Hillerød El-Service Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor ros til Hillerød El-Service og Jan Nissen for kabeltræk og opsætning af vores lade stander. Det krævede et lidt længere kabeltræk, men elektrikeren (Jonas) fandt den helt rigtige løsning via loft... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var forbi for at købe et kabel til et par hundrede kroner, og alligevel tog Jan Nissen sig tid til at give mig en grundig og hjælpsom forklaring. Det er sjældent, man oplever så kompetent og imødekomm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Længe siden jeg har oplevet så god service. Fra første kontakt blev jeg mødt med venlighed, god vejledning og en professionel tilgang. Arbejdet blev udført hurtigt og ordentligt, og der blev ta... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har anvendt firmaet til et par mindre opgaver, hvorunder jeg har lavet aftaler om udførsel af disse på givne tidspunktet, hvor jeg havde taget fri fra arbejde, for at lukke elektrikeren ind. Mindst 3... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Thuisdiensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hillerød El-Service A/S er din Aut. El Installatør i Hillerød & Nordsjælland. Som Elektriker er vi medlem af Tekniq & ELFO El Installatørernes Landsforening.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fuld af fejl

Jeg skulle have lavet en del småting i fb m installation af nyt køkken.
Første besøg: flink ung elektriker, der lyttede fint efter opgaverne men endte alligevel med at glemme halvdelen og kappe strømmen til en del ting. Jeg ringede og bad ham komme igen og genetablere det ødelagte samt fixe de ting, han havde glemt.
Andet besøg: flink ung elektriker kom og fixede det glemte og noget af det ødelagte. Resten ville han fixe, efter køkkenet var installeret. Han sluttede besøget af med at få stød i en stikkontakt og glemme sin bilnøgle. Jeg opdagede senere flere fejl og mangler. Blandt andet fik min kone 400V stød af en ledning, han ikke havde muffet af. Jeg ringede til firmaet og bad dem sende en anden til at afslutte opgaven.
Tredje besøg: erfaren, ældre elektriker kom med sin lærling og brugte 7 timer på at prøve at regne ud, hvorfor der pludselig ikke var strøm på diverse ting, efter deres kollega havde været der. De endte med at måtte lave nye installationer, da der “vist var klippet nogle kabler over”.
Opgaven blev løst til sidst, og jeg skulle ikke betale for den tid, Elektriker 2 skulle bruge på at diagnosticere Elektriker 1’s fejl. Men regningen endte alligevel i 16.000 Kr og meget mere involveren i sagen fra min side, end jeg havde kunnet tænke mig, når man hyrer en professionel håndværker.

3 juli 2020

Udført EL arbejde kostede K2'ere på EL installationsrapport

I forbindelse med udarbejdelse af el installationsstandsrapport konstaterede elektriker at indbyggede lyskilder i loft er monteret med forkert. Jeg er dybt forundret idet disse lyskilder er monteret som en del af en total entreprise, hvorfor jeg kontakter den VVS'er der stod for entreprisen. De oplyser at jeg vil blive kontaktet af elinstallatør- Hillerød El-service.

Efter 8 dage har de ikke kontaktet mig hvorfor jeg så kan jeg konstatere at de ikke mener dette er særligt problematisk.

Jo det er det! Arbejde udført af et autoriseret firma skal ikke koste disse anmærkninger i forbindelse med el installationsrapporter.
Det er tilladt at fejle, men så retter man op på det. De havde muligheden, men fravalgte det!

Så nej, DE KAN IKKE ANBEFALES, med mindre deres arbejde kontrolleres af en uafhængig.

9 januari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt og effektivt udført arbejde.

Godt og effektivt udført arbejde.
Havde sat nogle el-pan-paneler op og trukket nogle ledninger, der skulle tilsluttes af elektriker.
Det var en lidt drilsk opgave, som blev udført hurtigt og med sikker hånd og godt samarbejde.
Havde frygtet det blev både dyrere og tog længere tid.
Tak for hjælpen.

20 december 2019

Det er SERVICE !

Havde en kedelig oplevelse med udbedring af nogle k3 og k2 fejl i en el-rapport. Et nyt el-eftersyn viste de rstadig var k2 fejl. Disse blev udbedret uden beregning og Hillerød El-Service har lovet at betale regningen for en ekstra el-rapport. Det er SERVICE !

12 november 2019

Hillerød El-Service.

Hillerød El-Service.
Dårlig, eller manglende service. Skal betale kr.790 + moms
i kørsel, har selv fejlfundet på vaskemaskine og montør var på adressen i 5 minutter, tog et billede af serienummer på maskinen og vi aftalte de bestilte nye slanger.
1 uge efter kommer montør med slanger, og jeg monterer selv, også her er der tale om 5 minutter.
Det er hvad man får ud af selv at slæbe maskinen ud, selv fejlfinde, og selv montere og afprøve.
Reservedelen tager de kr. 190 + moms for. ( gummislanger)
Alt i alt en bitter oplevelse.
Ps! Husk pensionist rabatten!

21 oktober 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fakturerer for timer, man ikke har brugt

Fakturerer for timer, som de ikke har brugt hos kunden. Vi skulle betale for en servicetime + servicevogn på trods af at elektrikeren med det samme konstaterede, at han ikke kunne afinstallere lysdæmperen i vores køkken, da han ikke havde IHC kompetencer

17 december 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Medarbejder fra Hillerød El Service var…

Medarbejder fra Hillerød El Service var meget dårligt til at lydder til vores forklaring af opgaver, og har spild noget tid på forskellig opgaver (spild tid var med i fakturen...). Han har også bored igennem en væg uden at sige noget som helst, og nu skal vi bruge tid og penge på at rydder op efter ham.
Slet ikke anbefales.

5 december 2018

Hillerød El Service

Desværre entrerede vi med Hillerød El service ifm kallibrering af et IHC anlæg. Samlet pris DKK 5000,-. har intet indblik i om det er dyrt eller ej, for den kallibrering som blev foretaget, men ugen efter begyndte IHC anlægget at leve sit eget liv - kontakterne virkede ikke, lyset tændte af sig selv etc. Vi ringer til Hillerød El service igen og de kommer - udbedre det som åbenlyst ikke blev lavet første gang - og sender en regning på dette...nu er det pludselig en opdatering som Hillerød El service mener er problemet. Håbløs kunde pleje og talentløst EL arbejde.

31 augustus 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har lytter man til kunden

Fin service, Opgaven er udført fint ,vi var dog lidt uenig omkring de faktureret timer, men Via dialog kom vi til enighed om justering af time forbrug så fakturer prisen kom til at afspejle det arbejde der var udført ,så meget positivt at der bliver lyttet til kunden ! Og at vi kunne nå til enighed

18 juni 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service og tårnhøj pris

Elendig service og tårnhøj pris. Opgaven er udført på et urimelig højt antal timer, som dels bunder i fusk med de fakturerede timer og dels bunder i amatøragtigt arbejde. Arbejdet kunne være udført på langt kortere tid.

4 juni 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.