HeliCompany Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En stor og positiv oplevelse. Havde fået en tur i fødselsdagsgave af familien d. 4/6. Men kunne forstå at informationen og kommunikationen også med henblik på en mulig aflysning grundet vejret k... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Latterligt firma... Flyver i pendulfart over vores by i timevis, så ingen kan tænke hverken stort eller småt... lidt surt når man netop har taget en hjemmearbejdsdag for at kunne fordybe sig uden fo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den perfekte overraskelse til vores brudepar. Alt forløb perfekt, lige fra første kontakt med Gry, fin info hele vejen igennem, og på selve dagen landede helikopteren til aftalt tid på grunden hvor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzendservice
  2. Amusementscentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fortrinlig helikoptertur

Denne sommer fløjet 2 gange med HGhelikopter fra Roskilde. Begge gange fortrinlig service, velkomst og smuk guidet flyvetur over domkirke- og fjordbyen. Tak. God tur!

10 september 2020

Tak Anot.

Dejligt at høre :) Velkommen retur en 3.de gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søndag den 9. August kl.18.25. Helikopter tur fra Sønderborg ud over Fynshav , tilbage og op gennem Alssund. 20 min. Oplevelse , med en pilot der gav turen den rette oplevelse og en god orientering.

En meget stor oplevelse med helikopter turen den 9. august fra Sønderborg. Super pilot, som gav en fin orientering om alt hvad vi oplevede i flyet. En sådan tur må gentages med lidt flere minutter. Tak til selskabet for god orientering.

30 augustus 2020

Fantastisk oplevelse

Helt igennem fremragende oplevelse. Vi fløj fra Aalborg lufthavn, hvor vi trods lidt regn og overskyet vejr kunne se langt og fik en helt speciel oplevelse. Vi var endda så heldige, at der var medaljer til børnene og tid til foto med piloten. Helt sikkert en god oplevelse, både børn og voksne sent vil glemme.

21 augustus 2020

Antwoord van HeliCompany

Tusind tak for et skønt besøg - med Hjallerup marked forhandlinger - øl og sodavand.
I er en kunde vi husker med et smil:)

Kom gerne igen!

Rigtig god service fra Helicompany

Rigtig god service fra Helicompany

Jeg har brugt dem ved den årlige Helikoptertur for IDA Randers, og som sædvanligt leverer Gry og Co altid været varen med høj kvalitet. Vi glæder os til mange flere ture med jer!

13 juni 2020

Tusind tak Poul.
Det er altid en fornøjelse at afvikle arrangementer for jeres medlemmer. Dejligt med nysgerrige og interesserede gæster:)
Vi glæder os til COVID 19 tillader arrangementer igen.
Vi ses - Gry

Hej Gry og piloterne

Hej Gry og piloterne
Mange 1000 tak for en fantastisk tur over Lillebælt ( Middelfart og Fredericia )
Prof. service og guidet tur, ja det var den 28-05-2020 fra Middelfart
OBS: I bliver aldrig glemt

Mvh.
Henrik Madsen
Middelfart

30 mei 2020

Antwoord van HeliCompany

Tak Henrik - fordi du fløj med, og for det smukke billede:)

En fanatisk oplevelse

En fanatisk oplevelse!

Piloten Sofus var også en stor del af at vi havde en fantastisk tur!

Gry var helt fantastisk til at hjælpe med at finde nye dage, når det blev aflyst pga vejret.

Servicen er i top og kan man ikke lige komme igennem pr telefon, så skriv en mail, så får man svar, når de har tid!

Endnugang tusinde tak for oplevelsen til HeliCompany!

24 mei 2020

Antwoord van HeliCompany

Tak for de søde ord - og hyggeligt at flyve med jer!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, god info om flyttet tur pga covi19, rigtig god service både før, under og efter flyvetur.

16 mei 2020

Tak Mette.
Normalt er det vejret der er udfordringen - nu også COVID 19
Tusind tak fordi I alligevel fløj med:)
Håber vi ses igen.

Godt tilfreds

Det var en Dejlig oplevelse

31 maart 2020

Tak Kristine.

Det var en fornøjelse at flyve med dig og dine skønne piger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service hele vejen rundt

God service hele vejen rundt - fantastisk oplevelse, alle burde prøve

21 maart 2020

Antwoord van HeliCompany

Det var en fornøjelse at flyve med dig - håber at se hele familien næste gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig dejlig dag med hele…

Vi havde en rigtig dejlig dag med hele familien,det var en rigtig fed oplevelse.
Kan kun varmt anbefale Helicompany,det er bestemt ikke sidste gang.
Vi har kun oplevet en yderst varm og kompetent service.

19 maart 2020

Tak Ivar.

I var en fornøjelse at flyve med.
Hvor var det fint at I fandt jeres hus fra oven - KBH og Frederiksberg er så smuk!!!

I er altid velkommen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig søde og hjælpsomme og fortæller…

Utrolig søde og hjælpsomme og fortæller og peger ned på huse slotte og vigtige punkter og fortæller gerne om det jeg ser
Sjovt at se det hele lidt fra oven.

10 maart 2020

Tak Susan.

Vi er vilde med at vise vores smukke land frem fra luften.
Kom tilbage til maj - så står rapsmarkerne med deres smukke gule farve.

Fantastisk oplevelse !

Fantatisk oplevelse hos HeliCompany. Det ikke sidste gang vi besøger HeliCompany, de har været meget søde og mega hjælpsomme.
Stort ros til personale samt pilot, som er god til at fortælle om området man flyver henover!
Kan helt klart anbefales. :-)

9 maart 2020

Antwoord van HeliCompany

Tusind tak fordi I fløj med.

Jeg er glad for at vi med kort varsel, kunne hjælpe med præcis din flyvning.
Tillykke med din far:)

Vi glæder os til at flyve med jer igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg var så heldig at få 2 stk gavekort…

Jeg var så heldig at få 2 stk gavekort til 18-20 minutters helikoptertur med HeliCompany. Min oplevelse er; at det har været en meget travl sommer for firmaet, så derfor har det været lidt svært at kommunikere med Helicompany åbenlyst på grund af stor travlhed, det kan man som ny kunde ikke umiddelbart vide Men i juni måned fik jeg booket en tur fra Roskilde lufthavn. Der kunne man måske etablere et mere synligt mødested i hallen. Jeg fik dog kontakt med en venlig repræsentant i tide inden planlagt take-off. Og fik en fantastisk smuk tur op over Roskilde fjord, det var en stor oplevelse. Da jeg senere på sommeren skulle booke den næste tur strammede det af flere grunde lidt til med at nå at få afviklet turen inden udløbsdatoen. Det var igen lidt svært med telefonkontakt. Men da jeg klagede min nød via mail oplevede jeg en hurtig, fleksibel og imødekommende attitude i form af at udløbsdatoen for mit gavekort prompte blev rykket, så jeg nu uden stress kan få booket, den tur jeg har på mit resterende gavekort. Turen fra Roskilde var super, men den nye tur, skal være fra en ny destination så jeg får en ny god oplevelse.

10 september 2019

Ingen information

Havde en booking til flyvning fra KBH, på dagen - trods fantastisk vejr, tjekker jeg hjemmesiden hvor der står de ikke kan flyve fra KBH mere (opslaget er udateret), jeg tjekker derfor deres flyskema, der står forsat de flyver fra KBH.
Kan ikke få telefonisk kontakt med dem, så skriver over messenger, efter nogle timer får jeg svar om de flyver fra Roskilde istedet og jeg skulle have modtaget en mail to dage forinden.

Kort efter modtager jeg en gruppe sms fra piloten, der beder folk komme til Roskilde.

Ingen af de fremmødte i Roskilde havde fået en mail. Der var inter groundcrew, så den stakkels pilot skulle håndtere alt flyvning, administration og lytte til utilfredse folk - hold kæft et show!

Så foruden total ringe service og information, fløj vi over Roskilde som bevares er meget smukt, men når man havde lovet sine unger de skulle flyve over deres eget hus og se København TOTALT skuffet!!

Piloten Sofus var der ikke at sætte en finger på, han var kanon!

1 september 2019

Værste oplevelse til dato

Jeg havde fået en deal på en tur med helikopter og tænkte at jeg ville invitere min svoger og nevø med på en sådan tur. Efter at have forsøgt kontakt med firmaet både på mail og telefonisk flere gange om dagen i ca. 3 måneder - forsøgte jeg for sjov at bruge et "haste-nummer" som man kunne benytte hvis man f.eks. skulle giftes. Pludselig fik jeg så en SMS 12-15 min. efter hvor de bad mig skrive en mail. Nogle uger efter mistede jeg fuldstændig tålmodigheden og tilliden til firmaet og kontaktede Sweetdeal, som havde været inde over forløbet de sidste 4-5 uger. Der fik jeg så til gengæld den mest fantastiske service, idet de kunne se problematikken og det lange forløb og øjeblikkeligt overførte de kr. 2400,- tilbage til mig. En helt igennem stor tak til dem. Men hold nu op - HOLD JER LANGT FRA HOS GRY HELIKOPTER!!!!!

31 augustus 2019

FUP & FIDUS

FUP & FIDUS
Kan desværre ikke give "nul" stjerner til dette useriøse firma.
Havde bestilt en flyvning igennem et gavekort. Flyvningen blev aflyst 8 minutter før flyvning pga manglende brændstof. Vi var derfor allerede mødt op på aftalt flyvested. Fik at vide at vi bare skulle kontakte kontoret omkring ny dato.
Men firmaet er umulig at komme i kontakt med. Har ringet utallige gange, forsøgt flere gange om dagen i flere uger, uden at få kontakt.
Har også sendt adskillige e-mails uden at få konkret løsning på min henvendelse.
Bestil ALDRIG ved dette useriøse firma !!
Hvis der ikke har "tid" til at ordne det administrative, må de ansætte en medarbejder til det!
Heldigvis har deal.dk efterfølgende været meget serviceminded og hjulpet med annullering af gavekort og returneret beløb meget hurtigt.

28 augustus 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kunne følge med i andres

Jeg har kunnet følge med i andres, desværre, uheldige oplevelser med HeliCompany, men jeg føler mig derfor også nødsaget til at fortælle om min gode oplevelse. Fordi fra booking til landing blev vi behandlet rigtig godt, og oplevelsen at flyve i en helikopter, hvilket er hvad det hele egentlig handler om, var uforglemmelig! Vildt fedt og jeg kan varmt anbefale både oplevelsen og HeliCompany.

13 augustus 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.