Banner for Hard Rock Casino NL

Hard Rock Casino NL Reviews

2,7

1 ster is nog teveel! Je doet een uitbetalings verzoek er gaat wat mis bij de betaalprovider eerst krijg je 2 dagen alleen maar te horen 48 uur wachten. Terwijl je steeds aangeeft nog geen uitbet... Toon meer

Is voor ons een nieuw site, tot nog toe prima!! Inschrijven ging vlotjes , klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam. Leuke site en ook al regelmatig wat gewonnen. Snelle uitkering , staat zo op d... Toon meer

Je krijgt hier weinig tot geen plezier voor je geld als je slots speelt. Je kan het beter houden op live games waar ze geen invloed op hebben. Daar kun je trouwens ook verliezen, maar heb je... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Online sportwedkantoor

Welkom bij Hard Rock Casino, waar spanning, plezier en verantwoordelijkheid samenkomen. Sinds 2024 bieden we een veilige, eerlijke en vermakelijke speelervaring, dag en nacht. Met topgames, humor en een recht-door-zee aanpak maken we online spelen écht leuk. Hulp nodig? Contacteer ons via hardrockcasino.nl.

Houd rekening met het volgende

Slecht

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

175 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geeft letterlijk helemaal niks

Geeft letterlijk helemaal niks , aantal dagen weer geprobeerd maar compleet niks gekregen en dat is de zoveelste x. En nee ik hoef geen standaard antwoord die heb ik al gelezen bij de andere reviews.

25 mei 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je review.

We zullen je het standaard verhaal over RNG deze keer besparen, want na al je ervaringen bij verschillende casino's denken we dat je daar inmiddels wel van op de hoogte bent.

We zien dat je al bij meerdere casino's vergelijkbare ervaringen hebt gedeeld. Bij gokken hoort helaas ook verlies, en dat is een onlosmakelijk onderdeel van het spel. Als je merkt dat dit patroon zich blijft herhalen en je hier moeilijk mee om kunt gaan, raden we je ernstig aan contact met ons op te nemen. We kunnen je dan begeleiden naar de juiste hulp en ondersteuning.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mail ons via support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

De win kansen liggen bij hard Rock…

De win kansen liggen bij hard Rock Casino op -1
Er zijn zat andere casino's die het veel beter doen.

24 mei 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je feedback.

We begrijpen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Het is belangrijk om te weten dat alle spellen bij Hard Rock Casino worden aangeboden door gecertificeerde en gereguleerde softwareleveranciers. De RTP (Return to Player) percentages van onze spellen zijn vastgesteld en gecontroleerd door onafhankelijke instanties, waardoor eerlijk spel gegarandeerd is.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen zodat we je ervaring beter kunnen begrijpen en je eventueel kunnen informeren over hoe onze spellen werken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Is dit vergunningswaardig HARDROCK CASINO !!!!

Een werkelijk slechte ervaring met HARD ROCK CASINO!!!

Na mijn aanmelding en een storting van €25 via iDEAL bleef het volledig stil vanuit Hard Rock Casino. Geen update, geen uitleg en geen enkele communicatie over wat er aan de hand was.

Ik heb vervolgens zelf meerdere keren om verduidelijking moeten vragen, omdat ik simpelweg niets hoorde. In plaats van een nieuwe klant duidelijk te informeren, werd ik ruim 1,5 week in volledige onzekerheid gelaten.

Daarna kreeg ik een reactie waarin letterlijk stond dat mijn situatie de "hoogste prioriteit" had en dat men er alles aan deed om dit zo snel mogelijk af te ronden. Op basis daarvan zou je verwachten dat er eindelijk duidelijkheid zou komen.

Maar zelfs daarna duurde het nog eens twee dagen voordat ik een bericht ontving. En wat was die zogenaamd prioritaire oplossing? Een standaardmail waarin stond dat mijn storting "niet voldoet aan beleid en regels" en dat mijn geld wordt teruggestort. Geen inhoudelijke reden, geen uitleg en geen enkele toelichting.

Dus samengevat: eerst complete radiostilte, vervolgens mooie woorden over "hoogste prioriteit" en uiteindelijk een betekenisloze standaardtekst waar een klant helemaal niets aan heeft.

Een bedrijf mag klanten weigeren. Dat is niet het probleem. Het probleem is de manier waarop je mensen behandelt: slechte communicatie, geen transparantie en klanten die alles zelf moeten uitzoeken.

Door de manier waarop dit is afgehandeld heb ik inmiddels een melding gedaan bij de Kansspelautoriteit (KSA).

Voor mij straalt dit geen professionaliteit of betrouwbaarheid uit. Wees gewaarschuwd als je overweegt hier klant te worden: kijk goed hoe er met je wordt omgegaan zodra er iets misloopt.

21 mei 2026

Beste Jake,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en voor het delen van je ervaring.

We begrijpen dat de afhandeling van jouw situatie niet de ervaring is geweest die je had verwacht. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel, en we doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te informeren gedurende een proces. Dat betekent niet altijd dat dit via mail of chat verloopt. Soms kiezen wij er bewust voor om een klant persoonlijk te benaderen, bijvoorbeeld via de telefoon, om een situatie direct en zorgvuldig toe te lichten of omdat wij dit nodig achtren. Of en wanneer dat contact tot stand komt, hangt echter ook af van beide kanten.

Wat de inhoudelijke afhandeling van jouw account betreft, kunnen we hier helaas niet publiekelijk op ingaan. Dit heeft te maken met privacy en de vertrouwelijkheid van accountgerelateerde zaken. We begrijpen dat dit als onbevredigend kan voelen, maar we handelen hierin altijd zorgvuldig en conform de geldende regelgeving.

We betreuren het dat jouw eerste kennismaking met Hard Rock Casino niet naar wens is verlopen en nemen je feedback serieus.

Weer geprobeerd maar helaas

Weer geprobeerd maar helaas
Dacht kan toch niet dat ik zoveel pech hebt of lig t aan de casino zelf??

18 mei 2026

Beste Faizel,

Hartelijk dank voor je review.

We zien dat je al meerdere keren een negatieve ervaring hebt gedeeld, en dat vinden we jammer om te lezen. Bij gokken hoort helaas ook verlies, dat is een onlosmakelijk onderdeel van het spel. Als je het gevoel hebt dat je hier moeilijk mee om kunt gaan, raden we je aan contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en te begeleiden waar nodig.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Leuk spelen snelle betaling.

Leuk spelen snelle betaling.
Goed aanbod aan slots.

15 mei 2026

Beste Ralph,

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je geniet van ons aanbod en dat de betalingen snel verlopen. Daar doen we ons best voor!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Werken samen met valsspelers zoals…

Werken samen met valsspelers zoals Evolution en als je dan bewijs van valsspel levert doen ze alsof ze er niks vreemd aan zien.
Balletjes die bij roulette opeens midden in de lucht een hopje over getallen heen maakt.
En dan opeens de andere kant uit draait als hij bij een bonus getal komt..

Een wiel dat de ene ronde vrolijk door draait en dan als er een bonus in de buurt komt opeens vol afremt..

Nee, zo werken de natuurwetten echt niet hoor vrienden.
Als er geen rem op zit dan remt 't wiel niet de ene ronde hard en de andere ronde totaal niet..

Blijf lekker met die valsspelers in oost Europa samenwerken. Heb m'n account opgezegd, speel wel in een echt casino zonder magneten.

Heel 't internet staat vol videos over 't valsspelen van Evolution, maar iedereen is uiteraard gek volgens de casinos die met deze oplichters samenwerken.

Grappig hoe 't balletje in een echt casino altijd normaal stuitert en zich aan de natuurwetten houdt, maar bij Evolution schiet de bal opeens de totaal andere kant op of maakt 't sprongetjes midden in de lucht als er een bonusgetal aankomt en word dan snel in een ander nummer "getrokken"..
Ja joh... tuuuuurlijk.

En jullie certificaat intereseert me geen hol, heb zelf ook wel ogen stel clowns.
Geef dan eens uitleg waarom een roulette balletje midden in de lucht hopjes kan maken??
Hoe werkt dat precies? Hard stukje lucht waar 't tegen op komt??
Of waarom remt 't wiel bij crazy time de ene ronde heel traag en de andere ronde bijna direct?
Duidelijk veranderen ze iets waardoor 't rad zich opeens sneller afremt.

14 mei 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat je frustratie groot is en nemen dergelijke zorgen serieus.

Wat we je kunnen verzekeren, is dat eerlijk spel voor ons absoluut geen onderhandelbaar punt is. Als vergunninghouder staan we onder toezicht van de Kansspelautoriteit, en het aanbieden van gemanipuleerde spellen zou directe intrekking van onze vergunning betekenen. Dat risico nemen wij nooit. Alle aanbieders waarmee wij samenwerken, waaronder Evolution, zijn gecertificeerd en worden regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke instanties.

We willen je zorgen desondanks serieus nemen. We hebben eerder gevraagd of je ons je e-mailadres wilt sturen, zodat we de betreffende chatsessies en het genoemde beeldmateriaal samen met je kunnen bekijken. Dat aanbod staat nog steeds open.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ik ben vaak teruggekomen bij hardrock…

Ik ben vaak teruggekomen bij hardrock maar merk nu dat ik toch écht bij de casino's wil spelen die een hogere rtp hebben. Daar win je nog eens wat. Ik heb nu weer op n behoorlijk bedrag een paar hele slappe bonussen gehad waar je dan 50.euro wint. Ben bang dat dit casino toch teveel in houdt van de spelers en ik hoop oprecht dat ze mogen groeien zodat ze hierin wat meer de speler terug kunnen geven... verder namelijk een casino wat goed in elkaar zit! Snelle uitbetaling als dat er is..

12 mei 2026

Beste Wendy,

Hartelijk dank voor je eerlijke review en het feit dat je steeds bij ons terug bent gekomen, dat waarderen we enorm!

We begrijpen je frustratie over de bonussen en snappen dat het teleurstellend kan zijn als je het gevoel hebt dat deze niet helemaal naar wens zijn. We zullen je feedback zeker intern doorgeven aan het juiste team, want input van spelers zoals jij helpt ons om te groeien en onze aanbiedingen te verbeteren.

Wat betreft de RTP (Return to Player): deze verschilt inderdaad per spel en provider, en we begrijpen dat dit een belangrijke factor is bij de keuze van een casino. We hopen dat we in de toekomst een aanbod kunnen bieden dat nog beter aansluit bij jouw verwachtingen.
Het is fijn om te horen dat je de uitbetalingen en de opzet van ons casino positief ervaart , daar werken we elke dag hard aan!

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Nooit meer!

Waardeloos casino en echt gemanipuleerde Lightning roulette!2 keer achter elkaar hoog ingezet op nummer en 2 keer in de buurman terwijl die 1 keer in mijn nummer lag notabene!
Vieze praktijken zijn dat!
Echte geldvreters dit casino mensen!
Niet spelen,want ze vreten je kaal!
Stortingslimiet is zo bereikt bij dit casino dus dat zegt genoeg!
Nooit meer!

10 mei 2026

Beste Bert,

Bedankt voor je feedback, ook al is die niet positief. We begrijpen je frustratie en snappen dat het erg teleurstellend kan zijn als het geluk niet aan je zijde staat. We willen je echter laten weten dat Lightning Roulette een volledig gecertificeerd spel is van Evolution Gaming, waarbij de uitkomsten bepaald worden door een gecertificeerde willekeurige nummergenerator. Van manipulatie is dan ook absoluut geen sprake.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Nou het is gwn goed in mekaar gezet…loke

Nou het is gwn goed in mekaar gezet genoeg variety en heel makkelijk en goed te begrijpen allemaal. Amen de bonussen kunnen beter

30 april 2026

Beste Jaouad,

Bedankt voor je positieve woorden! Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vindt en dat de variatie aan spellen in de smaak valt. Je feedback over de bonussen nemen we zeker mee. We werken continu aan verbeteringen, dus wie weet wat er in de toekomst nog aankomt! 😊

Huis wint altijd

Huis wint altijd, crux AANGEMELD 👍

1 november 2025

Beste Enrico,

Bedankt voor je review. Als je de stap hebt gezet om je aan te melden bij CRUKS, was dat waarschijnlijk echt nodig en dat respecteren we volledig. Waar we je kunnen ondersteunen, zullen we dat zeker doen. Schroom dan ook niet om ons te contacteren als je ergens hulp bij nodig hebt via support@hardrockcasino.nl of via de live chat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ruim €1000 gestort en helemaal niks…

Blijft een casino onder de maat. Hier zien ze me niet meer

Ruim €1000 gestort en helemaal niks gewonnen. Spellen spelen schokkerig. En je wordt hier financieel uitgekleed
Rtp 0.0
Mensrn blijf hier weg

5 mei 2026

Beste B N,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar verwachting is geweest en dat je frustratie hebt ervaren tijdens het spelen.

We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer je geen winst behaalt, zeker na een aanzienlijk bedrag te hebben gestort. Houd er rekening mee dat onze spellen werken met willekeurige uitkomsten en een vastgesteld RTP-percentage over een lange termijn, waardoor resultaten per sessie sterk kunnen variëren.

Wat betreft de schokkerige werking van de spellen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Mocht je dit opnieuw ervaren, dan helpt het ons enorm als je hier een video-opname van maakt en deze met ons deelt, zodat we het probleem gericht kunnen onderzoeken. Als je al video’s hebt, ontvangen we deze uiteraard ook graag.

Als je merkt dat de teleurstelling door het uitblijven van winst zich opstapelt, kan het helpen om even een pauze te nemen. Voor ondersteuning rondom verantwoord spelen kun je ook bij ons terecht, evenals bij de volgende instanties:

Oppassen mensen

Oppassen mensen. Die bonusvoorwaarden zijn zo slecht uitgelegd. Eerst wordt er gezegd dat je de bonus 30x moet inzetten en onderaan staat er dat je het bonusbedrag 30x moet inzetten. Pure oplichterij!

Je kunt beter naar een andere casino gaan.

2 mei 2026

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We herkennen de situatie die je beschrijft niet en proberen onze bonusvoorwaarden altijd zo duidelijk en eenvoudig mogelijk uit te leggen. Zou je ons kunnen laten weten over welke bonus het precies gaat? We hebben daarnaast al je gegevens opgevraagd zodat we dit verder via mail met je kunnen bespreken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Geen enkel winst te behalen

Geen enkel winst te behalen. 500 weg met 1 euro per klik spelen. Gewoon niet aan beginnen

30 april 2026

Beste Pascal,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad en dat het spelverloop voor jou zo teleurstellend is geweest. We begrijpen dat dit frustrerend kan aanvoelen, zeker wanneer het snel gaat.

We willen graag benadrukken dat onze spellen gebaseerd zijn op willekeur en dat winst nooit gegarandeerd is. Tegelijk vinden we het belangrijk dat spelers verantwoord en met plezier spelen. Mocht je vragen hebben over hoe onze spellen werken of advies willen over verantwoord spelen, dan staan we voor je klaar.

Software issues bij reistratie

Na het registreren kreeg ik een email dat ik enkel door een link te openen ik succesvol geregistreerd was. Een aantal keren geprebeerd. Werd mijn account niet toegelaten. Heb nog een email gehad dat ze het binnen 24 uur op zouden lossen. Dan is het vertrouwen weg. Als een registratie niet goed gaat? Kan ik de gokkasten dan vertrouwen?, de geldstroom tussen ons beiden? Als het een bank betrof had ik ook hetzelfde gedaan. Jammer

29 april 2026

Beste Hans,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen goed dat dit geen prettige eerste indruk geeft en dat dit invloed heeft op je vertrouwen, dat vinden we oprecht jammer om te horen.

Hoewel het registratieproces normaal gesproken soepel verloopt, kan het helaas in uitzonderlijke gevallen misgaan. Dat is uiteraard niet wenselijk en ook niet de standaard die we nastreven. Juist daarom staan we klaar om dit soort situaties snel en duidelijk op te lossen.

Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, raden we aan om direct via de live chat contact op te nemen. Daar kunnen we je meteen helpen en duidelijkheid geven.

Positief verrast

Positief verrast. Wat gewonnen, uit laten betalen, stond binnen minuut op de rekening. Maar los daarvan, veel bonussen gekregen. Totaal andere spelervaring dan bij veel sites die inderdaad aan het oplichten zijn. Gewoon een return wat je een beetje kan verwachten, net als bij Toto en Unibet waar het er eerlijk aan toe gaat. Dus raad ze aan.

19 april 2026

Beste Pieter,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de uitbetaling zo snel op je rekening stond. Daar doen we het voor.

Fijn ook dat je onze spelervaring als eerlijk en betrouwbaar ervaart. We vinden het belangrijk dat spelers met een goed gevoel bij ons kunnen spelen.

Dank voor je aanbeveling, dat waarderen we echt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Betalingen bij winst uit te laten…

Up-Date inmiddels 36 uur verder en bedrag nog steeds niet op mijn rekening!!

UP-DATE inmiddels dag verder en tegoed nog steeds niet bijgeschreven op mijn rekening, kortom het zijn boefjes die niet in een casino thuis horen maar achter de tralies!!

Betalingen bij winst uit te laten betalen duurt erg lang ze gebruiken hier minimaal 24 uur voor.

Winkans nihil bij deze zijn gewoon fraudeurs die uw geld vast houden. helpdesk om te janken!

De kansspel autoriteiten geven aan dat dit niet rechtmatig is,hardrock moet namelijk zonder uitstel betalen!

Dus melding gemaakt bij de kansspel autoriteiten, wordt vervolgt!

Communicatie met helpdesk geven aan dat ze minimaal 24 uur nodig hebben. en als je kritisch ben wordt je eraf gegooid, super service

Kortom bezint eer je begint bij deze onbetrouwbare Partij. zijn zat betere partijen die direct uw tegoed storten binnen 2 minuten op uw rekening!!

En op reactie ook nog verkeerde naam schrijven, wordt lachwekkend, ik heet geen Pieter en ken geen Pieter maar reactie schrijven jullie Pieter. Hoe serieus nemen jullie spelers??

18 april 2026

Beste Hans,

Bedankt voor je update. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een uitbetaling langer duurt dan verwacht, zeker als je eerder een snelle verwerking hebt ervaren.

We willen benadrukken dat uitbetalingen in de meeste gevallen snel verlopen, maar dat er soms controles nodig zijn waardoor het tot maximaal 24 uur kan duren. Dit is in lijn met de geldende regelgeving. We houden geen tegoeden onterecht vast.

We hebben je inmiddels per e-mail benaderd met het verzoek om enkele gegevens, zodat we dit specifiek voor je kunnen nakijken en je zo snel mogelijk verder kunnen helpen. We raden aan om hierop te reageren, zodat we het voor je kunnen oplossen.

Onze excuses als het contact met de helpdesk niet naar wens is verlopen, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Naar mijn idee oplichting

Naar mijn idee oplichting. Heb de welkomstbonus van 250 free spins geselecteerd. Maar dan moet je eerst €25,- storten en spelen. Nou dat gedaan en vervolgens win ik in totaal €7,47 met 250 free spins. Kan wat mij betreft echt niet!! Ik snap dat het “gokken” blijft maar dit gaat wel heel ver!!

13 april 2026

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat je deze ervaring als teleurstellend hebt ervaren. We begrijpen dat je meer had verwacht van de welkomstbonus en dat het resultaat van de free spins tegenvalt.

We willen graag benadrukken dat de uitkomsten van spellen volledig willekeurig zijn en dat winsten, ook bij free spins, kunnen variëren. De voorwaarde om eerst een storting te doen voordat je gebruik kunt maken van de bonus is onderdeel van de bonusvoorwaarden en staat duidelijk vermeld op de promotiepagina en in de voorwaarden. We begrijpen echter dat dit in de praktijk anders kan aanvoelen.

We waarderen het dat je dit met ons deelt en kijken graag met je mee als je vragen hebt over hoe de bonus precies werkt of wat je kunt verwachten. Transparantie is voor ons erg belangrijk.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ik vind dat ze oplichters zijn en de…

Ik vind dat ze oplichters zijn en de kasten geprogrammeerd zijn om niks te geven.
100 op gezet in totaal en niks.
“Dark waters gespeel… bonus kisten open een uur lang en geen 1 keer iets gegeven.. hoe kan dat

26 maart 2026

Beste Ro,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat je zo’n teleurstellende speelsessie hebt gehad. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je langere tijd speelt zonder resultaat, zeker bij een spel zoals Dark Waters waar je meer van verwacht.

Graag willen we benadrukken dat al onze spellen werken met een gecertificeerde Random Number Generator (RNG). Dit betekent dat elke draai volledig willekeurig is en niet “geprogrammeerd” om wel of niet uit te betalen. Helaas kan het daardoor ook voorkomen dat bonusfeatures, zoals de kisten, tijdelijk geen winst opleveren.

We kijken graag met je mee naar je speelsessie om eventuele vragen of zorgen verder te verduidelijken. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Verry bad dont use this casino

15 maart 2026

Hi Marco,

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear that you had a negative experience with Hard Rock Casino. We always aim to provide our players with a safe and enjoyable gaming experience.

We’ve reached out to you for more information so we can investigate what happened and assist you further.

If you have any questions or need help, please email us at support@hardrockcasino.nl
or contact us via live chat.

Kind regards,

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Hard ruk casino is een betere naam

Ik speel nu ruim een jaar bij Hard ruk casino en mijn ervaringen zijn louter negatief. Hun rtp is een lachertje, zelfs de lage percentages die ze communiceren (94%, terwijl dezelfde slots bij hun concurrenten een hogere rtp hebben), halen ze niet. Ik speel er alleen met de bonussen die ze aanbieden en ik sta dik in de min, op dit moment heb ik een rtp van 65% gehaald op deze scamsite. Dit, terwijl ik door hun bonussen een rtp van ongeveer 104% zou moeten hebben. Doe jezelf een plezier en ga spelen bij Tonybet of Starcasino. Blijf heel ver weg van deze schandalige boevenbende

8 maart 2026

Beste Gans,

Dank voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de spellen en bonussen bij Hard Rock Casino. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer resultaten niet overeenkomen met verwachtingen.

We willen je graag helpen om dit beter te begrijpen en samen te kijken of er iets mis is gegaan met je account of de bonussen. Zou je contact kunnen opnemen met onze supportafdeling, zodat we dit zorgvuldig kunnen bekijken?