Skulle gøre brug af min forsikring pga. rotter, jeg var lidt på bar bund, omkring det hele. Men må bare sige at Kent gjorde sit til at hjælpe mig igennem forløbet, besvarede alle mine spørgsmål fra st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Positiv overrasket! Fin & altid hurtig kundeservice fra salg Fik anbefalet HF af bekendt / problemfri flytning fra tidligere selskab & god vejledning fra HF i den forbindelse - så det var h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dækpartner i Brøndby lavede en skade på min fordør, deres lift rev hul i døren, uheld kan ske. Dækpartner oplyste mig omgående og jeg skulle blot anmelde det til min forsikring. Topdanmark, som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde en vandskade på loftet forsaget af hul i et tegl. Kort efter anmeldelse af skaden, blev vi kontaktet af saneringsservice som hurtigt fik styr på skaden. Da en del af vores loft skulle fjerne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores vision som kundeejet forsikringsselskab er at tiltrække kunder, der foretrækker engageret personlig betjening og kommunikation i øjenhøjde.
Ahlgade 41-43 , 4300, holbæk, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Hurtig sagsbehandling, god kommunikation og fair priser på deres produkter. Jeg har været kunde ved HF Forsikring i snart 4 år, og jeg har kun haft gode oplevelser. Det til trods for, at jeg har været ganske uheldig, både med bilforsikring og tyveri af indbo.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Efter indsendt skadesanmeldelser er det gået meget hurtigt med behandlingen.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Oplever en venlighed og hjælpsomme medarbejdere uanset om det er på tlf. eller man kommer ud til kontoret i Holbæk.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Jeg kiggede på at købe en Tesla og som en grundig og bevidst forbruger, researchede jeg forsikring FØR køb af ny bil.
Jeg beregnede prisen på HF forsikrings hjemmeside og der står meget tydeligt, at det er prisen uden en evt. samlerabat, men at man evt. har mulighed for at få 20% ekstra.
Jeg citerer direkte fra hjemmesiden:
BILFORSIKRING BEREGN PRIS - BEMÆRK AT DEN BEREGNEDE PRIS ER UDEN EVENTUEL SAMLERABAT
Prisen jeg fik oplyst var konkurrencedygtig og jeg tænkte, at det kunne være fedt med et lokalt selskab, og så bestilte jeg min Tesla online og betalte. Mine gamle oplevelser med HF havde jeg lagt bag mig, og tænkt at det nok var et moderne selskab nu, der sætter åben og transparent kundeservice i højsædet.
Nu har jeg så ringet til HF Forsikring, for at gøre brug af tilbuddet og så kræves det, at alle forsikringer samles der.
På mail får jeg beskeden fra HF, at:
'På andre bil typer er det muligt ”blot” at tegne bilforsikring'
Jamen, det skal kunden så kunne gætte per biltype... Vorherre bevare mig vel. Sikke en markedsføring at køre ud med, og det er uden at vise tegn på anger. Der er vidst ingen tvivl om hvilken type firma HF Forsikring er, og det understøttes også meget godt af de mange andre 1-stjernede oplevelser.
Blot glad for det ikke er en erstatning jeg kæmper med dem om, og det kommer jeg aldrig til. Provensielt, skuffende, og særdeles misvisende markedsføring i mine øjne.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Det var en positiv oplevelse at HF hurtigt anmodede om evt. manglende oplysninger i skadesanmeldelsen, ligesom færdigbehandlingen skete umiddelbart efter det manglende var fremsent til HF

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Alt er efterhånden online, så det at skulle lede efter hard copy beviser på alt som skal erstattes er ikke hensigtsmæssigt.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Kommunikation mellem os som skade lidte og behandling af skadesag

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
God dialog og fin proces omkring anmeldelse, vurdering og udbetaling.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
meget hurtig response tid og altid den samme person

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Dejligt med et lokalt forsikringsselskab hvor du får personlig betjening, en assurandør der gerne kommer hjem til dig og finder de forsikringer du har brug for. En fysisk butik hvor du altid kan henvende dig til dem der har med din forsikring eller sag at gøre.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Ifm. sygdom under ferie udfyldte vi enkelt skadesanmeldelse i brugervenlig webformular. Efterfølgende oplevede vi en hurtig og effektiv behandling af casen.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Jeg er meget glad og taknemlig da vi var på ferie og min søn endte på hospitalet i Tyrkiet efter noget mave infektion der var de virkelig gode til at hjælpe med adresse til nærmeste hospital og alt var under kontrol man følte sig ikke alene og alt var bare god virkelig taknemlig her fra

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Hurtig svar og hurtig udbetaling. Tak for Heidi Savino for god betjening.