HeliCompany Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En stor og positiv oplevelse. Havde fået en tur i fødselsdagsgave af familien d. 4/6. Men kunne forstå at informationen og kommunikationen også med henblik på en mulig aflysning grundet vejret k... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Latterligt firma... Flyver i pendulfart over vores by i timevis, så ingen kan tænke hverken stort eller småt... lidt surt når man netop har taget en hjemmearbejdsdag for at kunne fordybe sig uden fo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den perfekte overraskelse til vores brudepar. Alt forløb perfekt, lige fra første kontakt med Gry, fin info hele vejen igennem, og på selve dagen landede helikopteren til aftalt tid på grunden hvor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzendservice
  2. Amusementscentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verdens sejeste konfirmationsoverraskelse!

Jeg kan intet andet end at KLART anbefale denne professionelle virksomhed! Vi ville overraske min lillebror til hans konfirmation den 11/9-21, og kontaktede HeliCompany efter andre mislykkede kontakter. De var klar med det samme - de flyttede gerne rundt på kunder, for at presse os ind, og der var en kanon kontakt gennem hele forløbet. Piloten stillede sig frivilligt op og fik taget et billede med konfirmanden efter flyveturen. Min lillebror, søster og jeg havde den FEDESTE oplevelse, og hele festen var målløse, da vi præsenterede indslaget med helikopteren flyvende over os. TUSINDE tak til Sally, Gry og piloten for en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi snakkes helt sikkert ved en anden gang! 🤩🙏🏼

26 september 2021

Tusind Tak Maiken.
Det er altid sjovt at løse lidt utraditionelle opgaver.
Tak for dit skønne humør! Jeg håber vi får fornøjelsen af at flyve med jer igen en anden gang.
VH Gry og HeliCompany

Virkelig skuffende tur

Virkelig skuffende tur.
Så betaler man næsten 1400 kr for en helikoptertur med kæresten, og så bliver man sat sammen med en tilfældig. Det kan ikke være rigtig man betaler så meget og så ikke kan få turen alene, når parret foran os fik turen alene. Det ødelagde virkelig turen fuldstændig - kan ikke anbefales.

31 augustus 2021

Hej V Jensen.
Hvis du ønsker at ha helikopter for jer selv, så skal du købe en tur der dækker hele helikopteren.
Køber du en tur til 699kr pr person, er det til 1 person - der er 3 pladser til salg på hver tur.
Ønsker du hele helikopteren - starter vores priser fra 2000kr.
Jeg synes ikke det er fair at gi 1 stjerne - når du har købt 2 udad 3 pladser. Ja så kommer du til at flyve med en person nr. 3.
Håber alligevel I havde en god flyvning med en af vores søde og service mindede piloter.
God dag - Gry

Super oplevelse

Super service! Virkelig god oplevelse og en særdeles sød og kompetent pilot. De bedste anbefalinger herfra 😊

23 augustus 2021

Tak Tina.
Piloten Jens hilsner og siger tak for en hyggelig tur!
HeliCompany - Gry

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk tur og fantastisk team

Fantastisk tur og fantastisk team. Pilot dygtig og god til at informere om hvad vi så. Manden på jorden yderst venlig og fortællende om hvad der ventede og god til at besvare os uvidende om helikopter..
Tak for en god oplevelse.

21 augustus 2021

Tak Jan.
Jeg sender din hilsen videre til de to piloter.
Tak fordi du fløj med os.
VH Gry - HeliCompany

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tur vil aldrig glemme denne…

Super tur vil aldrig glemme denne oplevelse, sød pilot og gode informationer inden flyvning, kan kun anbefale denne tur 5 stjerner er fortjent.

10 augustus 2021

Tak Lone.
Dejligt at du nød din tur!
Jeg håber vi kan flyve med dig igen en anden dag
VH HeliCompany - Gry

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tjaa af hvilken karakter var oplevelsen??

Tjaa af hvilken karakter var oplevelsen egentlig….. Den er nem! Helt igennem super fed og behagelig oplevelse, super autentisk og livagtig tur, virkelig behagelig mennesker bag arrangementet, vi havde en 8 årig med der stadig var flyvende i mange timer efter vi kom hjem, det naturligvis ikke gratis med sådan en oplevelse, men var det så det værd… HELT afgjort… det klart ikke sidste gang vi implementere Helicompany som en fastlagt del af ferien. Tak! Bare tak!

10 augustus 2021

Tak Glen
Hvilken dejlig besked at starte dagen med.
Tusind tak fordi I fløj med! Og I er meget velkommen mange år frem i tiden. Måske det ender med en lille pilot:)
Gry

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flyvende start på vores ægteskab

Jeg havde besluttet at overraske min kommende kone med afhentning fra kirken i helikopter.

ALT har fra første opkald til slut, været top professionelt, alle personaler, jeg har haft kontakt med, har været yderst kompetente.

Deres kontor stod for alt det praktiske og sendte mig kort over lette og landingssteder. Faktisk tilbød Gry mig at kontakte jordejeren👍🏻, men den klarede jeg selv. 👍🏻👍🏻💪🏻

Piloten var yderste behagelig og rigtig god til at forklare de forskellige processer, man var fuldstændig tryg da vi slap jorden.

Ærgerligt man kun kan give 5 stjerner i fortjener mere. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak for en uforglemmelig oplevelse til HeliCompany, Gry, Sally og piloten.

Hilsen Martin & Christina.

9 augustus 2021

Tak Martin.
Hvor er det dejligt at vi måtte være en del af jeres fantastiske dag!
Tak for den gode dialog og nemme planlægning.
Håber I får et langt og lykkeligt liv sammen <3
Mange hilsner Gry

Helikopter tur

Vi blev overrasket med en helikopter tur fra HeliCompany til vores bryllup, det var seriøst den fedeste oplevelse. Piloten var fantastisk og havde altid os med under hele flyvningen. Vi var så overrasket over hvor behagelig turen var at vi overvejer at skal have en tur mere. 😁👍👍

9 augustus 2021

Tusind tak HeliCompany!

Excellent! Simple to reserve and pay for our flight from Bogø on 31/7. No problem finding the helicopter. The staff/pilot were very professional and friendly, and took time to answer all our questions. Our kids had a great experience flying over Sydsjælland and we will definitely do it again!!

1 augustus 2021

Thanks Tony!
We would love to fly with you again - and maybe train the young pilot to be:)
Have a great summer!
HeliCompany

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

På en sommertur til Rødby fra…

På en sommertur til Rødby fra Marielyst. God tur. Dog lidt dårlig skiltning til flyvestedet. Og lidt svært at se på hjemmesiden hvordan man direkte henvender sig for køb uden at booke på siden. Men ellers venlige og søde folk på flyvepladsen..

21 juli 2021

Hej Per.
Jeg er glad for at I nød turen - Tak fordi I fløj med fra en af vores sommerflyvnings steder (Marielyst)
Vi vil arbejde på flere skilte:)
God sommer - Gry

Super fint tur d 5/6

Super fint tur d 5/6.
Udsat et par gange pga. dårligt vejr men det kan man jo ikke klante nogen for🤓

Vh Per.

7 juni 2021

Tak Per.
Hvor er det skønt at høre at jeres tur var fin.
Ha en dejlig dag!
Bedste hilsner - HeliCompany

Dårlig service - Uprofessionelt virksomhed

Dårlig service - virker uprofessionelt

Fik et gavekort til at flyve helikopter, og ilf processen skal man indeløse gavekortet når man booker tiden til flyvning.
Desværre bliver man Corona ramt, og det hele er spildt selv man melder fra i god tid.
Ilf Helecompanys politik kan man ikke aflyse.

Gennem hele processen med at bestille tid har det være en rodet kommunikation. Ingen kan huske hvad der er aftalt eller hvad der er betalt.

Alt i alt - super uprofessionelt. Kan dog være de er dygtige til at flyve helikopter dette vides desværre ikke.
Kan aboslut ikke anbefales at benytte HeliCompany.

2 juni 2021

Hej Patrik

Den 21/12-2020 henvender du dig til os via mail at dit gavekort udløber d. 22/12-2020.
Vi gør en undtagelse og tilbyder dig at flyve med på dit gavekort på en senere dato end dit gavekort er gyldigt.

Du ønsker at din kæreste skal med og vi beder dig overføre 699kr til vores Mobilepay konto, men modtager ikke beløbet. Vi mailer frem og tilbage og jeg bliver ved med at rykke dig for betaling og evt. kvittering for overførelsen.
Dette får jeg ikke svar på. I går d. 2 Juni, skriver du så at du alligevel ikke kan flyve med på mandag d. 7/6-2021, (her har vi stadig reserveret 2 pladser uden at have fået betaling for sæde 2)
Vi tilbyder dig at en anden kan overtage din plads, dog må personen ikke veje mere end dig. Dette ønsker du ikke.

Vi er et lille firma som planlægger vores flyvninger senest 7 dage inden flyvning, da vi er afhængige af at vores kunder møder op til vores flyvninger. Vi har netop dette beskrevet i vores vilkår, at man ikke kan aflyse sin tur 7 dage op til sin flyvning.

Vi betaler for leje af helikopter og løn til piloterne, bruger tid på at planlægge og derfor kan vi ikke lade vores kunder afmelde med for os kort tids varsel uden at kunden betaler for det arbejde vi har gjort op til flyvningen.

Det er en super ærgelig anmeldelse at få på trustpilot og ønsker egentlig helst at du sletter denne rating. Det er simpelthen ikke fair at give os en dårlig rating -når vi henviser dig til vores vilkår som vi til at starte med selv brød for at yde en god service!

VH Sally

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gav gerne 10 stjerner hvis muligt.

Gav gerne 10 stjerner hvis muligt.
Både for selve turene i luften og al personale jeg har mødt gennem årene.
Har lige haft min 6. tur og det har været en super
oplevelse hver gang.
mvh
lc

30 mei 2021

Tusind tak!
Hvor er det dejligt og da flyver med os - og vender retur:)
Husk også at vi tilbyder ture gennem vores helikopterskole, hvor du selv får lov at styre.
God dag - Gry

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ventet i over et år, og stadig ingen helikopter tur

Jeg har bestilt denne tur for over et år siden, og jeg har stadig ikke fået nogle helikopter tur. Det er helt fair at man aflyser pga dårligt vejr, men at der ikke bliver svaret tilbage når man skriver til dem, er ikke i orden. Hver gang der bliver aflyst er det fordi helikopteren melder en fejl, eller der er dårligt vejr, selvom vejret faktisk har været fint. Som sagt har vi ikke været oppe og flyve endnu, så jeg kan intet sige om selve oplevelsen...

2 mei 2021

Hej Jacob.
Jeg er ked af at du ikke føler at vi svarer på din mail. Jeg har tjekket vores system igennem, og den sidste besked vi har fået fra dig, er besvaret med en booking. Send meget gerne en ny besked, så vi kan få dig afsted på din tur:)
Vejret og teknik skal være ok før vi flyver. Og vi modtager vejrudsigt fra lufthavne med skyhøje, vindstyrke og sigt. Denne kan ændre sig i løbet af dagen - mens vi tager beslutningen ang. aflysning om morgenen. Det er super ærgerligt at aflyse en flyvedag, og se vejret klare op i løbet af dagen - men vi bliver nødt til at forholde os til meldingen som modtages om morgenen.
Vi ser frem til din mail, og håber snart at få dig med på en skøn helikopterflyvning.
HeliCompany

Fantastisk oplevelse

Blev rykket en gang på grund af vejret (kan de ikke gøre for, men fedt at vide at de går op i sikkerhed). Fik så endelig plads i dag og det var virkelig fedt. Super fed oplevelse som klart skal prøves igen, piloten og dem på jorden var rigtig flinke. Jeg vil dog anbefale længere tid end 10 minutter da tiden går rigtig hurtigt.
Vi fandt ud af at vi var mere end en som gerne ville afsted så vi fik at vide at vi kunne møde frem en halv time senere og komme afsted begge to.

Alt i alt fantastisk oplevelse som man ikke bare lige glemmer.

17 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter mange forsøg (dejligt at…

Efter mange forsøg (dejligt at sikkerheden er i top) vejret kan de jo ikke gøre noget ved) nu var vejret perfekt og min søn fik endelig sin 10min tur i går som var alt for lidt 😄 han elskede det. Det skal prøves igen sagde han, men vil vente til foråret og vil prøve en transit eller 20min tur. Personalet på pladsen var bare super søde. Tip top oplevelse.

17 oktober 2020

Sjov tur

Sjov tur, kunne finde på det igen 😊

16 oktober 2020

Tak Kim.
Du er meget velkommen igen en anden dag - måske din familie skal inviteres med:)
Tak fordi du fløj med i går!
VH Gry - HeliCompany

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har 2 gange fået aflyst flyvetur og den…

Har 2 gange fået aflyst flyvetur og den sidste gang med lovning på at modtage mail om nye datoer for flyvning.... intet er sket.
Var det mit firma som behandlede kunder på den måde var jeg hurtigt ude af business

11 september 2020

Hej Torben.

Vi er afhængige af vejr og teknik, og derfor forekommer aflysninger.
Jeg kan ikke finde dig i vores booking.
Hvilken dag skulle du ha fløjet - så finder jeg lige ud af hvor fejlen ligger.
VH Gry

Lees meer over geverifieerde reviews.