Bedrijfsgegevens

4. Grillwinkel
  5. Kookwinkel
  6. Houtkachelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Gratis fragt over 360 SEK - Vælg mellem 100-vis af produkter og mærker! Alt fra gaskomfurer til fyldte gasflasker. Velkommen! ★★★★★

3,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super produkt og super service

Købte en gasvarmer for 4 år siden, som jeg har været super glad for.
Fik lidt problemer med den for nylig - og fik fantastisk hjælp fra Helen, og endte med at få dem løst uden yderligere besvær. Så - de bedste anbefalinger herfra!!!

12 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var kommet til at bestille "mini flame" 2 gange. Helen Andersson var meget forstående, undersøgte straks sagen og sørgede for returnering af pengene
MVH. Klaus

10 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varmer meget dårligt med dansk…

Varmer meget dårligt med dansk gasflaske og slangen passer ikke på så jeg satte en anden på så den virkede men tager 10 minutter at koge en lille gryde vand . Øv øv🥺

20 december 2024

Hello

Thank you for taking the time to leave your review, this will allow us to review improvements.
This stove is for use with bottles designated 2006/2012 and to use the stove with any other tube/bottle an adapter is required.
Please contact our customer service to find out more.
info@heatnordic.dk

Pakken kom ikke frem

Pakken kom ikke frem, så send den venligst igen.
Peter Hasselmann
Rougsøvej 248
DK 8950 Ørsted

5 november 2024

Hej

Tack för att du tar dig tid att lämna ditt omdöme.
Kontakta gärna våran kundtjänst så får dem kolla över denna försändelse och se vad som hänt.
info@heatnordic.dk

Hälsningar Team HeatNordic

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Varen var beskadiget da den ankom og så…

Varen var beskadiget da den ankom og så varede det 14 dage før jeg havde en ny vare. Synes det er træls når man handler med en dansk hjemmeside og man så kontakter kundeservice så er det svensk. tilmed hader jeg når jeg ryger i firmaer der ikke har en telefon man kan ringe til

25 september 2024

Fusk og bedrag!

Hold jer fra dette fupfirma!

De har trukket pengene, for den vare jeg havde bestilt, men har ikke afsendt. De ignorerer alle mine mails.

D. 19/08-24 modtog jeg en mail, hvor der stod ordre færdigbehandlet og et link til Bring.
Når jeg følger linket står der, de ikke har indleveret varen til Bring.
De trak pengene for varen d. 27/08-24.

På den sidste mail, har jeg bedt dem om at annullere min ordre, men dette ignorerer de også.

Ordre:DK-10620

2 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på, måske eksisterer firmaet slet ikke

Pas på. De hæver penge på din konto, selvom du har hævet ordren på grund af manglende fremsendelse af den bestilte vare. De svarer heller ikke på mails. Jeg vil nu undersøge, om firmaet i det hele taget eksisterer.

De angiver en adresse i Sverige, så under alle omstændigheder er der ingen forbrugerbeskyttelse.

28 juni 2024

Hej Lars,

Tack för att du tar dig tid att lämna en recension på din upplevelse hos oss!

Självklart är det inga problem att avbryta sina ordrar och få dessa återbetalde när man handlar hos oss.  Det är dock inte lika självklart att vi kan besvara dessa förfrågningarna under sina nätter och helgdagar. Vår kundtjänst är bemannad vardagar mellan 7-16 och vi svara så fort vi kan under dessa tider.

Din order har packats, skickats och levererats på 4 arbetsdagar vilket är helt enligt vad vi uppger på hemsidan. Mycket snabbar än så kan vi inte bli i dagsläget men något som vi arbetar på varje dag. Kontakta vår kundtjänst på info@heatnordic.dk så förklara vi hur processen går till.

Vänliga hälsningar, Team Heatnordic.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pas på…

Bestilte en gasgrill + tilbehør, og 2 dage senere fik jeg besked fra Bring om at den var registreret til levering, og pengene blev trukket fra min konto - af det svenske firma, som dette viser sig at være en del af. Efter 2 uger er intet sket, og et større detektiv arbejde går i gang med at finde ud af hvordan jeg kan kommunikere med dem (ingen dansk tlf eller adresse - kun en email). Efter at have skrevet til både det danske firma, og det svenske, får jeg besked om at varen er i restordre. Jeg beder om at ordren annulleres og at jeg får mine penge igen, men var usikker på om det ville ske, da jeg her på Trustpilot kunne læse om de mange dårlige oplevelser. Efter en uge kommer der besked fra Klarna, og 2 uger senere er pengene retur. Men, jeg handler ALDRIG der igen.

17 juni 2024

Stjæler kundernes penge

Fræk, at I beder om en bedømmelse, når den bestilte vare ikke en gang er blevet leveret her 1 måned efter bestillingen. I har blot stjålet vores penge..... I svarer heller ikke på tilsendt klage.

30 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Du får ikke penge retur for dine varer

Det er et andet firma i Sverige man handler med,gasoltuben.se
Har sendt en vare retur for 3 mdr siden og har ikke fået pengene retur endnu. Ydermere har de taget 149 kr. i returneringsgebyr.

Kan ikke anbefale at handle hos dette firma

1 maart 2024

Hej Dennis

Kontakta gärna våran kundtjänst med vilket order nummer du hade på beställningen så kan dem hjälpa dig vidare med detta.

Hälsningar Team Gasoltuben

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Pas på med at handle med dette firma

Pas på med at handle med dette firma. I virkeligheden handler du med et andet firma, gasoltuben i Sverige. Bestilte varer fra dem der kom hurtigt. Desværre er det til svenske og ikke danske gasflasker, altså ubrugeligt. Der er ingen svar mail eller returneringsformular med i deres mails, så har selv måtte finde. Skrevet mail til dem uden svar, så nu er varen sendt retur til gasoltuben i sverige. Så håber vi det bedste

16 oktober 2023

Mangelfuld kommunikation og handling

Bestiller en vare d. 26. april 2023 og får besked om at ordren er færdigbehandlet og sendt til udleveringssted. d. 4. maj 2023 skriver jeg en mail og efterlyser besked. Ingen svarer?
Faktisk første gang jeg har oplevet et så tavst firma - ingen tracking? (Man bruger "Bring")
Håber stadig på en reaktion.

4 mei 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.