Banner for Hard Rock Casino NL

Hard Rock Casino NL Reviews

2,7

Enorm onvriendelijke klantenservice van beau. Hij weigert snel te reageren of te helpen. Heb honderden euro’s gepompt in esn slot genaamd blazing bison double x ultimate. Zogenaamd 97% rtp maar nooit... Toon meer

Waardeloos casino en echt gemanipuleerde Lightning roulette!2 keer achter elkaar hoog ingezet op nummer en 2 keer in de buurman terwijl die 1 keer in mijn nummer lag notabene! Vieze praktijken... Toon meer

algoritme in bepaalde slot trekt je helemaal onderuit. Geen prijzen, weinig uitkering, vreemde slots, waarbij de mistery prijs het bonusspel opstart, een leuk bedrag verzameld, maar dan nog een keer e... Toon meer

Positief verrast. Wat gewonnen, uit laten betalen, stond binnen minuut op de rekening. Maar los daarvan, veel bonussen gekregen. Totaal andere spelervaring dan bij veel sites die inderdaad aan het opl... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Wedkantoor
  3. Bookmaker
  4. Casino
  5. Online sportwedkantoor

Welkom bij Hard Rock Casino, waar spanning, plezier en verantwoordelijkheid samenkomen. Sinds 2024 bieden we een veilige, eerlijke en vermakelijke speelervaring, dag en nacht. Met topgames, humor en een recht-door-zee aanpak maken we online spelen écht leuk. Hulp nodig? Contacteer ons via hardrockcasino.nl.

Houd rekening met het volgende

Slecht

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

176 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb me voor tijd geleden afgemeld en…

Ik heb me voor tijd geleden afgemeld en wilde graag mijn account heropenen maar niet mogelijk dus begrijp deze mail niet zo goed!

19 november 2025

Hi Gretha,

Bedankt dat je contact met ons opneemt. Ik begrijp dat het verwarrend kan zijn als je je account wilt heropenen maar dit niet mogelijk blijkt. Wanneer een account voor een bepaalde periode of permanent wordt gesloten op verzoek van de speler, kunnen we het inderdaad niet tussentijds heropenen. Dit is een belangrijk onderdeel van ons beleid rondom verantwoord spelen. Als we accounts toch zouden openen terwijl iemand eerder heeft aangegeven een pauze of sluiting nodig te hebben, zou deze beschermende maatregel zijn werking verliezen.

Zodra de gekozen sluitingsperiode is verlopen, kun je je uiteraard weer aanmelden. Is er sprake van een permanente sluiting, dan kunnen we het account niet heractiveren.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mail ons via support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat. We helpen je graag verder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Wat een ellende met de chat elke keer…

Wat een ellende met de chat elke keer alles opnieuw invullen en half uur verder nog niks

22 november 2025

Hi Sonja,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat vervelend dat je zoveel gedoe hebt gehad met de chat en telkens alles opnieuw moest invullen. Dat hoort natuurlijk niet zo te gaan. Vanuit onze kant zijn er de afgelopen dagen geen verstoringen geweest, dus het kan zijn dat er een tijdelijk verbindingsprobleem was aan jouw kant. We kijken dit graag met je mee na, zodat je zonder frustratie met ons kunt chatten.

Als je nog steeds problemen ervaart, probeer dan gerust opnieuw contact met ons op te nemen via de live chat of stuur ons een mail. We helpen je direct verder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ik stuurde adresgegevens officieel docu…

Ik stuurde adresgegevens officieel docu brief, maar weer niet geaccepteers

22 november 2025

Hi Sen,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Vervelend om te horen dat je adresdocument opnieuw niet is geaccepteerd. Voor de adresverificatie moeten we aan bepaalde richtlijnen voldoen. Soms gaat het om kleine dingen, zoals dat het document niet ouder mag zijn dan 6 maanden of dat alle vier de hoeken duidelijk zichtbaar moeten zijn. Als één van deze punten ontbreekt, kan het document helaas worden afgekeurd.

Als het document nog steeds niet is goedgekeurd, kom dan gerust even bij ons in de live chat of mail ons. We kijken graag met je mee om precies aan te geven wat er nog ontbreekt of wat er nodig is zodat het wel wordt goedgekeurd.

Valse bonussen

17 november 2025

Hi Danny,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat de bonussen niet aan je verwachtingen voldeden. Zou je kunnen specificeren wat er volgens jou niet klopte? Dan kijken we het graag direct voor je na. Onze bonussen zijn duidelijk en eerlijk opgesteld, maar we helpen je graag als er ergens onduidelijkheid is ontstaan.

Duidelijkheid !

Duidelijkheid !! En vriendelijke medewerker .Snel en efficiënt geholpen !

Hi Lareshatie,

Wat fijn dat onze medewerker zo duidelijk en vriendelijk was! We zijn blij dat we je snel en efficiënt hebben kunnen helpen. Dank voor de feedback.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Met heel veel ben al 2 uur bezig met…

Met heel veel ben al 2 uur bezig met een account aan te maken en telkens is er weer iets anders. Heb alles gedaan volgens de regels was goedgekeurd en dan was het paspoort weer niet duidelijk wat nou was toch goedgekeurd ma ja verder die mbr naomi kan er ook niks aan doen zei doet gewoon haar werk en dat deed ze goed. Maar dit is geen lekker begin. Jammer

Hi J. Lothar,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Oei, dat klinkt inderdaad niet als een lekker begin. Normaal gesproken verloopt de registratie heel eenvoudig, maar soms komt het voor dat e-mails niet aankomen of documenten opnieuw beoordeeld moeten worden. Dat soort situaties liggen helaas buiten onze invloed en kunnen onnodig veel frustratie geven. We begrijpen heel goed dat dit geen fijne start voor je was.

Wel zijn we blij om te horen dat Naomi je goed heeft geholpen. Die waardering geven we zeker aan haar door. We hopen dat alles inmiddels gelukt is en dat je snel met plezier kunt spelen. Hopelijk kunnen we je op een later moment met een fijne spelervaring overtuigen om je review te heroverwegen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Adverteren met 250 spins en dan stort…

Adverteren met 250 spins en dan stort je moet je bonusvoorwaarden rondspelen 25 eur voor een bepaald spel. Zet dat dan ook in je advertentie oplichters

19 november 2025

Hi Michel,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Vervelend om te horen dat de voorwaarden rondom de welkomstbonus voor jou niet duidelijk waren. We willen absoluut niet dat het misleidend overkomt. In onze communicatie proberen we zo transparant mogelijk te zijn en op de promotiepagina staat bij stap 2 precies uitgelegd hoe de free spins worden geactiveerd en welke inzet hiervoor nodig is. Je vindt dat hier: https://hardrockcasino.nl/promoties/free-spins-welkomstbonus

We begrijpen dat het alsnog verwarrend kan voelen en nemen je feedback serieus zodat we dit in de toekomst nog duidelijker kunnen communiceren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Drama met account aanmaken echt wauw

Drama met account aanmaken echt wauw. Zegt alweer genoeg

Hi Say Hinda,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat het aanmaken van je account zo moeizaam verliep, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons precies kunnen vertellen wat er niet goed ging tijdens de registratie? Dan kunnen we dit voor je onderzoeken en waar mogelijk verbeteren.

Soms zijn bepaalde stappen helaas buiten onze controle. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van een limiet. Als je dat direct bij registratie wilt doen, moeten we altijd een aantal verplichte vragen stellen volgens de wet. Dat kan het proces wat langer maken en we begrijpen dat dit frustrerend kan aanvoelen.

Goed gesprek gehad met de chat

Goed gesprek gehad met de chat

Hi Daniel,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je een goed gesprek hebt gehad met onze chat. We geven je compliment graag door aan het team.

Netjes geregeld

Netjes geregeld

Hi Ted,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes geregeld was. We doen er alles aan om je een prettige en zorgeloze ervaring te bieden.

Hi,

Fijn dat we je goed en snel van dienst konden zijn. Bedankt voor je feedback.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ik had een probleem met storten

Ik had een probleem met storten. Ik werd snel en goed geholpen.

31 oktober 2025

Hi Alexander,

Fijn om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen met jouw stortingsprobleem. Bedankt voor je feedback!

Drama

Slechte service en drama site

Hi Chris Jan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jammer om te horen dat je onze service en website zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet wat we willen voor onze spelers.

Als je ons kunt laten weten wat er precies fout ging, helpen we je graag verder. Je kunt ons bereiken via support@hardrockcasino.nl of via de live chat.

Snel geantwoord

Snel geantwoord

Hi Ingrid,

Bedankt voor je positieve review en dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Fijn om te horen dat je snel een antwoord van ons hebt ontvangen.

We doen er alles aan om die ervaring zo goed mogelijk te houden en waarderen het enorm dat je dit met anderen hebt gedeeld op Trustpilot. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, mail ons gerust via support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat.

Snelle reactie

Snelle reactie, overzichtelijk en zeer klant vriendelijk

11 november 2025

Hi,

Fijn dat onze snelle reactie, overzichtelijkheid en klantvriendelijkheid je bevallen. Hartelijk dank voor jouw feedback, dit waarderen wij zeer!

Perfect

Perfect, duidelijk gewoon zoals t hoort

15 november 2025

Hi Mart,

Fijn dat alles naar wens was! We waarderen jouw feedback enorm en zijn blij met je positieve ervaring.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Heb goede ervaring goede bonussen en…

Heb goede ervaring goede bonussen en wat zij beloven krijg je ook

12 november 2025

Hi Willie,

Wat fijn dat we een goede ervaring en mooie bonussen hebben kunnen bieden. Dank voor de positieve feedback, we waarderen het enorm!

Leukste casino!

Goed aanbod, leuke acties en grappige communicatie!

12 november 2025

Hi Roan,

Wat fijn dat ons aanbod, acties en communicatie in de smaak vallen! Bedankt voor de positieve feedback.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Het casino heeft leuke spellen

Het casino heeft leuke spellen, ik geef alleen geen 5e ster omdat ik vind dat er te weinig bonussen of free spins worden gegeven in verhouding met andere casino's

3 november 2025

Hi Tom,

Fijn dat de spellen bevallen! We waarderen de feedback over de bonussen en free spins. We zullen dit meenemen om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Bedankt voor de review!

Hi Johnny,

Bedankt voor je positieve review en dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Fijn om te horen dat je onze service snel, duidelijk en vriendelijk vond.

We doen er alles aan om die ervaring zo goed mogelijk te houden en waarderen het enorm dat je dit met anderen hebt gedeeld op Trustpilot. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, stuur ons gerust een mail via support@hardrockcasino.nl of neem contact op via de live chat.