Skulle gøre brug af min forsikring pga. rotter, jeg var lidt på bar bund, omkring det hele. Men må bare sige at Kent gjorde sit til at hjælpe mig igennem forløbet, besvarede alle mine spørgsmål fra st... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Positiv overrasket! Fin & altid hurtig kundeservice fra salg Fik anbefalet HF af bekendt / problemfri flytning fra tidligere selskab & god vejledning fra HF i den forbindelse - så det var h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dækpartner i Brøndby lavede en skade på min fordør, deres lift rev hul i døren, uheld kan ske. Dækpartner oplyste mig omgående og jeg skulle blot anmelde det til min forsikring. Topdanmark, som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde en vandskade på loftet forsaget af hul i et tegl. Kort efter anmeldelse af skaden, blev vi kontaktet af saneringsservice som hurtigt fik styr på skaden. Da en del af vores loft skulle fjerne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores vision som kundeejet forsikringsselskab er at tiltrække kunder, der foretrækker engageret personlig betjening og kommunikation i øjenhøjde.
Ahlgade 41-43 , 4300, holbæk, Denemarken
Vraagt klanten om een review
At bruge sine forsikringer synes jeg aldrig er sjovt. Men nu man så har brug for dem, er det rart med god og hurtig service, og ovenikøbet personlig rådgivning.
Det er samme person man møder hvergang man er i kontakt med hf.
Tak for dit gode arbejde Heidi Savino

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Jeg fik dækket min skade uden problemer.
Nemt og hurtigt.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
De svarer altid og kommer gerne ud, hvis man har brug for det. Fair priser og pragmatiske løsninger. Jeg har været forsikret hos dem i ca. 25 år, størstedelen af tiden i en alternativ boform (et kollektiv), som andre selskaber ikke ville forsikre.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Tusind tak til Heidi for god sagsbehandling af mine ødelagte ting efter jeg blev påkørt af en bil under en cykeltur.
Rigtig god og nem betjening.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Top professionel og hurtig service! Min mobil var desværre blevet ødelagt. Skaden blev meldt fredag formiddag, mandag eftermiddag efter weekend var alt kørt igennem systemet og sagen lukket.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Gætter på det er markedets billigste indboforsiking med en dækning, der er akkurat lige så fin som andre selskabers. Kundeservicen har altid været fin og sagsbehandlingen er hurtig.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Professionel og nem vejledning via hjemmesiden. God personlig hurtig opfølgning og super service.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Det er altid seriøst og gode priser med masser af professionalisme fra HF side.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Meget kompetent og behagelig sagsbehandling og imødekommende og yderst venligt personale.

Antwoord van HF FORSIKRING G/S
Fordi Hf forsikring er nemme at komme i kontakt med og jeres respons er øjeblikkelig.