Banner for Hard Rock Casino NL

Hard Rock Casino NL Reviews

2,7

Waardeloos casino en echt gemanipuleerde Lightning roulette!2 keer achter elkaar hoog ingezet op nummer en 2 keer in de buurman terwijl die 1 keer in mijn nummer lag notabene! Vieze praktijken... Toon meer

algoritme in bepaalde slot trekt je helemaal onderuit. Geen prijzen, weinig uitkering, vreemde slots, waarbij de mistery prijs het bonusspel opstart, een leuk bedrag verzameld, maar dan nog een keer e... Toon meer

Positief verrast. Wat gewonnen, uit laten betalen, stond binnen minuut op de rekening. Maar los daarvan, veel bonussen gekregen. Totaal andere spelervaring dan bij veel sites die inderdaad aan het opl... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Online sportwedkantoor

Welkom bij Hard Rock Casino, waar spanning, plezier en verantwoordelijkheid samenkomen. Sinds 2024 bieden we een veilige, eerlijke en vermakelijke speelervaring, dag en nacht. Met topgames, humor en een recht-door-zee aanpak maken we online spelen écht leuk. Hulp nodig? Contacteer ons via hardrockcasino.nl.

Houd rekening met het volgende

Slecht

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

176 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bonus werd van account gehaald.

Bonus werd van account gehaald.

Hi Stefan,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je bonus van je account is verdwenen. We halen nooit zomaar een bonus weg, maar er zijn situaties waarin dit automatisch kan gebeuren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je een uitbetaling aanvraagt, waardoor een actieve bonus wordt geannuleerd, of wanneer je een nieuwe bonus accepteert waardoor de eerdere bonus komt te vervallen.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mail ons via support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Hardrockcasino laat slechte reviews…

Hardrockcasino laat slechte reviews verwijderen. Mijn ervaring is zeer en zeer slecht. Ze liegen helaas.

Er werd mij gevraagd om een reactie. Deze vervolgens gegeven, komen ze vervolgens met onzin over RTP, alsof ik daar geen kennis over heb na 15 jaar online casino spelen.

Mijn advies speel hier niet.

Hi Gio,

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat je zo’n negatieve indruk hebt gekregen, want dat is uiteraard niet wat we nastreven. We willen graag benadrukken dat we geen negatieve reviews laten verwijderen om kritiek te vermijden. Op onze Trustpilot-pagina staan ook gewoon minder positieve ervaringen, omdat we transparant willen zijn richting al onze spelers.

Wel kan het voorkomen dat een review wordt verwijderd wanneer deze volgens Trustpilot of volgens ons niet als een echte, authentieke review kan worden aangemerkt. Dat zou in jouw situatie gebeurd kunnen zijn, maar dit betekent niet dat we ontevreden spelers proberen te verbergen. We gaan graag het gesprek aan en nemen feedback serieus, ook wanneer die kritisch is.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

De beste casino die online op moment…

De beste casino die online op moment bestaat is deze bonus krijg je keurig geen onzinnige smoesjes.
Uitbetaling is razend snel. Super blij mee

11 november 2025

Hi Dennis,

Wat fijn dat onze bonussen correct zijn en de uitbetaling zo snel verloopt! We zijn blij met jouw positieve ervaring en danken je hartelijk voor de feedback.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Had geld overgemaakt voor bonus maar…

Had geld overgemaakt voor bonus maar geld overgemaakt en weg bonus. In de toekomst beter communiceren

28 november 2025

Hi Matilde,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je geld hebt overgemaakt voor een bonus, maar dat de bonus niet meer beschikbaar was. Dat is natuurlijk teleurstellend, en we begrijpen je frustratie. We raden altijd aan om goed de voorwaarden van een promotie door te nemen en ook te controleren tot wanneer een actie geldig is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je toekomstige teleurstellingen voorkomen.

Als je wilt dat we in jouw specifieke situatie meekijken, doen we dat uiteraard graag als dat nog nodig is.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Slechtse nl casino wat er is…

Slechtse nl casino wat er is…

Speelde hier meerder slot kreeg af en toen een bonus op 0,60 cent wat kreeg ik terug 3 euro echt scam dit mensen trap hier niet in de rtp klopt niet en ze promoten alleen maar die virtuele blackjack wat ook scam is vieze oplichters ik ga een medling doen bij de ksa.

Hi,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het klinkt alsof je erg teleurgesteld bent over je spelresultaten, en dat begrijpen we. Bonussen en uitkomsten kunnen soms tegenvallen, maar dat betekent niet dat er iets mis is met de RTP of dat spellen worden beïnvloed. Alle spellen op ons platform, inclusief slots en virtuele tafelspellen, worden aangeboden door gecertificeerde providers en voldoen aan de eisen van de Kansspelautoriteit.

De RTP is een theoretisch langetermijngemiddelde en zegt niets over korte speelsessies. Hierdoor kunnen resultaten sterk verschillen, wat begrijpelijkerwijs frustrerend kan zijn. We promoten daarnaast verschillende spellen, maar dit heeft geen invloed op de eerlijkheid of uitkomst.

Als je wilt dat we specifiek naar jouw sessie kijken, doen we dat graag.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mail ons via support@hardrockcasino.nL of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder.

Perfect site

26 november 2025

Hi Selcuk,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je ons casino perfect vindt. We waarderen je feedback enorm.

Lekker duidelijke regels

Duidelijke taal deze wholla kasino is zeer schune

20 november 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je ons casino goed vindt. We waarderen je feedback enorm.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Enorm onvriendelijke klantenservice van…

Enorm onvriendelijke klantenservice van beau. Hij weigert snel te reageren of te helpen. Heb honderden euro’s gepompt in esn slot genaamd blazing bison double x ultimate. Zogenaamd 97% rtp maar nooit iets teruggewonnen op deze slot. Ook big bass en juocy fruits geven veel minder bonussen als op andere websites. Naar mijn mening het slechtste nederlandse casino by far

Hi,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons om te horen dat je onze klantenservice als onvriendelijk hebt ervaren en dat je teleurgesteld bent over je spelresultaten. Dat is zeker niet de bedoeling. We hebben je inmiddels om meer informatie gevraagd, zodat we de betreffende chat met Beau kunnen terugzoeken en nauwkeurig kunnen beoordelen wat er is gebeurd. Iedere speler verdient een respectvolle en behulpzame benadering, en we nemen dit soort signalen serieus.

Wat betreft de spellen: alle games op ons platform, waaronder Blazing Bison Double X Ultimate, Big Bass en Juicy Fruits, worden aangeboden door gecertificeerde providers en voldoen aan alle eisen van de Kansspelautoriteit. De RTP is een theoretisch langetermijngemiddelde, waardoor het in kortere speelsessies helaas kan voorkomen dat de resultaten tegenvallen, hoe vervelend dat ook is.

Als je wilt dat we met je meekijken naar je sessies of verdere toelichting geven, doen we dat uiteraard graag, indien dit nog nodig is.

Hi Philippe,

Fijn dat we zo behulpzaam en vriendelijk waren! Dank voor je feedback.

Uitbetalen

Snel uitbetaald!

Hi,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je ons casino goed vindt en tevreden bent over de snelle uitbetalingen. We waarderen je feedback enorm.

Slecht

Ik ga me.er niet over uitlaten

26 november 2025

Hi Jimmy,

Jammer om te horen dat je je er niet over wilt uitlaten. We zouden het echter enorm waarderen als je ons kunt laten weten wat er precies mis is gegaan, zodat we hiervan kunnen leren en onze service kunnen verbeteren. Jouw feedback helpt ons echt verder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Bonus voor inschrijven sms en mail niet…

Bonus voor inschrijven sms en mail niet ontvangen

Hi Tom,

Bedankt dat je dit met ons deelt. De de bonus voor het inschrijven voor sms en e-mail wordt, zoals in de voorwaarden staat, binnen 48 uur toegekend. Omdat je review een paar uur geleden is geplaatst, kan het kloppen dat je hem nog niet hebt ontvangen. We willen je vriendelijk vragen om nog even geduld te hebben. Hopelijk komt alles binnenkort binnen en heb je dan een reden om de review eventueel aan te passen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

250 spins welkomstbonus die gewoon niet…

250 spins welkomstbonus die gewoon niet te selecteren is gelukkig screenshot gemaakt

Hi Nick,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Vervelend om te horen dat je de 250 spins uit de welkomstbonus niet kon selecteren, dat hoort natuurlijk niet zo te gaan. Goed dat je er een screenshot van hebt gemaakt, dat helpt ons altijd om sneller mee te kijken.

We hopen dat dit na contact met onze support inmiddels is opgelost. Mocht dat niet zo zijn, laat het ons dan gerust opnieuw weten. We zorgen er graag voor dat dit netjes wordt rechtgezet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ongemakkelijk waar Niet nodig moelijk doen.

Ongelofelijk, ik kan bij alle andere legale casino's mij registreren met en hier niet.....

24 november 2025

Hi Anita,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Vervelend om te horen dat het je bij andere legale casino’s wel lukt om je te registreren en bij ons niet. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn.

We voeren onze controles altijd heel zorgvuldig uit en houden ons strikt aan de Nederlandse wetgeving. Soms betekent dit dat we iets meer gegevens of verificatie nodig hebben dan andere aanbieders. Het kan dus voorkomen dat andere casino’s minder streng zijn, maar wij kiezen er bewust voor om volledig volgens de regels te werken.

Scam

Mijn bonus voucher niet ontvangen terwijl ik heb gestort en gespeeld en dan is er weer een adertje onder het gras .. ik ga naar andere sites die hun belofte nakomen en ook makkelijk maken van plaats mensen aantrekken met onzin ..peace

Hi Fo,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Jammer om te lezen dat je het zo hebt ervaren. We hebben je situatie eerder persoonlijk met je doorgenomen en daarbij alle benodigde uitleg gegeven. Via Trustpilot kunnen we niet ingaan op individuele accounts of specifieke omstandigheden, maar ik kan wel benadrukken dat onze bonusvoorwaarden altijd duidelijk worden vermeld en in elke promotie volledig zijn terug te vinden. Zo weet elke speler vooraf precies waar hij of zij aan toe is.

We vinden het natuurlijk vervelend dat je je nog steeds ontevreden voelt en staan altijd klaar om eventuele vragen opnieuw te beantwoorden of iets verder toe te lichten.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

datgene wat gevraagd werd is direct…

datgene wat gevraagd werd is direct opgepakt en afgehandeld, dus een compliment waard

21 november 2025

Hi Leo,

Fijn om te horen dat alles direct en goed is afgehandeld. Hartelijk dank voor je compliment en de positieve terugkoppeling!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ja ze was snel en duidelijk ju hopen…

Ja ze was snel en duidelijk ju hopen dat snel opgelost word en me geld en me freespins snel tie zijn gevoegd tot mijn account

24 november 2025

Hi Corne

Fijn te horen dat de service snel en duidelijk was. We hopen dat het probleem spoedig wordt opgelost en je geld en free spins snel worden bijgeschreven.

Sommige spellen doen nix

Hi Reitsma,

Bedankt dat je dit bij ons aangeeft. Jammer om te horen dat sommige spellen bij jou niet werken. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een trage internetverbinding, een verouderde browser of tijdelijke problemen bij de provider van het spel.

Zou je kunnen laten weten om welke spellen het precies gaat? Dan kijken we het direct voor je na en zorgen we dat je weer zonder problemen kunt spelen.

Leuke spellen

Leuke spellen.
Hier en daar leuke winsten.
En fijne toernooien.
Een en al een top site.🎉🎊

19 november 2025

Hi Shelton,

Wat fijn dat de spellen, winsten en toernooien je bevallen! We zijn blij met je positieve feedback en waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

opleten

Het let goed op

Hi Hendry,

Bedankt voor je review. We willen er graag naar kijken, maar op dit moment is niet helemaal duidelijk wat je precies bedoelt. Zou je kunnen aangeven wat er volgens jou niet goed gaat? Als je je review iets kunt verduidelijken of bewerken, kunnen we je veel beter helpen.