We zijn super blij met onze nieuwe schoonmaakhulp via Helpling. We konden verschillende hulpen laten proefdraaien zodat we uiteindelijk de beste match voor ons konden vinden. Boekingen zijn makkelijk... Toon meer
Mijn eerste ervaring met Helpling was erg goed. Mijn schoonmaakster deed haar werk erg goed, was punctueel en betrouwbaar. Nadat zij stopte heb ik meerdere minder prettige ervaringen gehad met scho... Toon meer
Het concept is geweldig en makkelijk. Natuurlijk is het werken met mensen en kunnen er soms misscommunicaties zijn of kunnen situaties anders lopen dan verwacht, dit is niet altijd te voorkomen. Wat H... Toon meer
Wat een slechte zaak vd FNV om net zolang tegen dit platform te procederen tot het failliet is! Ik ben zelf 9 jaar geleden begonnen als een van de eerste Helplingers in het zuiden vh land! Voor... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Tevreden klant
Ik ben heel blij met onze schoonmaakhulp. Ze is vriendelijk, betrouwbaar en maakt goed schoon.
Schoon huis, aardige dame. Ben blij
Aardige dame, goed schoongemaakt. Erg ervaren en heeft respect voor onze wensen en type schoonmaakmiddelen. Ben erg blij! Communicatie (in het Engels) verliep heel goed.
Erg ontevreden over zowel de veel te…
Erg ontevreden over zowel de veel te dure hulp als het annuleringsbeleid. Er worden zonder dat je het door hebt extra kosten in rekening gebracht en dan heb ik het over meer dan 50,-. Ik ga nooit meer iets boeken via Helpling. Echt waardeloos.
Betrouwbare service met veel extra’s
Ik ben erg tevreden over de goede service die Helpling biedt bij het vinden van een betrouwbare hulp. De telefonische ondersteuning, de website zelf en de app van Helpling helpen mij om het overzicht te houden wie wanneer komt. Door diverse vervelende omstandigheden kwam er geen hulp, maar de telefonische en praktische ondersteuning van de klantenservice zorgde ervoor dat er snel een vervangende hulp kwam. Ook is het prettig dat niets contant wordt afgerekend, maar via een factuur.
Kortom, dit is precies wat ik zocht: betrouwbare service.
Erg prettige nette schoonmaker
Erg prettige nette schoonmaker. Wiebe is een topper !
Weer hele fijne dienstverlening door de…
Weer hele fijne dienstverlening door de hulp die via Helpling is gekomen.
Aardige schoonmaaksters,wisselende…
Aardige schoonmaaksters,wisselende ervaringen
Super snel geregeld en goede service
Fijne app en fijne hulp.
Maureen is heel zorgvuldig en heeft een…
Maureen is heel zorgvuldig en heeft een prettige aanwezigheid.
Mijn eerste ervaring met Helpling was…
Nadat zij stopte heb ik meerdere minder prettige ervaringen gehad met schoonmaaksters die niet kwamen opdagen of of het laatste moment afbelden.
Op dit moment begint mijn vertrouwen weer te groeien omdat de schoonmaker die ik nu heb, tot nu toe, zijn afspraken nakomt en het huis netjes achterlaat
Ook in het weekend helpling
Wederom fijn dat we helpling ook in het weekend kunnen inzetten. Blij mee!!
Slechte IT, goede schoonmakers
Onduidelijk waarom je op bepaalde momenten geen schoonmaak aan kan vragen. App kan echt veel beter. Verder zijn de ervaringen met de schoonmakers tot nu toe prima.
Zeer tevreden over de persoonlijke service en feedback
Ik ben zeer tevreden over de service en bereikbaarheid van Helpling per telefoon. In het begin liep het niet soepel met het vinden van een goede hulp. Gelukkig reageerde de klantenservice hierop met goede steun en adviezen. Uiteindelijk heb ik een zeer professionele schoonmaakster gevonden via Helpling, waar ik meer dan blij mee ben. Het geeft me vertrouwen dat ik altijd op deze service kan rekenen als een soort administratie kantoor en persoonlijke feedback.
Betrouwbaar goed
Zeer tevreden met de schoonmaak.
Toegankelijk platform en goede schoonmaker!
Toegankelijk platform met een top klantenservice. Het is gelukt om een goede schoonmaker te vinden, waarmee we graag een voor langere tijd een samenwerking mee aangaan.
Zorgzaam en vriendelijk
Vanwege Corona moest ik mijn hulp annuleren. Heel vervelend voor iedereen. Schoonmaakhulp reageerde heel vriendelijk en zorgzaam.
Erg tevreden over de hulp.
Super!
Super handige app, heel gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Je kan snel een afspraak plannen en verzetten. Betaling verloopt na de schoonmaak automatisch. Wij zijn heel blij met de schoonmaker die we via deze app hebben gevonden!