Hemphilia Nordic ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg lagde en ordre hos søde Stine, men oplevede desværre et par problemer med pakning af ordren og lageret som pakker dem. Jeg har været i en længere dialog med Stine, som kun har været hjertevarm og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter. Har købt anti age dagcreme og serum samt begge olier - især den med CBD er fremragende til kroppen. Hemphilia er meget gavmilde med prøver når du bestiller, så skønt at få mul... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode produkter. Har brugt dem i er halvt års tid. Holder huden ren, ensartet og fjerner især mørke porre i T zonen. God neutral duft og god emballage. Kunne være skønt hvis rensemælken havde sam... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg døjede med urenheder efter hormonspiral, men disse creamer har virkelig hjulpet mig! Jeg har prøvet et utal af dyre produkter, hudlæge og mere, men disse produkter er uden tvivl de bedste for mig.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier
  2. Cosmetische producten groothandelaar
  3. Cosmetica en parfums leverancier
  4. Dagspa
  5. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

HEMPHILIA er Danmarks første og eneste helt rene, naturlige og økologiske plejeserie, der foruden mange andre nærende ingredienser også indeholder den lille grønne superplante, som lige nu er på alles læber. Den organiske hampolie og naturlige CBD er udvundet af Cannabis Sativia, som har en yderst gavnlig effekt på både din hud og hår. Den er komplet non-euforisk, da det euforiserende stof, THC er fjernet helt fra produkterne. Det er kun de gavnlige ingredienser fra CBS olien, som nærer, beskytter og plejer din hud og dit hår gennem vores komplette plejeserie fra HEMPHILIA. Intet andet. Styrken i vores produkter er de gavnlige stoffer fra hamp og CBD kombineret med de mange andre helt naturlige og nyttige ingredienser i produktserien, som løbende bliver testet, opdateret og forbedret, således at produktkvaliteten er i top. Hos HEMPHILIA sætter vi to ting i fokus. Vores kunder og miljøet. Det betyder, at vi altid bestræber os på at levere produkter i højeste kvalitet med fokus på både social- og klimavenlig bæredygtighed. Vi tager dette meget seriøst. Derfor har vi et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljø, og som ikke er nødvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPLILIA og vores plejeserie. Det er din sikkerhed for, at du kun får ansvarlige, rene, naturlige og økologiske produkter. Alle vores produkter er produceret i Italien. Vi er en del af det økologiske kosmetikfirma FRADA; et af Europas førende hudplejeproducenter og specialister med mere end 30 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Der foretages løbende test og valideringer efter strenge krav og lovgivning. HEMPHILIA er godkendt af sundheds- og miljøstyrelsen, og vi overholder selvfølgelig alle regler om brug af CBD i plejeprodukter i både Danmark og EU. Vi ønsker at imødekomme den stigende efterspørgsel på højkvalitetsprodukter med CBD og hamp. Og vi ønsker at så mange som muligt for gavn af vores kvalitetsprodukter. Derfor har vi kun produkter, der er yderst prisvenlige. Vi garanterer, at indholdet har en høj koncentration af CBD og andre gavnlige ingredienser, der vil styrke og nære din hud. Vejledning, troværdighed og kundetilfredshed er utrolig vigtigt for os. Vi står til rådighed på mail, telefon eller vores live-chat, hvis du har spørgsmål om HEMPHILIA og vores produkter. Har du brug for vejledning omkring hvordan produkterne skal kombineres og anvendes, skal du ikke tøve med at tage fat i os, da det er vores ønske, at du får de ønskede resultater med vores produkter. Hos HEMPHILIA Danmark er vi stolte af at repræsentere et gennemarbejdet og veldokumenteret produkt som HEMPHILIA, og vi håber, I får lige så mange glæder ved at bruge vores komplette plejeserie, som vi har ved at arbejde med produkterne. Vores hjemmeside indeholder detaljerede beskrivelser af produkterne og liste over naturlige råmaterialer.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk kundeservice og produkter

Service helt i top og super gode produkter!! Kan anbefale det til alle!

21 maart 2023

Antwoord van Hemphilia Nordic ApS

1000 tak for din flotte anmeldelse, og at du vil anbefale os til andre, det er vi rigtig glade for💚

Super gode cremer

Super gode cremer! Hurtig levering.

5 februari 2023

Hej Connie

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse❣️

Skøn at du er glad for cremerne, og at du modtog dem hurtigt💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service ved telefonisk…

Rigtig god service ved telefonisk henvendelse og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

2 februari 2023

Antwoord van Hemphilia Nordic ApS

Tak for din fine anmeldelse💚 Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dog i mål. Sig endelig til hvis der skulle opstå ydeligere spørgsmål undervejs.

👌👌👌

👌👌👌
Professionelle

2 februari 2023

Hej Mariann

Mange tak💚 Håber du bliver glad for produkterne.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Personlig og direkte kontakt ift at afklare spørgsmål om produkter, hurtig service og skønne produkter.

24 januari 2023

Hej Pia

1000 tak for din fine anmeldelse både af vores produkter og ikke mindst service og rådgivning, som vi går meget op i❣️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker jeres produkter, men….

OPDATERING!

Tilbage på 5 stjerner, da jeg efter effektiv hjælp fra Stine, nu har fået mit elskede serum ind ad døren. Tak for hjælpen!

Hej Hemphilia Team.

Jeg elsker jeres produkter, de er uundværlige for mig.

Dog kan jeg ikke denne gang give jer 5 stjerner. Jeg har siden sidste uge, uden held, forsøgt at komme igennem til jer. I har sendt et forkert produkt med i min seneste ordre og det produkt, jeg ikke har modtaget, mangler jeg rimeligt akut.
Jeg synes, det vil være ærgerligt, hvis jeg skal bestille et nyt produkt og betale for dette også.
Er der mulighed for, at I vil kigge på mine henvendelser snarest?

Mange hilsner

Mie

24 januari 2023

Opdateret:

Kære Mia

Mange tak for din opdatering, det betyder rigtig meget for os💚

Hej Mia

Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at du ikke har fået svar.

Jeg har dog lige været inde i vores salgs-mail og kan se, at din mail er landet i spam :-( hvilket er grunden til, at min kollega ikke har svaret.

Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor dette er sket, men hvis du en anden gang ikke får hurtigt svar, må du endelig skrive til min mail på stinehk@hemphilia.dk, eller på Instagram.

Her svarer jeg typisk indenfor 24 timer😊

Rigtig fin kundeservice

Rigtig fin kundeservice. Fine produkter, der føles gode mod huden, men har desværre ikke haft meget effekt.

3 december 2022

Hej Vibeke

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes om produkterne💚

Hvor længe har du brugt dem, og hvilken effekt er det du ønskede? Vi vil selvfølgelig rigtig gerne hjælpe, således at du kan opnå det ønskede resultat.

Min hud elsker Hemphilia

Mit ansigt elsker Hemphilia og især Anti-age serien som har gjort min hud så blød og lækker. Tidligere tørrer plamager fra psoriasis er helt væk.
CBD extended relief creme er fantastisk til bumser, ar og knopper.

12 januari 2023

Kære Camilla

Mange tak for din skønne anmeldelse💚 Har er det skønt at høre vores produkter har hjulpet dig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Luxus crem…

Lækker crem den gør min hud utrollig blød

12 januari 2023

Hej Hanna

Mange tak for din anmeldelse💚 Skønt at høre, du er glad for vores cremer.

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering ganske som lovet. Selvom det var op til jul.

22 december 2022

Hej Ditte

Mange tak for de fine ord og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hemphilia er hudpleje der virker

Hemphilia er hudpleje der virker. Har i mange år døjet med min hud men ikke efter jeg er begyndt med deres produkter. Derudover er deres kundeservice sublim. De er altid søde og hjælpsomme, svarer hurtigt tilbage og hjælper dig altid med at finde en løsning, hvis jeg ku gi 10 🌟 havde jeg gjort det💚

5 december 2022

Kære Bitten

1000 tak for den flotte anmeldelse💚

Skønt at produkterne har hjulpet.

Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en god rabat fordi jeg var ny…

Jeg fik en god rabat fordi jeg var ny kunde og en venlig og hurtig behandling. Ikke sidste gang jeg handler her.

3 december 2022

Hej Hanne

Det er vi super glade for at høre💚 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse herinde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min top 3 over yndlings produkter fra…

Min top 3 over yndlings produkter fra Hemphilia:

•1 Rensemælk/tonic - absolut det bedste produkt jeg har prøvet mod bumser, vasker ansigt og andre angrebet områder, morgen og aften.

•2 CBD extended relief creme - virkelig også et produkt der holder hvad den lover, jeg bruger den på bumser, bylder og udslæt.

•3 Anti-rødme ansigtscreme med CBD og hamp, jeg har ikke lagt mærke til om den hjælper på rødmeudbrud, men jeg elsker at bruge den som ansigtscreme, den trænger hurtigt ind i huden og holder huden fugtmættet hele dagen.

28 september 2022

Hej Mika

1000 tak for de rosende ord og den flotte anmeldelse💚 Det betyder rigtig meget for os.

Fantastisk at høre produkterne har hjulpet din hud, og at du har givet dig tid til at anmelde dem, så andre også kan få glæde af det.

CBD Extended Relief Creme

Har brugt CBD Extended Relief Creme på stort brandsår 2 gange dagligt. Det hjalp fantastisk på smerter og heling og her 3 uger efter er det forbrændte område helert og uden ar. Fantastisk produkt❤️
Lili Bothmann

1 september 2022

Hej Lili

Mange tak for de fine ord og din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os❣️

Hvor er det skønt at høre, cremen har hjulpet💚

Positivt overrasket

Jeg modtog min pakke i går. Desværre virkede pumpen på den ene creme ikke så godt, men det gør cremen heldigvis!

Jeg brugte produkterne ifm. sengetid. Da jeg gik i seng var jeg rødmosset, slog ud og havde sår. Da jeg vågnede var der sket en markant ændring. Huden var mere jævn og bumser og sår var markant reducerede.
Hertil morgen brugte jeg shampoo og serummet fra hårpakken og det skuffede heller ikke. Jeg er meget spændt på at se produkternes effekt på lang sigt.

6 september 2022

Kære Charlotte

Mange tak for din fine anmeldelse💚 Hvor er det dejligt at høre, at produkterne virker så godt!

Ift. pumpen så kan jeg se, at du har købt den dybderensende OUTLET ansigtscreme, der netop er sat ned med 40%, fordi pumpen ikke virker :-) Hvilket jo forklarer udfordringen, du har haft med pumpen.

Men som du selv skriver, fejer indholdet heldigvis ikke noget.

Håber produkterne fortsat vil hjælpe.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produkter fra New Skin-serien

Har brugt serum og ansigtscreme fra New Skin-serien i lidt over en uge nu, så det er endnu for tidligt at konkludere noget om virkningen. De første dage reagerede min hud lidt med udbrud af urenheder, men det virker til, det er faldet til ro igen. Jeg har tidligere haft problemer med at finde en ansigtscreme, som fugtede min fedtede hudtype tilstrækkeligt uden at tilstoppe porerne og skabe flere urenheder. Det virker umiddelbart til, at denne creme virker til formålet.
Jeg kunne dog virkelig godt tænke mig nogle større beholdere, da man rigtig ofte skal ind og købe produkter, når der eksempelvis kun er 40 ml. i en ansigtscreme, som man bruger både morgen og aften. Derudover er pumpen i ansigtscremen helt umulig at bruge, så jeg piller låget af og presser det ud i hånden.

13 mei 2022

Hej Rikke

Tak for din feedback og anmeldelse💚 Det sætter vi stor pris på. Som du selv skriver, tager det nogle gange lidt tid for huden at vænne sig til CBD'en, som er et meget potent og aktivt stof. Godt at høre din hud er begyndt at reagere positivt.

Ift. holdbarhed kan det være en ide at bruge en facemist både før serum og igen før ansigtscremen. Det gør jeg selv, og jeg kan derfor nøjes med et pump af begge dele. Herved holder produkterne længer, og en mist medvirker desuden til, at du får det optimale ud af dine produkter.

Vi har endnu ikke en facemist i vores sortement, men den er under udvikling. Du kan dog finde rigtig mange forskellige facemist i flere prisklasser på markedet.

Problemet med pumpen er ved at blive løst, vi venter pt på en ny sending fra vores producent, hvor trykket i pumperne er ændret, hvilket gerne skulle løse udfordringen.

Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.

Great

Great, friendly and fast service! I’m excited to see what the products can do for my psoriasis

12 mei 2022

Hey Lisa

Thank you so much for the kind words and your review💚
Glad to hear you got the help you needed. Hope the products you bought will help your skin.

Kind regards
Stine

Lees meer over geverifieerde reviews.