Super fina flaskor. Hade ett lite problem med en av dinapparna, hörde av mig till dom och blev bemött av fantastisk bra service och trevlig kommunikation. Rekommenderar stärkt
Lees wat reviewers zeggen
Bra nappflaskor och bra att man kan köpa extra dinappar och anpassa allt efter bebis. Jätte nöjd med flaskorna. Köpte deras diskborste som tyvärr gick sönder, reklamerade detta och fick jätte bra hj... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Herobility begleitet Sie durch die Elternschaft und unterstützt Sie und Ihr Kind auf dem Weg. Für uns sind Babys und ihre Eltern heldenhaft. Sie stellen sich täglich neuen Herausforderungen und entwickeln täglich neue Fähigkeiten. Alle Produkte von Herobility werden von Eltern entwickelt und basieren auf Erfahrungen und Herausforderungen aus dem wirklichen Leben. Sie wurden entwickelt, um Ihnen im Alltag ein wenig extra Superkraft zu geben. Bei Herobility dreht sich alles um die nächste Generation. Nicht nur, wenn es darum geht, Produkte zu entwickeln, die Babys und Kinder lieben, sondern auch, wenn es darum geht, Verantwortung für unseren Planeten zu übernehmen. Wir versuchen, neue Wege, neue Materialien und neue Lösungen zu finden, die die nachhaltigere Wahl zur einfachsten Wahl der Welt machen. Ein Teil unseres Gewinns wird immer in Projekte und Wohltätigkeitsorganisationen investiert werden, die sich für Kinder einsetzen und helfen, für unseren Planeten zu sorgen. Herobility glaubt, dass jeder etwas tun kann und sollte dazu beitragen die Welt zu einem besseren Ort zu machen. Wir unterstützen Organisationen wie die World Childhood Foundation und Trees for the Future. Die Eco-line von Herobility ist eine Reihe von umweltfreundlichen Produkten. Die Produkte werden aus pflanzlichem Material, Biokunststoff, oder PLA, basierend auf Maisstärke hergestellt. Während die Pflanzen wachsen, absorbieren sie CO2 aus der Atmosphäre und reduzieren so unseren Kohlenstoff-Fußabdruck.
Contactgegevens
Tibblevägen 21, 72620 , Västerås, Zweden
- +46 21 444 01 90
- shop@herobility.com
- herobility.de
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super fina flaskor.
Super fina flaskor.
Har köpt födelsetavla till min…
Har köpt födelsetavla till min förstfödde från Herobility som jag var mycket nöjd med. Köpte därför en till för mitt andra barn. Postern var dock skadad i frakten, den var skrynklig. Kontaktade kundtjänst som (över)kompenserade mig. Fick en ny poster och några matlådor. Mer än nöjd för det bemötandet.
Namnlapparna
Beställt mycket härifrån och alltid varit nöjd. Men deras namnlappar kan de uppdatera. Min son har inte ett långt namn men namnlapparna blev inte bra ändå. Och de allra minsta storlekarna på namnlapparna kan de ju strunta i att använda för på min sons namn är det bara suddigt och man ser inte alls vad det står på dem. Så jag förstorar 36 st klistermärken av 115 st och dem va ändå rätt dyra för lite klistermärken. Så jag tycker inte det är värt pengarna. Finns bättre klistermärken hos andra
B namnlappar
Bra grejer överlag men B kvalitet på deras namnlappar plus vissa bokstäver skärs av om man råkar ha för långt namn.
Kontaktade kundsupporten om det också om deras svar var i princip "Kan bli så ibland, ha en trevlig dag"
Fantastisk service🤩
Har använt flaskor med första barnet…
Har använt flaskor med första barnet utan problem.
Beställde nya till andra barnet och det blir läckage hela tiden när man ska skaka flaskan med ersättning.
Försöker skruva locket försiktigt och det blir ändå problem.
Rätt frustrerande på natten när man ska försöka mata barnet.
Namnlappar
Beställer alltid namnlappar från en annan sida i vanliga fall men valde Herobility den här gången eftersom man kunde få telefonnumret större jämfört med på andra sidor. Är väldigt besviken och ångrar att jag inte beställde från min vanliga sida. Dessa sitter inte alls bra, släpper i kanten nästan direkt och åker av i tvätten. Blir inga fler härifrån för mig.
2 av 4 dinappar läcker
Vi köpte fyra nappflaskor från Herobility och har tyvärr haft problem med läckage. Två av flaskorna läcker från ventilen beroende på hur flaskan hålls. Vi har varit noggranna med montering och följt instruktionerna vi fick när vi var i kontakt med deras kundsupport, inklusive deras videoguide, men problemen kvarstår.
Designen känns väldigt bra i övrigt, men för oss har funktionen varit för opålitlig för att vi ska vilja köpa fler flaskor från märket.
Fantastiska produkter ,bra pris och…
Fantastiska produkter ,bra pris och snygg design! Servicen får högsta betyder 🫶👌
Bra kundbemötande
Köpte deras diskborste som tyvärr gick sönder, reklamerade detta och fick jätte bra hjälp och de var otroligt tillmötesgående och snabba på att svara. Jag kommer fortsatt vara en trogen kund.
Kommer alltid vara kund hos Herobility!
Har lite problem med vissa grejer som det ordnade åt mig utan problem! 💖
Väldigt trevlig kundtjänst som snabbt…
Väldigt trevlig kundtjänst som snabbt hjälpte mig med det jag behövde!
Bra flaskor och väldigt bra kundservice
Bra flaskor och väldigt bra kundservice
Superbra kundservice och älskar deras…
Superbra kundservice och älskar deras nappflaskor!
Så nöjd med Herobility's produkter
Så nöjd med Herobility's produkter. Inga problem för min bebis att suga på varken napparna eller nappflaskornas nappar. Kommer att köpa fler. Diskborsten och diskmedlet samt diskstället är också riktigt bra produkter.
Älskar glasflaskorna och…
Älskar glasflaskorna och plastflaskorna. Superfint bemötande vid frågor efter köpet. Rekommenderar starkt!
Snabb och proffesionellt
Snabb, proffesionellt hjälp och väldigt trevligt bemötande vid frågor angående en beställning!”
Supersnabb och otrolig service!!
Jättebra nappflaska med sugrörsfunktion…
Jättebra nappflaska med sugrörsfunktion (tillbehör). Är hur smidigt som helst för mitt barn. Vill köpa extra tillbehör men den finns inte i lager för tillfället, men håller tummarna att den kommer in snart igen.
Kontaktade kundservice och de var snabba på att svara och gav jättefin service.
Vi är mycket nöjda!
Bra produkter och väldigt bra…
Bra produkter och väldigt bra erbjudanden
Dit is Trustpilot