Banner for Hard Rock Casino NL

Hard Rock Casino NL Reviews

2,7

Positief verrast. Wat gewonnen, uit laten betalen, stond binnen minuut op de rekening. Maar los daarvan, veel bonussen gekregen. Totaal andere spelervaring dan bij veel sites die inderdaad aan het opl... Toon meer

Is voor ons een nieuw site, tot nog toe prima!! Inschrijven ging vlotjes , klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam. Leuke site en ook al regelmatig wat gewonnen. Snelle uitkering , staat zo op d... Toon meer

Je krijgt hier weinig tot geen plezier voor je geld als je slots speelt. Je kan het beter houden op live games waar ze geen invloed op hebben. Daar kun je trouwens ook verliezen, maar heb je... Toon meer

Enorm onvriendelijke klantenservice van beau. Hij weigert snel te reageren of te helpen. Heb honderden euro’s gepompt in esn slot genaamd blazing bison double x ultimate. Zogenaamd 97% rtp maar nooit... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Online sportwedkantoor

Welkom bij Hard Rock Casino, waar spanning, plezier en verantwoordelijkheid samenkomen. Sinds 2024 bieden we een veilige, eerlijke en vermakelijke speelervaring, dag en nacht. Met topgames, humor en een recht-door-zee aanpak maken we online spelen écht leuk. Hulp nodig? Contacteer ons via hardrockcasino.nl.

Houd rekening met het volgende

Slecht

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

176 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed overzichtelijk

11 december 2025

Hi Yassine,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze website als overzichtelijk ervaart. We zien dat je ons drie sterren hebt gegeven, en we zijn benieuwd wat we kunnen doen om jouw ervaring nog beter te maken. Alle feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mail ons via support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder.

Top service

Goed casino met vriendelijke klantenservice

9 december 2025

Hi,

Fijn om te horen dat onze klantenservice zo vriendelijk is bevallen. Bedankt voor de positieve feedback!

600 in amper uurtje kwijt

600 in amper uurtje kwijt, bonus games op 1,50/2 Eu uitkomst op Gates of Olympus 31 en 52 Eu…

Wat een fiasco is het hier toch blijf aub ver weg bij deze aanbieder, oprecht slechte ervaring keer op keer van alle casino’s in NL !!

10 december 2025

Hi M.B.,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het is vervelend om te horen dat je in korte tijd een groot bedrag hebt verloren en dat de resultaten in de spellen tegenvielen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. Onze spellen werken volledig willekeurig en voldoen aan alle Nederlandse wet- en regelgeving, maar dat neemt niet weg dat spelen soms teleurstellend kan uitpakken.

Als je wilt, kijken we graag met je mee naar jouw account en recente sessies om eventuele vragen te beantwoorden en duidelijkheid te geven. Laat het ons vooral weten zodat we je verder kunnen helpen.

Antwoorden vaak in AI

Antwoorden vaak in AI. Geen persoonlijkheid.

9 december 2025

Hi Yorck,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat sommige reacties wat formeel kunnen overkomen. We willen je graag geruststellen dat we geen AI gebruiken voor onze klant communicatie. Wel maken we gebruik van interne templates zodat we sneller, consistenter en efficiënter kunnen reageren, altijd door een medewerker die de situatie beoordeelt en waar nodig persoonlijk aanvult.

De speel ervaring

De speel ervaring

Hi Swen,

Fijn dat je de speel ervaring als goed heb ervaren. Dank voor je feedback!

Begrip

Goede hulp en begrip

Hi Arna,

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je begrip hebt ervaren. Dank voor je feedback!

Geen geluk op deze site!

Geen geluk op deze site!

4 december 2025

Beste Ivo,

Dank je wel voor je bericht. Jammer om te horen dat je geen geluk hebt gehad op onze site. De uitslagen van de spellen zijn altijd volledig willekeurig, maar we begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als het even niet mee zit. Hopelijk heb je ondanks dat toch een fijne speelervaring.

Als we ergens bij kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Snel contact

Hi Simone,

We zijn blij dat onze klantenservice je bevalt. Dank voor je leuke feedback!

Beste Goede

Goede. Slots

Hi Bobby,

We zijn blij dat onze slots je bevallen. Dank voor je leuke feedback!

Goed geholpe

Goed grholpe

Hi Laura,

We zijn blij dat je goed bent geholpen! Dank voor je leuke feedback!

Leuke site om te spelen

Hi Mike,

We zijn blij dat onze site je bevalt om te spelen. Dank voor je leuke feedback!

Ik dacht ga wat spelen

Ik dacht ga wat spelen, maak een account aan. Zou document niet goed zijn. Alleen maar chatbots, wat een ellende en het is nog niet geregeld.

5 december 2025

Beste heer Lemaire,

Dank je wel voor je terugkoppeling. Jammer om te horen dat de registratie niet soepel verlopen is. Normaal gesproken gaat dit proces duidelijk en snel, maar in sommige gevallen kan het iets langer duren. Ter verduidelijking: we gebruiken helemaal geen chatbots. Wel maken we soms gebruik van templates om sneller te kunnen reageren, zodat je zo goed mogelijk en zo vlot mogelijk wordt geholpen.

Als je registratie nog niet is afgerond, helpen we je graag om dit direct op te lossen. Neem gerust contact met ons op zodat we dit samen kunnen afronden.

Toppie

Goede service, leuke spellen en snelle uitbetaling

2 december 2025

Hi Kizzyke,

Wat fijn dat onze service, spellen en snelle uitbetaling je zo bevallen zijn! Hartelijk dank voor jouw positieve feedback.

Heel goede service

Heel goede service

5 december 2025

Hi No,

Fijn om te horen dat je blij was met de hele goede service. Dank voor je feedback!

Snelle professionele hulp

Snelle duidelijke en vriendelijk geholpen

4 december 2025

Hi Don,

Fijn om te horen dat we je snel, duidelijk en vriendelijk hebben kunnen helpen. Dank voor je feedback!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Hij sluit mijn acount die viezerik…

Hij sluit mijn acount die viezerik Omdat ik de waarheid zei Spellen storen en werken niet Op unibet wel en toto Maar ik wil mijn geld terug Hij kan niet zomaar acount sluiten zonder dat ik het wil !!! JIP JIP JIP HEET DIE ....

1 december 2025

Hi,

Bedankt voor je review. Het spijt ons oprecht om te horen dat je deze ervaring hebt gehad en dat je je account als onverwacht gesloten hebt ervaren. We willen graag duidelijk maken dat we nooit zomaar een account sluiten. Wanneer dit gebeurt, is daar altijd een specifieke reden voor, bijvoorbeeld een overtreding van onze voorwaarden of iets wat eerst onderzocht moet worden.

Als je het niet eens bent met de sluiting of denkt dat er een misverstand is, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We kijken het graag samen met je na en helpen je verder. Het is voor ons belangrijk dat alles eerlijk en transparant verloopt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Kreeg niet wat ik zou moeten krijgen

Kreeg niet wat ik zou moeten krijgen. Kreeg maar 20FS in plaats van 40FS bij registreren van sms en email.

Hi Dennis,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Ik begrijp dat het vervelend is wanneer je niet het aantal Free Spins ontvangt dat je verwacht had.

Na registratie voor e-mail en SMS promotie ontvang je de beloningen per kanaal:

- 20 Free Spins voor e-mail

- 20 Free Spins voor SMS

In totaal dus 40 Free Spins wanneer beide inschrijvingen voltooid zijn. Deze worden doorgaans binnen 48 uur toegekend.

Als je zeker weet dat je beide registraties hebt afgerond en toch maar 20 Free Spins hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op. We kijken het graag voor je na en zorgen dat alles netjes wordt opgelost.

Goede casino

Goede casino
Snelle uitbetaling

21 november 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je ons casino goed vindt en tevreden bent over de snelle uitbetalingen. We waarderen je feedback enorm.

Goed!!!!!!!!!!!!

Hi Peter,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je ons casino goed vindt. We waarderen je feedback enorm.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Leuke goksite met snelle uitbetaling

Leuke goksite met snelle uitbetaling. Echt een aanrader!!

26 november 2025

Hi Bjorn,