Ho ordinato 2 maglie che una volta provate erano piccole ed ho chiesto un rimborso che mi è stato accettato immediatamente. Veloci ed efficienti. Consiglio vivamente

Firma Hendrix nie zwróciła pieniędzy za towar, który został wysłany z powrotem do nich. Całość poinformowałem obsługę która jest zajebana konkretnie mułem, zero merytorycznej odpowiedzi. Minęło ustawo... Toon meer

Fantastyczny sklep. Koszulki z najlepszej jakości bawełny, porządnie uszyte i cudne kolory. Po kilku praniach jak nowe. Trzeba chwilkę poczekać na dostawę ale warto bo w takich niskich cenach to sam... Toon meer

Zdecydowanie nie polecam. Bluza za 200 zł przyszła z ogromnym opóźnieniem, a co gorsza – w fatalnym stanie. Towar dotarł brudny, z dwiema plamami, których nie da się doprać. Za taką cenę spodziewałem... Toon meer

1. Herenmode

𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is a global 🌍premium men fashion brand that redefines urban fashion with bold innovation and a distinctive vision. Designed for those who dare to stand out, we blend cutting-edge design, premium quality, and a flawless fit to create pieces that embody self-expression and individuality. Our collections inject fresh energy into men fashion, resonating across 𝗨𝗦𝗔 𝗮𝗻𝗱 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲 ‎‎(𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸, 𝗣𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱, 𝗖𝘇𝗲𝗰𝗵 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝘆, 𝗦𝗽𝗮𝗶𝗻, 𝗦𝘄𝗲𝗱𝗲𝗻, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮).‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Beyond fashion, 𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is driven by a commitment to sustainability — we are a zero-waste company🌱, ensuring every garment is crafted with purpose and responsibility. Whether you're pushing boundaries in everyday life, HEDRIX delivers effortless style, superior comfort, and an attitude that sets you apart 😎.‎

3,6

Gemiddeld

Heeft 2% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastisk service!

En KÆMPE ros til Hedrix for deres koncept og at de til fulde lever op til hvad de lover ift. returnering og betingelser. Levering og returnering har fungeret over AL forventning og der er 5 store stjerner på den front. TAK! 🙏

Desværre har jeg ved både t-shirts og en hættetrøje oplevet, at tøjet krymper end del ved almindelig vask og mister form, hvilket er en skam når det er så cool og ordentligt et koncept de kører.

Men en stor high-five til Hedrix for deres service og tilgang. Tak!

13 juli 2025

Una gradevole scoperta

Il prodotto è arrivato in tempo, è come descritto ed è quello che aspettavo!
La qualità è molto meglio di quanto pensavo!
Sicuramente guarderò altri prodotti!

30 juni 2025

Thanks Hedrix!

Hedrix has proven to be an excellent supplier: having ordered 3 t-shirts I received the mystery-shirt as a gift as promised, but in a different size than the one requested. Well, I just had to report the problem and they immediately sent me another t-shirt in the requested size, leaving me the other one as a gift as well. These are also well-made garments, of excellent quality, which I recommend to everyone. Thanks Hedrix!

1 juli 2025

Very good products

Very good products, but need to improve customer service as communication is delayed. In general everything ok, package material, product design etc. but need to hire maybe more people just to reply to emails.

15 mei 2025

Confort e Stile incomparabili

Ho recentemente acquistato la felpa con cappuccio Hand of God 10 e ne sono rimasto estremamente soddisfatto. La qualità del tessuto è eccellente: morbido al tatto, caldo e resistente, perfetto per le giornate più fresche.
Il design è moderno e versatile, adatto sia per un look casual che per un'uscita serale. La vestibilità è perfetta, conforme alla taglia indicata, e le finiture dimostrano una grande attenzione ai dettagli.
La spedizione è stata rapida e il prodotto è arrivato ben confezionato.Sicuramente effettuerò altri acquisti in futuro.

21 april 2025

Felpa con capuccio di colore viola

Felpa con capuccio di colore viola, con stampa Bad Boy Dubbing Teddy. Un ottimo servizio,molto veloci gentili e professionali.
Il prodotto è stupendo di ottima qualità,i colori sono stupendi e la stampa è ben definita con colori stupendi.
Sono rimasta super soddisfatta.

16 april 2025