Ze noemen zich hardware-experts. Maar als ik een laptop bestel van bijna €2700 en deze word gewoon standaard verzonden in een simpele plastic zak. Nou sorry hoor, zoiets verpak je toch gewoon even net... Toon meer

Prima website, prima prijzen. Bestellen kostte me wat extra moeite omdat ik een ander factuuradres wilde invullen. Maar toen ik dat had uitgevonden ging verder alles soepel. Alleen PostNL deed er weer... Toon meer

beste winkel ooit, laptop gekocht van hoop centjes, werd 1 dag te laat geleverd omdat deze met duurdere verzendmethode moest omdat laptop 4000+ kost... maar nu komt het zou volgende dag in huis zi... Toon meer

1. Computerwinkel
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Computerreparatie
  4. Computerservice
  5. Winkel voor tweedehands computers

Hardware-Experts: Elke klant verdient een 5 sterren ervaring Wij zijn Hardware-Experts. Met twee goed bereikbare computerwinkels in Almere en Lelystad, een uitgebreide 24/7 webshop en een eigen technische dienst, staan wij al meer dan 20 jaar garant voor een uitstekende service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Ons doel is om al onze klanten een 5 sterren ervaring te bieden, elke keer weer. Je kunt bij ons terecht voor aankoop, advies en reparatie van alle merken computers en laptops. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment aan onderdelen en randapparatuur. De keuze is groot, ongeacht je budget. Ben je op zoek naar betaalbare kwaliteit? Ontdek dan onze betrouwbare refurbished computers en laptops. Eigen technische dienst Wij hebben een eigen technische dienst. Onze technische experts staan voor je klaar om je te helpen overstappen naar een nieuwe PC of laptop. Speciaal voor jou bouwen wij (game) PC’s op maat. Ook repareren wij alle merken, zelfs als je jouw PC of laptop niet bij ons gekocht hebt. Is je PC of laptop gecrasht? Goed om te weten dat wij jou ook helpen bij data recovery. Wij zijn goed bereikbaar, ook telefonisch. Bovendien bieden wij al onze klanten, zakelijk én particulier, service aan huis of op de werklocatie met onze ‘thuisdienst’. Onze webshop Online bestellingen boven de € 44,95 verzenden wij gratis binnen Nederland. Alle producten die je via onze webshop kunt bestellen, leveren wij uit eigen voorraad. Staat het product waarnaar jij op zoek bent niet op onze website, dan kunnen wij dit product waarschijnlijk wel leveren. Kom daarvoor even langs in één van onze winkels of stuur een mailtje naar weborders@hardware-experts.nl. Onze winkels Bezoek onze winkel in Almere, met de grootste computershowroom van Flevoland, of in Lelystad. Onze Experts staan voor je klaar!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ssd extern

Na eerst telefonisch advies gehad te hebben. Een externe ssd gekocht.
Prima ding.

26 januari 2024

Zoals het hoort

Zowel kwaliteit van het product als de goede/ accurate communicatie over wanneer geleverd zou worden was zoals het hoort. Prima service.

7 januari 2024

Goede klachtgerichtheid en communicatie naar de klant

Ik had vorige week een laptop adapter gekocht wat niet de juiste was. Ik bracht deze terug en bestelde weer een nieuwe. Door terug brengen van die oude ontstond wat miscommunicatie tussen mij en de Hardware Expert Almere. Dankzij terugcommuniceren en zeker goed klantgerichtheid is dat opgelost. Uiteraard ben ik zeer dankbaar meneer Wesley om het probleem opgelost te hebben. Dank u zeer.

13 oktober 2023

What else!!

HARDWARE-EXPERTS? What else!!

Een winkel die altijd met een passende oplossing komt. Ja die heb ik nu in Lelystad gevonden. Echt een team van experts die zo behulpzaam zijn.

11 september 2023

Uitstekend bedrijf op gebied van PC en automatisering.

Ik ben voor vele jaren (ongeveer 15 jaren) een klant van HARDWARE EXPERTS (v/h HARDWARE OUTLET) in Almere. Heel professionele medewerkers, en toch heel vriendelijk en behulpzaam. Niet alleen hardware, maar ook customized PC, onderdelen, software en last but not least, uitstekend adviezen. Mijn waardering is hoog voor dit bedrijf.

19 september 2023

Slechte bezorging door gebruik van DPD

Dit bedrijf maakt gebruik van DPD voor dropshipments maar dat gaat helemaal fout. Ik zou een pakket ontvangen van hardware-experts.nl.
Echter ik heb geen email ontvangen dat het zou komen en geen briefje in de bus dat er iemand geweest is en het is ook niet bij de buren afgeleverd. Toen ik ging informeren bij hardware-experts.nl bleek dat het pakket bij Paramaribo cargo service ligt en dat men het op zaterdag geprobeerd zou hebben te bezorgen. Er staat echter niets over een bezorgpoging en ik wist ook van niets dat men zou komen.
Op de website van Paramaribo cargo service staat dat zij iedere dag open zijn behalve op zon en feestdagen maar vandaag op maandag waren zij dicht.
Hardware experts zegt er niets aan te kunnen doen en nu kan ik voor de tweede keer morgen naar de Bijlmermeer rijden om mijn pakje op te halen. Wat een ontzettend slechte service

Update: inmiddels heeft hardware expert ter compensatie van het geleden ongemak een paar leuke dingen gestuurd en daarom heb ik de review score aangepast.

15 augustus 2023

Beste Jan,
Wij begrijpen dat u helaas geen 5* gevoel ervaring heeft gehad bij ons. Maar wij werken hard om al onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.

Het feit dat u geen mail heeft ontvangen hebben wij het over gehad, wij versturen wel mails, maar uw eigen mailserver is strak afgesteld en wij gaan kijken naar onze instellingen.
Wij versturen dus meerdere automatische emails, maar omdat u die niet ontving, wist u niet dat er zaterdag geleverd ging worden.

Zaterdag heeft u ook nog gebeld, wij reageren snel op uw klacht, zijn telefonisch goed bereikbaar en luisteren naar uw probleem en denken aan een oplossing.

Zaterdag is geprobeerd het pakket af te leveren maar u was niet thuis. Vervolgens wordt dit pakket dan op een verdeelstation (winkel in de buurt) afgegeven zodat u deze kunt ophalen. Vervelende is dat die winkel op maandag niet open was en u daar dus la met tegenzin ook nog voor een dichte deur stond.

U vindt dat wij niets voor u wouden doen, maar dat is natuurlijk niet zo, we konden alleen niet zoveel meer doen. Omdat u aangaf dat dit een probleem was konden we in uw geval helaas geen andere oplossing bedenken als dat u of uw bestelling toch even ophaalt ofwel dat wij uw order crediteren.
Leuk is dat niet, gelukkig koos u om deze toch even op te halen.

Wij hebben u heel vaak gesproken en gemaild. Wij hebben u achteraf nog een cadeau gestuurd voor het ongemak, want wij begrijpen de frustratie.
Wij vinden het echt jammer dat u ons hier een 1* review geeft.
Beide hebben we ons best gedaan, ook u dat beseffen wij.
Wij wensen u alsnog veel plezier met uw aankoop en dat u deze ervaring snel vergeet.
Met vriendelijke groet
Bram
Hardware-Experts

het was een vriendelijke en behulpzame…

het was een vriendelijke en behulpzame service.
Heel hartelijk dank

31 juli 2023

Antwoord van Hardware Experts

Het is geweldig om te horen dat u onze service behulpzaam en vriendelijk vond. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Hardware Lelystad is een echte aanrader!

Goede gerichte productinformatie bij de aanschaf van een laptop. Vriendelijk, geduldig personeel, snelle service, komen afspraken na, zeer behulpzaam. Een echte aanrader! Wij gaan zeker terug!

26 juli 2023

Antwoord van Hardware Experts

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze service en productinformatie. We kijken uit naar uw volgende bezoek. Hartelijke groet, Hardware Lelystad Team.

Zoek niet verder

Uiteindelijk na veel zelf proberen bij dit bedrijf hulp gevraagd bij mijn PC probleem. Nog dezelfde dag kwam Thomas en heeft het klusje geklaard, vlug, vakkundig en precies wat ik wilde maar wat mij niet lukte. Alles werkt weer perfect, dank je Thomas! Ik weet nu waar ik naartoe moet om goed geholpen te worden.

7 juli 2023

Antwoord van Hardware Experts

Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij te horen dat Thomas je snel en vakkundig kon helpen met je PC-probleem. We staan altijd klaar om je te helpen.

Advies printer

Advies gevraagd ivm aanschaf printer.
Verkoper heeft goed geluisterd, meegedacht en advies gegeven. Resultaat: prima printertje aangeschaft.

16 juni 2023

Antwoord van Hardware Experts

Beste Nanja, bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat ons team goed naar je heeft geluisterd en je kon helpen bij het vinden van een goede printer. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop! Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Superrrr

Ik ben al jaren klant van Hardware expert, en ik ben altijd heel beleefd en uitstekend geholpen. Of het nu om een nieuwe laptop ging of om een defect of een probleem. Ik ben een heel tevreden klant.

23 juni 2023

Antwoord van Hardware Experts

Bedankt voor je positieve feedback, Loura! We stellen het op prijs dat je al jarenlang een tevreden klant van ons bent en dat we je altijd beleefd en uitstekend hebben kunnen helpen, of het nu om een nieuwe laptop ging of een defect of probleem. We staan altijd voor je klaar als je weer hulp nodig hebt!