HF FORSIKRING G/S Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle gøre brug af min forsikring pga. rotter, jeg var lidt på bar bund, omkring det hele. Men må bare sige at Kent gjorde sit til at hjælpe mig igennem forløbet, besvarede alle mine spørgsmål fra st... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Positiv overrasket! Fin & altid hurtig kundeservice fra salg Fik anbefalet HF af bekendt / problemfri flytning fra tidligere selskab & god vejledning fra HF i den forbindelse - så det var h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dækpartner i Brøndby lavede en skade på min fordør, deres lift rev hul i døren, uheld kan ske. Dækpartner oplyste mig omgående og jeg skulle blot anmelde det til min forsikring. Topdanmark, som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en vandskade på loftet forsaget af hul i et tegl. Kort efter anmeldelse af skaden, blev vi kontaktet af saneringsservice som hurtigt fik styr på skaden. Da en del af vores loft skulle fjerne... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Vores vision som kundeejet forsikringsselskab er at tiltrække kunder, der foretrækker engageret personlig betjening og kommunikation i øjenhøjde.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

33 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rigtig god oplevelse

At bruge sine forsikringer synes jeg aldrig er sjovt. Men nu man så har brug for dem, er det rart med god og hurtig service, og ovenikøbet personlig rådgivning.
Det er samme person man møder hvergang man er i kontakt med hf.
Tak for dit gode arbejde Heidi Savino

7 oktober 2024

Hej Tim

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med behandlingen, og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik dækket min skade uden…

Jeg fik dækket min skade uden problemer.
Nemt og hurtigt.

26 augustus 2024

Hej Jimmi

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionel og hurtig ekspederet.

Meget professionel og hurtig ekspederet.

24 september 2024

Hej Jesper

Hjælpsomme og fair.

De svarer altid og kommer gerne ud, hvis man har brug for det. Fair priser og pragmatiske løsninger. Jeg har været forsikret hos dem i ca. 25 år, størstedelen af tiden i en alternativ boform (et kollektiv), som andre selskaber ikke ville forsikre.

16 september 2024

Hej Inge

Tak til Heidi

Tusind tak til Heidi for god sagsbehandling af mine ødelagte ting efter jeg blev påkørt af en bil under en cykeltur.
Rigtig god og nem betjening.

6 september 2024

Hej Nicklas

Mange tak for den flotte anmeldelse. Din besked er givet videre til Heidi.

Godt forsikringsselskab

Godt forsikringsselskab - kan anbefales!

5 september 2024

Hej Rasmus

Hej Lilian

Forståelse for min situation

Enorm hjælpsomhed

20 augustus 2024

Hej Gitte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top professionel og hurtig service

Top professionel og hurtig service! Min mobil var desværre blevet ødelagt. Skaden blev meldt fredag formiddag, mandag eftermiddag efter weekend var alt kørt igennem systemet og sagen lukket.

22 juli 2024

Hej Rasmus

God kundesupport

2 juli 2024

Hej Peter

Fin behandling

Fin behandling, selvom jeg ringede flere gange.

25 juni 2024

Hej Lea

Billlig indboforsikring

Gætter på det er markedets billigste indboforsiking med en dækning, der er akkurat lige så fin som andre selskabers. Kundeservicen har altid været fin og sagsbehandlingen er hurtig.

18 juni 2024

Hej Kristina

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og nem vejledning via…

Professionel og nem vejledning via hjemmesiden. God personlig hurtig opfølgning og super service.

17 juni 2024

Hej Peter

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid seriøst og gode priser med…

Det er altid seriøst og gode priser med masser af professionalisme fra HF side.

22 mei 2024

Hej Lars

SUPER

SUPER - service, respons, priser. ALT er godt :)

2 mei 2024

Hej Sussi

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent og behagelig…

Meget kompetent og behagelig sagsbehandling og imødekommende og yderst venligt personale.

9 mei 2024

Hej Lise Lotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fordi Hf forsikring er nemme at komme i…

Fordi Hf forsikring er nemme at komme i kontakt med og jeres respons er øjeblikkelig.

22 mei 2024

Hej Dorthe