Longlady Fashion Reviews

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

LongLady Fashion, het nederlandse kledinglabel voor lange vrouwen

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Perfect

Ik heb al meerdere kledingstukken bij Longlady gekocht. Ik ben een vrouw van 1.82m dus kleding vinden dat lang genoeg is is best lastig.

De designs van de kleding die ze verkopen zijn erg mooi en sommigen ook elegant. Ook is de kwaliteit van de producten goed voor wat ik nu gezien heb. Ik heb voor het eerst een sportbroek nu die lang genoeg is voor mij, wat ik erg fijn vind. En nog wat basics gehaald die mouwen hebben die lang genoeg vallen en een goede pasvorm. En een hele leuke blouse gekocht :)

ik ben van plan om hier te blijven shoppen, voor wanneer ik iets weer echt nodig heb.

Bedankt Longlady!

23 februari 2026

Zeer slechte en klantonvriendelijke…

Zeer slechte en klantonvriendelijke actie.
De 4 = 2-actie blijkt één grote valkuil.
Meerdere bestellingen plaatsen mag ineens niet, en dat wordt meteen bestempeld als “misbruik”, terwijl dit nergens duidelijk en eerlijk wordt gecommuniceerd tijdens het bestellen.
Achteraf verschuilen jullie je achter nieuwsbrieven en kleine lettertjes, zonder enige vorm van begrip of service. In plaats van meedenken word je behandeld alsof je bewust probeert te frauderen. Verwijzen naar inkoopprijzen is compleet irrelevant en onprofessioneel.
Misleidende actie, slechte communicatie en nul klantgerichtheid.

14 januari 2026

Antwoord van Longlady Fashion

Bedankt voor de review. Jammer dat onze 4=2 / 8=4 actie, die voor veel van onze klanten juist een mooie korting oplevert, bij jou anders is overgekomen.

We hebben de aanvullende uitleg over de voorwaarden vooraf gecommuniceerd — in jouw geval via de nieuwsbrief die je een dag vóór jouw bestellingen hebt ontvangen — zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan. Dat is voor ons de meest transparante en persoonlijke manier om voorwaarden inzake acties goed te laten verlopen.

Het is vervelend wanneer die informatie toch wordt gemist, zeker omdat we acties juist extra voordelig proberen te maken.

Ik ben erg blij met deze webshop/winkel

Ik ben erg blij met deze webshop/winkel. Regelmatig nieuwe items en passend voor de lange vrouw. Ook lange bovenkleding. Erg fijn, omdat veel winkels alleen lange broeken aanbieden.

19 april 2025

slechte kwaliteit en klanten service

Nu een paar keer geweest met mijn vrouw en dat is nu echt de laatste keer geweest. Kleding krimpt terwijl het koud gewassen wordt en met de klacht wordt niets gedaan geen reactie of oplossing. gelukkig zijn er steeds meer winkels die voor lange dames kleding hebben.

14 mei 2024

Antwoord van Longlady Fashion

Dank je wel voor het delen van je feedback.
Het spijt ons dat de uitkomst van een onderzoek naar de ervaring met een product niet is volgens verwachting.

Heb twee broeken besteld en die zouden…

Heb twee broeken besteld en die zouden op mijn thuisadres bezorgd worden.
Blijkt dat ze een nieuwe bezorgdienst hebben en ik het ergens bij de schoenmaker moet ophalen.
Ook het mailcontact erg stug.
Ook erg duur en als je iets terug stuurt ook nog de verzend kosten kwijt.
Elke maand kiezen ze een klant die zijn bestelling voor niets krijgt.Dus zullen mensen alleen maar goede reviews schrijven.
Vind dit niet dus geen goed beeld geven

18 augustus 2022

Antwoord van Longlady Fashion

Wij hebben geen nieuwe bezorgdienst. De klant kan zelf de manier van bezorgen kiezen nmlk:
Servicepunt Homerr
Servicepunt DHL en
Huisadres DHL
Deze mevrouw heeft voor servicepunt Homerr gekozen wat betekent dat de bestelling bij het servicepunt opgehaald moet worden en niet thuis wordt bezorgd. Dit is deze klant uitgebreid nav haar (niet zo vriendelijke) mail uitgelegd en dat wordt dan als stug betiteld?
Als men iets (ook na korting) te duur vindt dan heeft men de keuze niet te bestellen.

Retour betalen

Ik heb onlangs een jeans besteld, deze wilde ik retour sturen.
Ik moest de retourkosten betalen wat ik erg jammer vindt en vooral in deze tijd dat de winkels niet open zijn.
Ik zou niet daar bestellen, want na het netjes vragen of het misschien gratis retour kan wijken ze niet en moet ik dus betalen.

27 februari 2021

Leuke kleding voor lange vrouwen!

De webwinkel van Longlady bezoek ik regelmatig. Leuke mode voor lange vrouwen, eindelijk eens jasjes en shirts met mouwen die lang genoeg zijn. Sinds kort hebben ze ook in winkel in Amersfoort (voor mij in de buurt), dat is helemaal feest!

14 maart 2017

Lange broeken!

Heerlijk om kleding te kunnen bestellen die lang genoeg is!!
Het retourproces zou wat makkelijker mogen. Nadeel is dat de verzendkosten bij retouteren ook voor de klant zijn...

13 maart 2017

Snelle levering maatvoering artikelen niet uniform

Tevreden over de levering en het retourneren alleen ik zou per merk iets meer vertellen over de maatvoering.
Ik had jurk maat 42 en die was echt te klein terwijl ik andere kledingstukken maat 40 had.
Zeker omdat long lady zich richt op zo'n specifieke doelgroep

10 maart 2017

Ik ben man en te klein, maar weet hoe het hier werkt.

Deze webshop is net van start gegaan en de eigenaresse is zeer gedreven om een goede service te bieden en zeer klant gericht te werken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd tot en met de kleinste details. Ieder begin is moeilijk en daarom een beoordeling waarvan ik zeker weet dat deze terecht is, ondanks dat ik geen ervaring heb met de shop en als man al helemaal niet binnen de doelgroep val. Om niet te overdrijven 4 sterren, die laatste ster, die verdiend zou zijn, mogen de echte klanten geven.

3 maart 2011
Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)