Vi er just kommet hjem fra at have afholdt konfirmation på Hørby Færgekro. ALT var som planlagt og aftalt og vi har ingenting at sætte fingre på. Hvis man kunne give 6 stjerner havde vi gjort det.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Helt fantastisk kro med overnatning. Service, mad, restaurant, hygge, opholdet, værelse, beliggenhed og personalet.. Alt var en skøn oplevelse, maden på restauranten var lækker og smagfuldt. Helt... Toon meer
Hej havde hele familien til Påske frokost lørdag den 4. april. Frokost buffeen var ikke penge vær - kom kl 12:00 og køkkenet var slet ikke færdige. Bordet var ikke færdig dækket, det manglede servie... Toon meer
Dejligt påskeophold med god mad og virkelig god betjening. Dejligt sted vi godt kunne komme tilbage til, dog når vejret er varmere. Der var koldt i restauranten og endnu mere koldt på vores værelse... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Hotel
- Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
- Multifunctionele ruimte
- Herberg
- Restaurant
- Panoramisch uitzicht
Geschreven door het bedrijf
HOTEL OG RESTAURANT - lige ved vandet. Lige ud til Holbæk Fjord ligger den lille atmosfæriske færgekro, hvis historie rækker mere end 800 år tilbage i tiden. I midten af 2021 blev kroen overtaget af nye ejere. Herefter har kroen gennemgået en stor renovering, så restaurant og alle hotelværelserne har fået et lyst, klassisk badehoteludseende med moderne komfort. I restauranten serverer vi nordisk mad, hvilket betyder lækker velsmagende mad og drikke af sæsonens friske råvarer. Alle hotelværelser er udstyret med dobbeltseng, TV og eget bad. Vores juniorsuiter, komfortværelse og komfort deluxe værelse har alle egen terrasse og fantastisk udsigt over vandet. Hop i morgenkåben, gå ned til badebroen ved Hørby Havn og få et frisk dyb i bølgerne. Du kan også tage Hørby Båden over fjorden på Holbæk by eller låne gratis cykler og tag på sightseeing på naturskønne Tuse Næs - dog kun i sommerhalvåret. Handicapvenlig indgang til restaurant, samt handicapvenligt toilet. Skal vi holde din fest? Kom forbi til en snak og se de smukke selskabslokaler, hvor du kan holde din runde fødselsdag, konfimation, dåb, eller bryllup. Gæsterne ha mulighed for overnatning. Vi sørger for det hele, så I kan nyde jeres særlige dag og skabe minder for livet. Vi har også møde- og konferencelokaler til dit firmaarrangement.
Contactgegevens
Strandvejen 1, 4300, Holbæk, Denemarken
- info@hfkro.dk
- hfkro.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Det er absolut ikke sidste gang vi skal…
Det er absolut ikke sidste gang vi skal besøge Hørby Færgekro. Der er en super fantastisk afslappet (men professionel) atmosfære når man ankommer. Personalet er top professionel, hvilket man oplever ved den lækre middag. Vi glæder os til at komme igen.

Fantastisk sted, ren forkælelse
Fantastisk sted, fantastisk mad og dejligt personale der forkælede os fra start til slut vi havde et dejligt guldbryllup hvor alt klappede kan varmt anbefales

Fars dag frokost
Idag skulle være en dag til Fars dags gave, en frokostmenu på Hørby Færgekro.
Vi valgte at sidde ude i starten da vejret var ok da vi kom, vi fik serveret første anretning, som stod på store lækre rødspætte fileter, lækker hjemmerørt remoulade, de lækreste pillede rejer med hjemmerørt mayo og ikke mindst lækre sild med tilbehør, alle 3 serveringer helt i top, og rigeligt med mad til 3 ( vi måtte desværre levne lidt 🤒)
Rykkede indenfor til de sidste serveringer, der kunne nydes i flotte maritime omgivelser, al maden var igen veltilberedt og velsmagende.
Vi kommer helt sikkert igen, næste gang fra vandsiden 🌟

Helt igennem god oplevelse
Vi har været på Hørby Færgekro til frokost. Der er længe siden vi har været et sted, hvor servicen har været så god. Maden var simpelthen bare så lækker og personalet så sødt.
Vi havde et familiemedlem med, som har været ramt af sygdom og det gjorde at vi måtte rykke fra terrassen og indenfor. Der var ingen der blev irriteret over os. Vi fik lov at få den sidste servering med hjem. Vi kan kun sige, at det har været en rigtig god oplevelse af besøge Hørby Færgekro og vi vender helt sikkert tilbage mange gange fremover 👍

En rigtig god oplevelse.
Flot sted. Vi fik en rigtig lækker frokost, og blev betjent af meget kompetent og venligt personale.
Kan absolut anbefales.

Lækker tilberedning
Super lækker Rib Eye , og schnitzel perfekt tilberedt og flotte portioner.
God humor hos personalet , der er gode til og mærke stemningen.
Udsigten kan ikke beskrives den SKAL opleves .

Skøn skøn Pinseweekend…
Hvad der bare skulle være en simpel og afslappende getaway, blev en super skøn Pinseferie ❤️
En købt deal, inkl. middag og morgenmad, med de ikke helt store forventninger.
Skulle opgradere, da standardværelse var optaget - dét var alle pengene værd (og det ikke fordi at det var specielt Pricey).
Vi var meget glade for kahyt 19. Kan man andet med dén udsigt og mulighed for at sidde ude længe på terrassen.
Lidt sten på vejen - men hvad er livet uden…
1000-TAK “Fru Larsen” for at få dem på plads. Du har et fantastisk overblik 👏🏼
Skønt at Hørbyfærgen startede før tid, med en god tur til Holbæk for at få is - Noah er god fortæller.
Igen Tak ❤️ Vi kommer bestemt tilbage!!
(Vi var jo heller ikke uheldige med vejret…)
De allerbedste hilsner og God sommer
Bettina & Claus Køhler

Antwoord van Hørby Færgekro
Simpelthen en lille skjult perle.
Absolut et ophold som er værd at køre langt efter. ALT var perfekt! Og det mener jeg! Nærværende personale med god humor :-) . Og selv indehaveren var lige forbi og hilse på med flag til bordet (vi havde bryllupsdag), da vi nød en dejlig middag. En utrolig dejlig og afslappet, men med klasse, stemning hele vejen igennem. Og virkelig skøn beliggenhed. Vi boede i Admiralens Suite, som havde så smuk en udsigt over Holbæk Fjord, at vi stod op kl. 4.30 om morgenen, tog de på værelset medhørende sittingsuits (thermoslag) på og satte os ud på vores terrasse. Stornød stilheden, svaneparret, dykænderne, en flok flyvende ænder og den lille båd der kom ud for at røgte garn. Fik ro i sjælen, og kunne så kl. 8.00 indtage det lækreste morgenbord. Vi kommer igen!

Antwoord van Hørby Færgekro
Vi overnattede d28 til 29 i værelset…
Vi overnattede d28 til 29 i værelset mod terassen - og spiste aftensmad .
Maden og tjeneren var Ok - men værelses er for dyrt i forhold størrelsen og beliggenheden / en dobbeltseng og mere var der ikke - 1700 kr
Det er ikke Ok

FØDSELSDAGS FEST.
Vil gerne give 5 stjerner til jer.
Var med en del borgere fra et bosted til fødselsdagsfrokost hos jer.
Vi fik vores eget lokale og vores tjener talte MED vores borgere og ikke henover hovedet på dem. Vi bestilte 2 *mad som vi skulle have blendet og det blev anrettet så fint…-Alt mad var perfekt.
Der var PLADS til os alle, om vi sad i kørestol eller ej..
TAK for det.

Antwoord van Hørby Færgekro
Tak for en helt fantastisk overnatning…
Tak for en helt fantastisk overnatning hos jer. Jeres service, mad, udsigt og gæstfrihed er noget helt særligt. Vi nød også et dejligt ophold i saunaen kombineret med isbad, som også er med til at højne oplevelsen. Personalet er dejligt og imødekommende og vi kommer helt sikkert tilbage.

Super dejligt sted
Super dejligt sted. Vi fik en mega lækker frokost hvor alt var frisk og smagte fantastisk. Bedste rugbrød. God service. Mange anbefalinger herfra

Fantastisk frokost i februar ☀️
En meget dejlig frokost med sild, fiskefilet, rejer, tartelet, ost. Alt super lækkert, friskt og smukt anrettet.
Søde tjenere og rigtig god betjening, bord tættest på vandet & en fantastisk varm cappuccino til dessert.
De varmeste anbefalinger til en frokost på kroen med den smukkeste udsigt - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stor anbefaling her fra
Vi blev mødt af en imødekommende tjener som fortalte om aftenens menu. Efter indlogering satte vi os i det bløde og nød en kop kaffe i den smukkeste udsigt.
Sauna med udsigt ud over fjorden er klart en anbefaling, kombineret med isbadet. 😍
Vi spise en to retters menu med lækker vin til.
Værelserne er dejlige og stilrene😍
En klar anbefaling, hvis man trænger til at komme ned i gear og være tæt på naturen😍

Overraskende godt!
Super lækker og ærlig mad! Jeg havde faktisk lyst til at smage alt på menukortet. Det bliver helt sikkert mit nye favoritspisested, når jeg er i sommerhus.

Fantastisk !!!
Fantastisk !!!
Fra vi ankom til vi gik - følte vi os alle 6 super godt tilpas af den søde opmærksomme tjener. Vi fik det bedste stegte flæsk jeg har fået meget længe. Det er en del år siden jeg sidst var på kroen - siden er den sat så flot i stand, stemningen var som at side på et hyggeligt badehotel i julen - kommer bestemt igen, stor ros herfra.

Antwoord van Hørby Færgekro
Lovningen fra hjemmesiden “sæt…
Lovningen fra hjemmesiden “sæt hverdagen på pause, trænger du til at slappe af og nyde livet så tag en dyb indånding” holdte desværre slet slet ikke. Der blev på hotellet holdt julefrokost med så høj live musik og larm til langt ud på natten så vi først fik ro kl.03. Vi optagede lyden inde fra vores værelse og det var så højt så vi næsten lige så godt kunne have stået på dansegulvet. Da vi ved tjek ud talte med en ansat om dette, og udtrykte vores ærgrelse, fik vi bare at vide at det var hun da ked af, men at hun nok skulle sige det videre og at de måske så burde oplyse om støjgener på hjemmesiden, til fremtidige gæster på hotellet. Vi er ikke tvivl om at det var et brag af en fest der blev holdt men det var ikke derfor vi bookede et værelse. Havde vi vidst dette havde vi blot valgt en anden dag at tage et frirum fra hverdagen på hotellet. Vi blev ingen kompensation tilbudt og da vi så selv måtte spørge ind til det fik vi blot besked på at det gav man altså ikke. Hun sluttede dog af med at sige “så må I hjem og sove til middag”! Vi har nu betalt 1850kr for få timers søvn og et behov for nu at tage hjem og sove på trods af at hele pointen jo var at kunne nyde afslapning og et frirum fra hverdagen. Super ærgelig oplevelse da Hotellet ellers er super hyggeligt og lækkert. Manglende forståelse og kompensation til hotellets gæster havde gjort underværker og stjernerne vi har givet afspejler desværre en mangel på samme.

Antwoord van Hørby Færgekro
En fantastisk julefrokost igen i år på…
En fantastisk julefrokost igen i år på Hørby Færgekro 🎄🎺🎼🥳🍷🍴❤️
Super hyggelig kro med sjæl og atmosfære, samt stemningsfulde oplevelser både ude-
og indendøre 💫🌔🌟
En betagende smuk beliggenhed med
udsigt over fjorden, som går lige i hjertet ❤️
Julebuffet var igen i år supert lækkert tilberedt, smagen af kvalitet og gode råvare, var absolut en dejlig smags oplevelse, og bordene var dækket
festligt op, så stemningen var i top🥳
Kaffebuffet og musik / dans efterfølge
sfsluttet aften super vellykket💫🌟
Tak for fin servering og en mega skøn aften til hørby- Færgekro.
I fortjener ros, og 5 store stjerner fra
Gardin-Nyt i Holbæk. 🌟🌟🌟🌟🌟
På gensyn .. vi ses helt sikkert igen i det nye år ❤️🥁😘

Sublim oplevelse!!
For anden gang inden for 2 uger besøgte jeg Hørby Færgekro. Igen en ekstraordinær kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige! Maden - wienerschnitzel - smagte virkelig godt og det var en kæmpe portion. Personalet var særdeles imødekommende, venlige og opmærksomme. Omgivelserne er super hyggelige. Konklusion: vi følte os velkomne, velsmagende mad, super personale og vi kan varmt anbefale at besøge dette pragtfulde sted lige ved vandet (og den hyggelige havn)!

En Oase af Gæstfrihed ved Vandet
Hørby Færgekro er ikke bare et spisested; det er en oplevelse, hvor gastronomi møder gæstfrihed ved vandets bred. Hver gang jeg træder ind på dette charmerende sted, føler jeg mig øjeblikkeligt velkommen, og det skyldes ikke mindst den sublime service fra tjeneren/værten, Jon.
Jon er mere end bare en tjener; han er en sand vært, der mestrer kunsten at gøre ethvert besøg uforglemmeligt. Hans opmærksomhed på detaljer og evne til at skabe en behagelig atmosfære gør hvert besøg til en sand fornøjelse. Han formår at balancere professionalisme med personlighed, og det skaber en unik og hjertevarm stemning.
Maden på Hørby Færgekro er en kulinarisk rejse, der forkæler smagsløgene. Hvert måltid er nøje sammensat af friske råvarer og præsenteres med omhu. Menuen imponerer med en bred vifte af lækre retter, der afspejler stedets kærlighed til lokale ingredienser og gastronomisk ekspertise.
At nyde en aften ved vandet på Hørby Færgekro er ikke bare en kulinarisk oplevelse, det er en rejse ind i en verden af velvære og afslapning. Uanset om man vælger at sidde indenfor med den hyggelige atmosfære eller udenfor med udsigten over vandet, er man garanteret en uforglemmelig aften.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hørby Færgekro og især til Jon, der med sin dedikation og hjertevarme gør hvert besøg til en fornøjelse. Et sted, hvor god mad og enestående service forenes for at skabe en uforglemmelig oplevelse ved vandet.

Antwoord van Hørby Færgekro
Lees meer over geverifieerde reviews.