Slecht / onjuist advies bij aankoop matrassen
In september 2025 bij Herraets slapen in Horst 2 Tempur matrassen pro plus smartcool 25 cm soft uitvoering gekocht.
Prijs €3196 . Wij zijn bij het uitzoeken van deze matrassen slecht geïnformeerd. Ons werd gezegd dat als deze matrassen niet zouden bevallen wij deze konden omruilen tegen andere matrassen. Na 1 week telefonisch contact opgenomen met Paul Herraets dat deze matrassen ons niet bevielen. Hij deelde ons mede dat 1 week te kort was om hier over te oordelen. Na ca 1 maand teruggegaan naar de winkel in Horst. Daar werd ons door Paul Herraets medegedeeld dat deze matrassen alleen geruild konden worden door andere matrassen van Tempur. Wij hadden al de zachtste matrassen van Tempur en vonden deze nog te hard. Volgens mij en mijn vrouw heeft Paul Herraets niet gezegd dat de matrassen alleen geruild konden worden tegen matrassen van Tempur. Hij zelf zei dat hij dat wel heeft gezegd.
Welles nietes dus.
In april 2026 een mail gestuurd om te vragen of we deze matrassen konden retourneren omdat ze nog steeds niet bevielen, waarbij we begrip hadden dat we niet de volledige aankoopprijs zouden terugkrijgen. Het antwoord was U heeft deze matrassen uitgezocht en besteld. Om producten die besteld zijn door klanten (eventueel met een afschrijving) retour te nemen is in onze fysieke winkelbranche uitgesloten. Hij deed wel een aanbod om een andere matras uit zijn collectie op te nemen met een bepaalde korting.
Inmiddels hebben we een ander bed met matrassen elders gekocht. Jammer, geen goede service.