3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,4

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fijn aanbod, retourgeld duurde wel lang

Ik had ben blij dat ik eindelijk goed passende trainings- en joggingbroek heb gevonden, na jaren van drama. Dus met het aanbod is zeker niets mis.
Ik ben minder blij dat ik na vijf weken zelf achter mijn geld van de retouren aan moest gaan. In dat proces is iets niet op orde. Na mijn mail was dit gelukkig wel binnen een dag opgelost.
Kortom, bestel hier als je lang bent maar dubbelcheck wel je retourgeld.

29 april 2026

Altijd fijn

Altijd fijn! Heel snel verzonden en maten kloppen, kwaliteit is goed! Blij mee!

3 februari 2026

Slechte kwaliteit pantalon

Twee broeken besteld, redelijk tevreden over de jeans. De pantalon was na 1x dragen al lelijk. Voor een broek van >100€ vind ik dit onacceptabel. Een mail gestuurd waar geen enkele reactie op gekomen is. Ik raad deze webshop AF.

23 november 2025

In eerste instantie klantvriendelijk

In eerste instantie klantvriendelijk.
Helaas waren we het niet eens over de kleur van de sweater. Kreeg ik te horen in de mail " wat is nou weer niet goed".
De kleur op de website is veel lichter dan in werkelijkheid.
Jammer.

20 oktober 2025

Panzeri Rio hardlooptights gekocht bij Highlytall

Eind mei 2025 bij Highlytall online een lange hardlooptight besteld. De vermelding van de maten op de website is onduidelijk (dat kost helaas 1 ster), maar een mail aan klantenservice gaf duidelijkheid en ik waagde het er maar op. Voor de duidelijkheid: het afgelopen jaar stuurde ik zeker al drie van zulke broeken van andere webwinkels retour omdat ze totaal niet pasten, wat soms belachelijke vormen aannam. En ik zocht er ook naar in winkels als Perry. Sommige fabrikanten denken blijkbaar dat een tight een soort harembroek op kuithoogte is, je verzint het niet wat je opgestuurd krijgt. De Panzeri Rio Hardlooptights, zwart, lengte 38 die ik bestelde bleek perfect te passen en ziet er prima uit. Hij heeft zelfs een kleine verborgen zakje met ruimte voor een bankpasje. De levering was prima.

Nu het 's ochtends weer koud is heb ik de broek in gebruik genomen en ik ben dik tevreden. Als ik het komende jaar nog iets te melden heb over de kwaliteit zal ik dat hier toevoegen.

29 mei 2025

Levering is heel snel

Levering is heel snel, producten zitten altijd netjes verpakt.
De maten van hun kleding komen vaak niet overeen met wat het echt moet zijn.
Retour sturen dien je zelf te betalen.
En dan begint het lange wachten. Het kan namelijk wel 2 tot 3 weken duren voor je je geld terug hebt. Vandaar 1 ster

8 april 2025
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken