Waardeloos casino en echt gemanipuleerde Lightning roulette!2 keer achter elkaar hoog ingezet op nummer en 2 keer in de buurman terwijl die 1 keer in mijn nummer lag notabene! Vieze praktijken... Toon meer
algoritme in bepaalde slot trekt je helemaal onderuit. Geen prijzen, weinig uitkering, vreemde slots, waarbij de mistery prijs het bonusspel opstart, een leuk bedrag verzameld, maar dan nog een keer e... Toon meer
Positief verrast. Wat gewonnen, uit laten betalen, stond binnen minuut op de rekening. Maar los daarvan, veel bonussen gekregen. Totaal andere spelervaring dan bij veel sites die inderdaad aan het opl... Toon meer
Welkom bij Hard Rock Casino, waar spanning, plezier en verantwoordelijkheid samenkomen. Sinds 2024 bieden we een veilige, eerlijke en vermakelijke speelervaring, dag en nacht. Met topgames, humor en een recht-door-zee aanpak maken we online spelen écht leuk. Hulp nodig? Contacteer ons via hardrockcasino.nl.
Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Hardrockcasino laat slechte reviews verwijderen. Mijn ervaring is zeer en zeer slecht. Ze liegen helaas.
Er werd mij gevraagd om een reactie. Deze vervolgens gegeven, komen ze vervolgens met onzin over RTP, alsof ik daar geen kennis over heb na 15 jaar online casino spelen.
Mijn advies speel hier niet.

Antwoord van Hard Rock Casino NL
De beste casino die online op moment bestaat is deze bonus krijg je keurig geen onzinnige smoesjes.
Uitbetaling is razend snel. Super blij mee

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Had geld overgemaakt voor bonus maar geld overgemaakt en weg bonus. In de toekomst beter communiceren

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Slechtse nl casino wat er is…
Speelde hier meerder slot kreeg af en toen een bonus op 0,60 cent wat kreeg ik terug 3 euro echt scam dit mensen trap hier niet in de rtp klopt niet en ze promoten alleen maar die virtuele blackjack wat ook scam is vieze oplichters ik ga een medling doen bij de ksa.

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Enorm onvriendelijke klantenservice van beau. Hij weigert snel te reageren of te helpen. Heb honderden euro’s gepompt in esn slot genaamd blazing bison double x ultimate. Zogenaamd 97% rtp maar nooit iets teruggewonnen op deze slot. Ook big bass en juocy fruits geven veel minder bonussen als op andere websites. Naar mijn mening het slechtste nederlandse casino by far

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Bonus voor inschrijven sms en mail niet ontvangen

Antwoord van Hard Rock Casino NL
250 spins welkomstbonus die gewoon niet te selecteren is gelukkig screenshot gemaakt

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Ongelofelijk, ik kan bij alle andere legale casino's mij registreren met en hier niet.....

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Mijn bonus voucher niet ontvangen terwijl ik heb gestort en gespeeld en dan is er weer een adertje onder het gras .. ik ga naar andere sites die hun belofte nakomen en ook makkelijk maken van plaats mensen aantrekken met onzin ..peace

Antwoord van Hard Rock Casino NL
datgene wat gevraagd werd is direct opgepakt en afgehandeld, dus een compliment waard

Antwoord van Hard Rock Casino NL
Ja ze was snel en duidelijk ju hopen dat snel opgelost word en me geld en me freespins snel tie zijn gevoegd tot mijn account

Leuke spellen.
Hier en daar leuke winsten.
En fijne toernooien.
Een en al een top site.🎉🎊