uw tegoed storten binnen 2 minuten op uw rekening!!
En op reactie ook nog verkeerde naam schrijven, wordt lachwekkend, ik heet geen Pieter en ken geen Pieter maar reactie schrijven jullie Pieter. Hoe serieus nemen jullie spelers??

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Naar mijn idee oplichting. Heb de welkomstbonus van 250 free spins geselecteerd. Maar dan moet je eerst €25,- storten en spelen. Nou dat gedaan en vervolgens win ik in totaal €7,47 met 250 free spins. Kan wat mij betreft echt niet!! Ik snap dat het “gokken” blijft maar dit gaat wel heel ver!!

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Ik vind dat ze oplichters zijn en de kasten geprogrammeerd zijn om niks te geven.
100 op gezet in totaal en niks.
“Dark waters gespeel… bonus kisten open een uur lang en geen 1 keer iets gegeven.. hoe kan dat

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Ik speel nu ruim een jaar bij Hard ruk casino en mijn ervaringen zijn louter negatief. Hun rtp is een lachertje, zelfs de lage percentages die ze communiceren (94%, terwijl dezelfde slots bij hun concurrenten een hogere rtp hebben), halen ze niet. Ik speel er alleen met de bonussen die ze aanbieden en ik sta dik in de min, op dit moment heb ik een rtp van 65% gehaald op deze scamsite. Dit, terwijl ik door hun bonussen een rtp van ongeveer 104% zou moeten hebben. Doe jezelf een plezier en ga spelen bij Tonybet of Starcasino. Blijf heel ver weg van deze schandalige boevenbende