16/3/2018: Drie weken geleden een Chord Mojo besteld die kapot uit de doos kwam (#1100019790). Product gelijk retour gestuurd met begeleidende brief (PostNL 3SKABA219086898). HDPHNS reageert niet op... Toon meer
FiiO X7 II Toestel voldoet beter dan mijn stoutste verwachtingen. Ook de DAC functie (externe geluidskaart) is schitterend zodat U via een PC kunt genieten van streaming in 24 bits. Met de ingebou... Toon meer
Voor een speciale oor-verwennerij op personal audiogebied kom ik hier graag. Altijd vlotte verzending en een eerlijk oordeel over hun producten. Geef een keer wat extra uit aan je koptelefoon of o... Toon meer
Keurige webshop met scherpe prijzen en snelle levering. Het is zelfs mogelijk om een luisterafspraak te maken. Na goed advies besloten een crossfade wireless aan te schaffen, waar ik nog steeds blij m... Toon meer
Zeer tevreden
Snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit van mijn Fiio X5 3rd Gen.
Perfecte service!
Zeer correcte service en prima online advies. Uiterst tevreden!
Snelle levering!
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf. Denkt goed met je mee. Ik had een verkeerd product besteld, toen heeft hdphns me gratis een adapter gestuurd die het toch mogelijk maakt het product te gebruiken.
Prima service
Kleine versterkertje besteld, advies gevraagd via telefoon en goed geholpen. Niks op aan te merken qua service
Snelle levering en goede service
Nadat ik eerder ook mijn Chord Mojo had besteld bij HDPHNS, nu ook de Chord Poly. ‘S avonds laat besteld en al de volgende dag in de middag geleverd. Helaas werkte de Poly niet een DOA. HDPHNS gebeld en als ik het me goed herinner Erik gesproken. Heel vervelend en in overleg afgesproken deze terug te sturen zodat ik een nieuwe zou krijgen. De Poly is besteld bij de leverancier (want niet meer op voorraad) en heb ik deze een paar dagen later ontvangen en werkt prima! Snelle levering en goede service.
100 %
Voor mij onbekend bedrijf, dus toch spannend om online iets te bestellen. Maar ... HDPHNS maakt de belofte meer dan waar. De dag na bestelling het pakketje in de brievenbus.
Prima service
Prima service. Om 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Rond middernacht kreeg ik zelfs een foto van mijn pakketje voor het mijn kant op kwam. Netjes ingepakt. Plus een gratis magazine. Top!
FiiO Rocks!! Jammer van de kleur alleen
Gebeld naar de klantenservice omdat de omschrijving van de M3 nogal sumier was. Telefonisch goede uitleg over specs en mogelijkheden gekregen. Besteld en binnen een dag tegen 0 euro verzend kosten de beste hoogwaardige mp3 speler ontvangen voor een leuk bedrag.
Deze webshop weet hoe het moet!
Vragen over producten worden snel en goed beantwoord. Producten worden goed verpakt en snel verstuurd. Over terugsturen wordt niet moeilijk gedaan. Een kleine webshop met de service waar de grote jongens nog wat van kunnen leren. Wat overblijft is het genieten van de gekochte apparatuur bij Hdphns!
Aan iedereen aanbevolen
Aan iedereen aanbevolen. Fijne bezorging, netjes op tijd. Tippie top!
Alles soepel gegaan!
Prima service!
Ik kocht een Audeze headset waarvan de kabel het na een korte tijd het begaf. Kabel opgestuurd en werd netjes omgeruild. Zeer tevreden over klantenservice bij HDPHNS!
Lange levertijd, goed tegemoet gekomen
Ik moet mijn review van twee weken terug even aanpassen.
Heb hier twee weken terug twee paar oordopjes besteld. Helaas kwamen deze niet de volgende dag binnen in verband met complicaties en eigenaar die op vakantie was.
Gelukkig nu wel telefonisch en mail contact gehad, met oprechte excuses en een mooi aanbod. Nu hopen dat ik de bestelling snel binnen krijg.
Beste audiogear verkoper van nederland!
Heb hier onlangs een media speler besteld, wat uitendelijk de fiio x3 gen 3 werd. Klantenservice was goed en hielp mij met mijn keuze; geluidskwaliteit geen compromis en geen features die mij persoonlijk alleen maar in de weg zitten.
Na één week nog steeds geen pakket …
Na één week nog steeds geen pakket ontvangen (terwijl er één werkdag werd beloofd). Geen antwoord via email. Telefonische ook geen reactie. Blijkbaar zijn ze op vakantie. Eigenaardige manier van werken. Misschien moeten hun webshop ook maar sluiten als ze op vakantie zijn in plaats van hun klanten in de koude te laten staan.
Meer dan een maand later... Ik ben vrij snel na de vakantie gecontacteerd door de klantendienst maar het is bij 1 mailtje gebleven. Ik heb nooit een leveringsdatum gekregen. Ik probeer nu mijn terugbetaling te regelen, voorlopig zonder succes.
Simpel en schoon site design
Simpel en schoon site design, en er worden alleen kwalitatief hoogwaardige producten aangeboden. Verzending is snel.
Hele goede service
Hele goede service, kennis van zaken en attent.
Uitstekende garantie regeling
Snelle levering, en fijne zeer vlotte afhandeling bij retournering van defect product volgens de garantieregeling.
Geen levering, geen reactie
Ik heb 3 augustus bij deze club een bestelling gedaan. Nu 31 augustus nog niets ontvangen, maar veel erger: ik heb meerdere keren geprobeerd contact te zoeken met hen via mail en telefoon. Gewoon helemaal geen reactie! Ze geven gewoon niet thuis. Telefoon wordt nooit opgenomen, is altijd antwoord apparaat en op mail wordt niet gereageerd. Kan gewoon niet.