Hillerød C Køreskole Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun tale godt om Hillerød C Køreskole. Jeg havde Jan som kørelærer, og jeg følte fra starten, at mit forløb blev tilpasset mig og mit niveau. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min oplevelse med køreskolen var desværre ikke helt, som jeg havde håbet. Jeg syntes til tider, at undervisningen manglede fokus, blandt andet fordi der blev brugt tid på praktiske ting under køretime... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min bror og jeg har begge gået på Hillerød C Køreskole, og vi har været rigtig glade for hele forløbet. Undervisningen har været god og nem at forstå, og vi har altid fået hjælp, når der var noget, vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Denne køretime var fantastisk! Jan er en fremragende instruktør. Under hans vejledning fik jeg mit kørekort på mindre end to måneder og bestod alle prøverne i første forsøg. Jan er en meget omhyggelig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Lovpakke til kun 12.450 Vi starter nyt teorihold hver anden uge. Du har den samme kørelærer til kørsel i skolevognen. Det gør undervisningen helt personlig og mere nærværende. Book via vores app og sammensæt selv dit forløb så det passer til din hverdag

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dårlig køreskole

Jeg startede mit forløb på Hillerød C køreskole godt ud med en god teori og kørelærer. Desværre stoppede han da han selv var utilfreds med køreskolen og måden de behandlede eleverne på. Herefter gik det desværre ned af bakke. Jeg blev kastet rundt imellem 4 forskellige kørelærer. Desuden forsøgte min sidste kørelærer at snyde mig til køreprøven, ved at kræve 700kr for at møde op, udover beløbet for leje af bil, bestille køreprøve og opvarmning. Derudover prioriterer køreskolen de nye elever, fremfor at få de gamle elever igennem deres forløb, for at få gode anmeldelser. Hold jer langt væk fra denne køreskole!

1 februari 2023
Logo Hillerød C Køreskole

Antwoord van Hillerød C Køreskole

Hej Magnus
Jeg er ked af at høre at du har haft et så dårligt forløb hos os. Normalt har vi kun glade og tilfredse elever. Jeg kan se at du var til praktisk prøve hos os sidste gang 2. februar 2023, for snart 10 måneder siden. Det undre mig at du først skriver nu. Vil du ringe til mig, så vi lige kan få talt om hvad der er gået galt.
Jan Oppermann

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thank you for preparing me so well

Thank you for helping to prepare me so well for the theory and practical tests needed to convert my drivers license. Vipul was a patient and fun instructor and made sure I was ready before booking my practical.

21 november 2023

Fin køreskole

Tog kørekort på denne skole dette efterår. Hele forløbet varede fra den 16. august til den 20. oktober, så lidt over 2 måneder fra første teori til praktisk prøve (dette kan selvfølgelig variere med prøver osv.).

Vores teorihold blev primært undervist af Jan, som også grundlagte skolen. Han er en udmærket lærer, og man kommer da også igennem de ting man skal vide. Min eneste klage ville være strukturen og måden hvorpå teoriundervisning bliver tilgået; Du bliver proppet med en masse information, som der forventes du derfra kan huske og udnytte. Hvorvidt dette er standarden inden for teoriundervisning på andre skoler, ved jeg ikke. Jeg ville da også mene, at der er en stor grad selvstudie op mod teoriprøven. Teoriprøverne gennem Go n' Drive er primært gode til at lære reglerne, men selve svarteknikken og spørgsmålenes formulering til teoriprøven passer bedre med de teoriprøver man finder på teoriklar (og nok også andre ressourcer).

Den vigtigere del af undervisningen er formentligt den praktiske undervisning, og her har jeg ingen klager. Min kørelærer var Vipul, som i modsætning til nogle andre kørelærere, er yderst fokuseret på rent faktisk at undervise. Du kommer ikke til at være i tvivl til den praktiske prøve, for stort set alt du kunne blive udsat for, er noget som Vipul vil sørge for at du kender. Dette inkluderer alverdens mærkelige steder i Hillerød.

Jeg har kun hørt historier om de resterende kørelærere, som indikerer varierende kvalitet og seriøsitet, så læg mærke til, at din oplevelse kan være anderledes.

20 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en fornøjelse at tage…

Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Hillerød C Køreskole og Claus Mærsk.

Jeg bestod både teori og praktisk prøve på lovpakken i første forsøg og blev færdig på under tre måneder på trods af et par ugers pause over efterårsferien.

Teoritimerne med Claus var gode, effektive og hyggelige. Køreskolens egne teoriprøver i Go n’ Drive er væsentligt sværere end dem til den rigtige prøve. Så hvis du kan svare på dem, er teoriprøven intet problem.

Claus var god til at bruge nok tid på det basale, så jeg var tryg til at komme ud i trafikken og god til at prioritere de steder, som man kan komme ud for til prøven. Når man har kørt et par gange, og er ved at have mere styr på tingene, kan han godt lige tage et kort telefonopkald mens man kører, men det gjorde ikke mig noget - han misser aldrig en vejvisning eller rettelse og fik mig på intet tidspunkt til at føle mig utryg.

Køreskolens egen førstehjælpskursus var nemt og ukompliceret, men lidt langtrukkent, hvis man har nogen form for førstehjælpserfaring - sådan er det vist bare med det. Det er lidt dyrere end andre steder, men så slipper man for det administrative bøvl.

Jeg vil varmt anbefale Hillerød C køreskole.

25 oktober 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har været super tilfreds med…

Jeg har været super tilfreds med Hillerød C køreskole. Det var være super nemt og alt har været i orden. Jeg kørt med Claus, som bare var mega hjælpsom, og kom med god konstruktiv kritik:)

3 oktober 2023

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, teori går hurtigt og kørelærerne gør det nemt at forstår. Havde Junaid som kørelærer og kan ikke andet end at anbefale ham. Super sød og flink kørelærer som er mega hjælpsom. Kan kun anbefales!

26 september 2023

Turbo forløb

Turbo forløb, bestod teori og praktisk i første hug. Fra da jeg satte mig foran rettet for første gang til jeg havde mit kørekort i hånden, gik der præcis én måned. Det for vildt at tænke på! Forløbet har hele vejen igennem været over al forventning. Super lærere, god service og overraskende sjovt!

2 augustus 2023

Meget uheldig oplevelse.

Hillerød C Køreskole bryster sig af at kunne kapere unge med diverse diagnoser.

Dette var så ikke tilfældet alligevel og forståelsen for anderledes tænkende børn, var så godt som ikke eksisterende på trods af at kørelærer var fuldt bekendt med det på forhånd.
Han stoppede samarbejdet midt i første køre time - og han virkede stresset og han sagde" han ikke følte han var et godt "match" med min søn"
Meget uheldig og unødvendig oplevelse for en ung mand med autisme diagnose som kan have brug for tillid og hjælp i nye situationer.

4 juni 2023
Logo Hillerød C Køreskole

Antwoord van Hillerød C Køreskole

Hej Kirsten
Ja, det er korrekt. Vi hjælper rigtig mange unge mennesker med forskellige diagnoser. Det sker også at der møder et ungt menneske op som vi ikke kan hjælpe. Uden at gå nærmere i detaljer her offentligt, vil jeg blot nævne, som du selv skriver, at det ikke var et godt match. Jeg hjalp jer videre ved at anvise en kørelærer, som jeg var ret sikker på ville kunne hjælpe din søn igennem til et kørekort. Jeg har svært ved at se hvordan jeg kunne hjælpe jer bedre.
Jan Oppermann

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vildt god køreskole, kan 100% anbefale den :)

Min oplevelse på Hillerød C Køreskole har været rigtig fornøjelig.
Jeg havde ikke nemt ved mine teoriprøver og havde brug for lidt ekstra hjælp. Det var intet problem, køreskolens venlige personale fik straks fundet en løsning og jeg bestod teoriprøven uden problemer.

Min køretimer har hver gang været en god oplevelse, det blev ikke nødvendigt ekstra køretimer og klarede kørekortet på lovpakken.

Jeg startede på køreskolens Turbohold den 01-07-23 og fik kørekort 02-08-23 med 1 uges ferie i løbet.

Jan Oppermann har været en rigtig god kørelærer og kan helt klart anbefales :)

2 augustus 2023