Ze noemen zich hardware-experts. Maar als ik een laptop bestel van bijna €2700 en deze word gewoon standaard verzonden in een simpele plastic zak. Nou sorry hoor, zoiets verpak je toch gewoon even net... Toon meer

Prima website, prima prijzen. Bestellen kostte me wat extra moeite omdat ik een ander factuuradres wilde invullen. Maar toen ik dat had uitgevonden ging verder alles soepel. Alleen PostNL deed er weer... Toon meer

Ik had vorige week een laptop adapter gekocht wat niet de juiste was. Ik bracht deze terug en bestelde weer een nieuwe. Door terug brengen van die oude ontstond wat miscommunicatie tussen mij en de H... Toon meer

beste winkel ooit, laptop gekocht van hoop centjes, werd 1 dag te laat geleverd omdat deze met duurdere verzendmethode moest omdat laptop 4000+ kost... maar nu komt het zou volgende dag in huis zi... Toon meer

1. Computerwinkel
  2. Computer & laptop accessoires
  3. Computerreparatie
  4. Computerservice
  5. Winkel voor tweedehands computers

Hardware-Experts: Elke klant verdient een 5 sterren ervaring Wij zijn Hardware-Experts. Met twee goed bereikbare computerwinkels in Almere en Lelystad, een uitgebreide 24/7 webshop en een eigen technische dienst, staan wij al meer dan 20 jaar garant voor een uitstekende service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Ons doel is om al onze klanten een 5 sterren ervaring te bieden, elke keer weer. Je kunt bij ons terecht voor aankoop, advies en reparatie van alle merken computers en laptops. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment aan onderdelen en randapparatuur. De keuze is groot, ongeacht je budget. Ben je op zoek naar betaalbare kwaliteit? Ontdek dan onze betrouwbare refurbished computers en laptops. Eigen technische dienst Wij hebben een eigen technische dienst. Onze technische experts staan voor je klaar om je te helpen overstappen naar een nieuwe PC of laptop. Speciaal voor jou bouwen wij (game) PC’s op maat. Ook repareren wij alle merken, zelfs als je jouw PC of laptop niet bij ons gekocht hebt. Is je PC of laptop gecrasht? Goed om te weten dat wij jou ook helpen bij data recovery. Wij zijn goed bereikbaar, ook telefonisch. Bovendien bieden wij al onze klanten, zakelijk én particulier, service aan huis of op de werklocatie met onze ‘thuisdienst’. Onze webshop Online bestellingen boven de € 44,95 verzenden wij gratis binnen Nederland. Alle producten die je via onze webshop kunt bestellen, leveren wij uit eigen voorraad. Staat het product waarnaar jij op zoek bent niet op onze website, dan kunnen wij dit product waarschijnlijk wel leveren. Kom daarvoor even langs in één van onze winkels of stuur een mailtje naar weborders@hardware-experts.nl. Onze winkels Bezoek onze winkel in Almere, met de grootste computershowroom van Flevoland, of in Lelystad. Onze Experts staan voor je klaar!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede begeleiding bij aanschaf van…

Goede begeleiding bij aanschaf van aparatuur, altijd bereid om goed advies te geven, nemen de tijd voor je.

22 juni 2023

Antwoord van Hardware Experts

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de begeleiding en het advies dat we hebben gegeven. We staan altijd klaar om je te helpen met de aanschaf van apparatuur en nemen graag de tijd voor je. Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Goede service.

Goede service. Ik heb echt de expertise nodig van mensen die veel kennis over computers, software en hardware hebben.
Verleden jaar een laptop bij Hardware-experts aangeschaft. Goed geïnformeerd over wat voor mij passend is. Nu een nieuw software pakket laten installeren. Goede info, meedenken en snel afgehandeld. Vriendelijke medewerker, die duidelijk was. Top dus

21 juni 2023

Antwoord van Hardware Experts

Bedankt voor uw positieve review, Frank! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we u hebben kunnen helpen bij het kiezen van een geschikte laptop en het installeren van uw nieuwe softwarepakket. Als u in de toekomst nog vragen of problemen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

super attent

super attent, super service, perfecte en snelle levering met goede tracking van de pakketten, ik raad dit hardware-expertbedrijf aan. Ik zal in de toekomst zeker jullie producten blijven kopen.

3 april 2023

Snelle reparatie afhandeling

Mijn scherm/scharnier was defect en kon mijn Lenovo laptop niet meer openen.
Laptop opgestuurd naar Hardware-Expert en na 2 weken weer gerepareerd terug ontvangen met een nieuw lcd scherm.
Dank aan Hardware-Expert en Lenovo voor de snelle afhandeling.
Tot op heden probleemloze werking van de laptop.

4 februari 2023

Let op alles moet je betalen…

Let op.. je moet voor alles betalen. Ook om te onderzoeken of iets gerepareerd kunnen worden. Moet ook betalen. En dan zeggen ze erg hoog reparatie prijzen dat je denkt, ik kan beter nieuwe laptop kopen.
Terwijl reparatie bij laptop leverancier zelf maar 1/3 tot 1/2 van de reparatie kosten van hardware expert. Erg vreemd…

8 maart 2023

Beste N,

Wij doen altijd eerst een onderzoek, deze zijn 35 euro. Daarna krijgt u van ons de diagnose en een offerte voor de reparatie. Wij dwingen u tot niets en zijn 1 van de goedkoopste reparateurs.
Spijtig dat zo te lezen uw offerte hoger uitviel als u verwachte.
Mvg Bram

Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen

Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen. De gemaakte afspraken worden niet nagekomen en ze geven niet thuis wanneer je ze belt. Dubieus clubje. Pas op mensen.

2 maart 2023

Beste Kenan,
Jammer dat je ons een 1* geeft voor iets waar wij niets aan konden doen.

Je hebt via BOL een laptop bij ons gekocht en die hebben wij gelijk verstuurd.
Helaas is de vervoerder pakket kwijt geraakt. Dat is voor jou vervelend voor ons heel duur.
Wij hebben met BOL wel geregeld dat je heel snel je geld terug kreeg (binnen 4 dgn! ).
Volgens mij hebben wij bewezen juist meer sterren waard te zijn. Er zijn concollega's genoeg, die je niet kan bellen of mailen en die 4 weken de tijd nemen om geld terug te storten.

Dubieus zijn wij natuurlijk zeker niet, we bestaan al meer als 20 jaar en werken met 18 man heel hard om iedereen juist een 5* gevoel te geven.

BOL verplicht ons om te verzenden met Budbee, zelf gebruiken wij PostNL voor al onze eigen orders!

Mvg Bram

Als klant behandeld worden niet als nummer ! 🙂

Ik heb nu 2weken de nieuwe game pc-toren in gebruik echt een super pc

Ik kwam zelf met mijn oude pc in Lelystad omdat ik een geluid uit me hardeschijf hoorde
dit geluid was alleen hoorbaar bij intens gebruik

Helaas Kwam er kortsluiting in de winkel .. mijn moederbord en hardeschijf waren direct gefrituurd

Dus meteen een nieuwe pc gekocht in de winkel

Na thuis na te meten inderdaad mijn vermoeden was correct mijn oude hardeschijf heeft de pc de das omgedaan ..

De jongens in de winkel gingen ook samen met mij overleggen wat kunnen we gebruiken om een leuke pc voor je te bouwen
(voor mij niet onbekend omdat ik de pc zelf altijd gebouwd heb in het verleden )

Diverse oplossingen dit waren bijv.
Hebben we nog 2de hands onderdelen ?
Hebben we die onderdelen nieuw ?
Wil je helemaal een nieuwe pc ?
Wat doe je met een pc ?

Gewoon leuk personeel en niet het gedrag van vele winkels die graag op je maximaal willen verdienen
Oplossingen daar hou ik van !
Ga zo door !

20 december 2022

Prima product, maar problemen bij verzending

Op donderdag bestelde ik een 'Wheel Stand Pro' met de belofte 'Vóór 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd'.
Dat werd helaas niet waargemaakt, maar op vrijdagmiddag kreeg ik een e-mail dat de bestelling verzonden was.
Het bezorgadres herkende ik alleen niet en wat bleek; ze hebben dit pakket aan zichzelf verstuurd. Na mailcontact is uiteindelijk het pakket zaterdagmiddag opnieuw verstuurd (nu wel naar mij) en kreeg ik het dinsdagmiddag in huis.

Het bestelde product is prima, maar de verzending helaas niet zoals beloofd.

30 november 2022

Ik zocht een nieuw 27" beeldscherm

Ik zocht een nieuw 27" beeldscherm. Hardware-Expert biedt een heel breed assortiment beeldschermen, van budget tot state of art schermen. In mijn geval heel prettig, de monitor van mijn keuze was direct leverbaar. De volgende dag kreeg ik hem keurig geleverd.
We hebben vaker zaken gedaan met Hardware-Expert. Ze weten waarover ze het hebben en zijn betrouwbaar!

1 november 2022

Niet geholpen

Ik heb mijn laptop op 29 oktober 2022 aangeboden met het vermoeden dat er wat mis was met de DC jack. Voor 30€ kon ik de laptop laten onderzoeken wat er precies aan scheelde en er zou na 3-4 werkdagen contact met mij worden opgenomen om de reparatie kosten te bespreken. Dat gebeurde niet dus na 5 werkdagen op 4 november zelf even gebeld. De defecte DC jack was inmiddels al geconstateerd en volgens "het systeem" was ik al gebeld (maar ik had geen voicemail/gemiste oproep). Beetje apart en zonde van de verloren tijd maar goed, voor 70€ extra zou er een nieuwe DC jack geplaatst kunnen worden. Die zou wel bij de leverancier besteld moeten worden, maar aangezien die voorradig was zou dat niet lang duren. Aangezien ik niet gebeld was of er iets anders mis ging en mijn telefoonnummer op de werkbon gewoon goed weergegeven stond, heb ik de medewerker gevraagd wanneer ik zelf weer zou bellen als het volgende telefoontje wederom uit zou blijven. 10 november spraken we af.

Dus ik bel 10 november om 10.00u over de status van mijn reparatie en krijg een collega aan de lijn met een vaag verhaal over wisselen van systeem. Hij noteerde mijn telefoonnummer en zou de werknemer die mijn reparatie hanteerde mij terug laten bellen. s'Middags zelf maar rond 14.30u gaan bellen en kreeg gelijk mijn reparateur aan de lijn. Klanten terugbellen gaat ook al niet lekker dus. De werknemer wist mij te vertellen dat de DC jack nog steeds onderweg was en dat hij geen datum kon toezeggen wanneer mijn laptop nou eindelijk gerepareerd zou zijn. Een DC jack voor een Dell XPS is gewoon een plug and play variant waar geen soldeerwerk aan te pas komt. Een recht toe recht aan reparatie die binnen een week kan gebeuren. Heb een uur later mijn laptop opgehaald zonder dat die gerepareerd was. 2/5 sterren enkel omdat de onderzoekskosten a 30€ niet in rekening werd gebracht.

Had graag 100€ betaald om deze simpele reparatie uit handen te geven maar ga het nu zelf doen voor wacht.. 15€ inclusief verzendkosten. Komt morgen al binnen die DC jack.

11 november 2022

Telefonisch goed geholpen met een keuze te maken

Telefonisch goed geholpen met een keuze maken.
Daarna besteld. En wachten op je pakket. Dit duurde wat lang omdat PostNL die 3 dagen lang op het laatste moment weer een dag uitstelde.
Daar kan Hardware-Expert natuurlijk niets aan doen, maar blijft irritant.

5 oktober 2022

Prima computer zaak

Prima zaak waar ik veel kom en veel computer onderdelen heb gekocht diverse computers, monitoren laptops en printers. Dat begon al in Almere toen ze pas begonnen en nu sinds 5 jaar in Lelystad. Uitstekend advies, service en betrouwbaar personeel

15 september 2022