Hemphilia Nordic ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg lagde en ordre hos søde Stine, men oplevede desværre et par problemer med pakning af ordren og lageret som pakker dem. Jeg har været i en længere dialog med Stine, som kun har været hjertevarm og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter. Har købt anti age dagcreme og serum samt begge olier - især den med CBD er fremragende til kroppen. Hemphilia er meget gavmilde med prøver når du bestiller, så skønt at få mul... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode produkter. Har brugt dem i er halvt års tid. Holder huden ren, ensartet og fjerner især mørke porre i T zonen. God neutral duft og god emballage. Kunne være skønt hvis rensemælken havde sam... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg døjede med urenheder efter hormonspiral, men disse creamer har virkelig hjulpet mig! Jeg har prøvet et utal af dyre produkter, hudlæge og mere, men disse produkter er uden tvivl de bedste for mig.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier
  2. Cosmetische producten groothandelaar
  3. Cosmetica en parfums leverancier
  4. Dagspa
  5. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

HEMPHILIA er Danmarks første og eneste helt rene, naturlige og økologiske plejeserie, der foruden mange andre nærende ingredienser også indeholder den lille grønne superplante, som lige nu er på alles læber. Den organiske hampolie og naturlige CBD er udvundet af Cannabis Sativia, som har en yderst gavnlig effekt på både din hud og hår. Den er komplet non-euforisk, da det euforiserende stof, THC er fjernet helt fra produkterne. Det er kun de gavnlige ingredienser fra CBS olien, som nærer, beskytter og plejer din hud og dit hår gennem vores komplette plejeserie fra HEMPHILIA. Intet andet. Styrken i vores produkter er de gavnlige stoffer fra hamp og CBD kombineret med de mange andre helt naturlige og nyttige ingredienser i produktserien, som løbende bliver testet, opdateret og forbedret, således at produktkvaliteten er i top. Hos HEMPHILIA sætter vi to ting i fokus. Vores kunder og miljøet. Det betyder, at vi altid bestræber os på at levere produkter i højeste kvalitet med fokus på både social- og klimavenlig bæredygtighed. Vi tager dette meget seriøst. Derfor har vi et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljø, og som ikke er nødvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPLILIA og vores plejeserie. Det er din sikkerhed for, at du kun får ansvarlige, rene, naturlige og økologiske produkter. Alle vores produkter er produceret i Italien. Vi er en del af det økologiske kosmetikfirma FRADA; et af Europas førende hudplejeproducenter og specialister med mere end 30 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Der foretages løbende test og valideringer efter strenge krav og lovgivning. HEMPHILIA er godkendt af sundheds- og miljøstyrelsen, og vi overholder selvfølgelig alle regler om brug af CBD i plejeprodukter i både Danmark og EU. Vi ønsker at imødekomme den stigende efterspørgsel på højkvalitetsprodukter med CBD og hamp. Og vi ønsker at så mange som muligt for gavn af vores kvalitetsprodukter. Derfor har vi kun produkter, der er yderst prisvenlige. Vi garanterer, at indholdet har en høj koncentration af CBD og andre gavnlige ingredienser, der vil styrke og nære din hud. Vejledning, troværdighed og kundetilfredshed er utrolig vigtigt for os. Vi står til rådighed på mail, telefon eller vores live-chat, hvis du har spørgsmål om HEMPHILIA og vores produkter. Har du brug for vejledning omkring hvordan produkterne skal kombineres og anvendes, skal du ikke tøve med at tage fat i os, da det er vores ønske, at du får de ønskede resultater med vores produkter. Hos HEMPHILIA Danmark er vi stolte af at repræsentere et gennemarbejdet og veldokumenteret produkt som HEMPHILIA, og vi håber, I får lige så mange glæder ved at bruge vores komplette plejeserie, som vi har ved at arbejde med produkterne. Vores hjemmeside indeholder detaljerede beskrivelser af produkterne og liste over naturlige råmaterialer.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.
Det ville være allerbedst for mig,
hvis man brugte DAO til transport,
så jeg kunne få bragt varerne til
døren, men bortset fra det, er jeg godt tilfreds.

23 april 2023

Hej Elsebet.

Tak for din anmeldelse. Du kan skam sagtens få dine varer bragt direkte til døren med GLS, som er det fragtselskab vi benytter, da vi oplevede flere problemer med at pakker forsvandt, da vi brugte DAO.

Skønne produkter, god pris

Er glad for produkterne, har en fair pris, ok drøje i brug, alt i alt mega godt! 🧡

23 april 2023

Hej Lise

Mange tak for din fine anmeldelse💚 Dejligt at høre du er tilfreds og glad for produkterne.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Produktet føles lækkert men har…

Produktet føles lækkert men har desværre ikke den ønskede effekt , vi søgte på hud problemet

16 april 2023

Hej Sanne

Godt at høre du synes vores produkter er lækre💚 Men det er selvfølgelig ærgerligt, at de endnu ikke har haft den ønsker effekt.

Jeg kan dog se, at I modtog produkterne den 18 april. Det er meget forskelligt hvor hurtigt man kan se resultater, og 9 dage er lidt tidligt at sige, om de virker eller ej :-)

Jeg vil normalt anbefale, at man tester dem af i minimum en måned.

Du er meget velkommen til at sende mig en mail, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe.

Nogle gange er det små justeringer, der skal til, eksempelvis ift. hvordan man bruger produkterne.

Indfriede mine forventningerne

Hurtig levering og produktet opfyldte mine forventninger.

2 april 2023

Hej Britta.

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og vores produkter💚 Det sætter vi stor pris på!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gode produkter - men duften er ikke optimal

Jeg har købt Body Cream og synes der er konsistensen er god og den suger godt ind i huden som føles blød bagefter - dog er jeg ikke vild med duften!
Jeg har også købt New Skin Maschera Oli-Control og Radiance Maschera al CBD E Canapa og synes det er gode produkter, MEN at det står på udenlandsk er irriterende - tysk og Italiensk!!

26 maart 2023

Hej Nete

Tak for din anmeldelse💚 Godt at høre du er fint tilfreds med produkterne, du har købt.

Duft er en meget individuel ting, og da vi ikke tilsætter kunstig duft til vores produkter, dufter de af de ingredienser, de er lavet af.

Ift. tekst på produkterne, lyder det som om, du har fået tilsendte produkter, som var tiltænkt det tyske og italienske marked. Normal står teksten, på de produkter vi sælger, på engelsk og italiensk.

Det ville være skønt, om det blot kunne stå på dansk, men da produkterne er produceret i Italien af et Italiens firma, vil det være ret omkostningsrigt at få lavet emballage på dansk. Det er vi pt ikke store nok til og prisen på produktet ville blot blive højere for os og forbrugerne :-(

Jeg håber du kan leve med det indtil videre💚 Måske det bliver anderledes i fremtiden, hvis vi bliver store nok på det danske marked😊

Rigtig dejlige produkter

Jeg bruger Anti-aging produkterne - rensemælk, dag/natcremer, serum, ansigtsscrub, CBD extended relief creme og fugtgivende maske - og de gør alle noget godt for min hud.

26 maart 2023

Hej Britta

1000 tak for din fine og uddybende anmeldelse💚

Den sætter vi stor pris på, da andre kunder herved også kan få glæde af din erfaring med produkterne.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg bestilte om eftermiddagen, og fik levering dagen efter.

23 maart 2023

Hej Helga

Mange tak for din anmeldelse💚 Jeg håber du bliver glad for produkterne.

Skrev mail med spm

Skrev mail med spm. om produkterne og fik straks svar. Super betjening og super hurtig levering.

23 maart 2023

Hej Katrine

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os💚

Dejligt du kunne bruge min vejledning om produkterne.

Jeg håber du bliver glad for dem. Sig endelig til hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Handler gerne igen, gode produkter

Rigtig fint med rabatkode med jævne mellemrum, det var det der gjorde at jeg fik handlet denne gang. Let handel og levering indenfor forventet tidsramme. Produktet (CBD relief creme) virker meget drøj i brug, min hud føles dejlig mættet og fugtet efter den er trængt ind - dens øvrige effekter kan jeg ikke sige noget om efter så kort tids brug. Man skal dog lige vænne sig til den kraftfulde duft og tendens til lidt svien i øjnene hvis man kommer for tæt herpå, men det oplevede jeg gik rimelig hurtigt.

Alt i alt glad og tilfreds med købet, har også før anvendt deres serum, og vil gerne handle her igen.

20 maart 2023

Hej Helena

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores produkter💚

Jeg håber, at du ligesom rigtig mange andre kunder vil opleve, hvor fantastisk CBD relief cremen er😊

Det er helt ufarligt (dog ikke så behageligt) at cremen svier lidt i øjnene, hvis du kommer for tæt på, da den indeholder pebermynteolie. Det er nok også den kraftige duft, du beskriver☺️ Men som du selv skriver forsvinder svien hurtigt igen.

Dejligt at høre, du gerne vil handle hos os igen💚

Det virker😊

19 maart 2023

Hej Karina

Hvor der det bare skønt at høre💚 Mange tak for din anmeldelse😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt hos jer før og ved ikke

Jeg har købt hos jer før og ved ikke - om I ved - at jeres produkt er fantastisk for psoriasispatienter.
Allerede første gang virkede det, alt gik væk og efter 10 forfærdelige år, har de sidste 3 år været fantastiske. Min psoriasis er længst væk, men jeg bliver ved med at bruge præparatet. Min læge anbefaler det til sine patienter nu. m,vh . Grethe Christensen

21 maart 2023

Kære Grethe

1000 tak for din fine anmeldelse, og at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre, som nu også kan få glæde af den💚

Hvor er jeg glad for at høre, at vores produkter har hjulpet dig, og at du stadig bruger dem. At din læge nu anbefaler dem til andre patienter er jo helt fantastisk!

Godt produkt

Godt produkt, god service .

21 maart 2023

Hej Per

Tak for din anmeldelse og de pæne ord💚

Kh Stine

Lees meer over geverifieerde reviews.