Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle holde fest og ville gerne pynte op med heliumballoner med LED-lys. Jeg var i tvivl om hvor længe ballonerne kunne holde sig svævende, så jeg ringede til Anitta og hun var så sød at tes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldstændig fantastisk kundeservice! Jeg skulle bestille pynt til min søns fødselsdag for børnehaven. Jeg troede bare de blev 17 og fandt ud af (efter bestilling og betaling) at de er 22 børn.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en bestilling hos en anden forhandler indså jeg at jeg manglede lidt flere ting til min datters 2 års fødselsdag i weekenden. Jeg lavede en bestilling onsdag aften i håb om at få varerne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service! Det største udvalg til Pokémon festen fandt jeg her. Pakken blev sendt lynhurtigt, og alt var pakket så fint ind i silkepapir, med en lille hilsen. Det viste sig at et folie tal va... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Feestwinkel
  2. Noviteitenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning- Masser af festpynt til mærkedage. En flot fest behøver ikke sprænge budgettet- Derfor sælges så meget som muligt i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for.

4,9

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nem bestilling

Nem bestilling, super hurtig levering og produktet levede helt op til forventning. Tusinde tak for god og nem handel

2 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kom til at bestille én paptallerken i en ordre i stedet for 15, de var så søde at kontakte mig jeg inden de sendte ordren, så jeg kunne få de sidste 14 bestilt med og sendt som én pakke, god service :)

19 januari 2026

Fuldstændig fantastisk kundeservice!

Fuldstændig fantastisk kundeservice!

Jeg skyndte mig at skrive til kundeservice, som ændrede min ordre.

Tusind tak! Jeg kommer helt sikkert igen.

21 januari 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt levering og fine varer så alt i…

Hurtigt levering og fine varer så alt i alt en god oplevelse Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer mvh Kirsten Andersen

20 augustus 2025

Kære Kirsten
Kæmpe tusind tak for din feedback 🤩 fantastisk at høre, at både vi og varer, har levet op til dine forventninger- vi glæder os til at ‘se’ dig igen 🥳
Anitta- Himmelrum

Super hurtig levering

Kæmpe tak til Himmelrum, vores søn var lidt ubeslutsom med at vælge tema til sin børnehave fødselsdag, men himmelrummet leveret super flot pynt lynhurtigt og nu glæder os vi helt vildt en stor pokemon fest :)

31 juli 2025

Kære Lasse
Din feedback fik os til at dele flik flak mellem reolerne 🤸🏽‍♀️🤸🏽‍♀️ TAK! Vi elsker at være med til at trylle lidt festmagi frem – især når det skal gå hurtigt 🚀 Håber i får den bedste dag med børnehaven 🥳
// Anitta- Himmelrum

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fedt udvalg til fødselsdagen og…

Fedt udvalg til fødselsdagen og lynhurtig levering 🤩

16 juli 2025

Kære Ida Maria 🫶
Kæmpe tak, for dine rosende ord, om både udvalg og levering🤩 Håber i har haft/får den bedste fest 🥳
Festlige hilsner
Anitta/ Himmelrum

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og produktet var som…

Hurtig levering og produktet var som forventet

14 juli 2025

Kære Emil 🎉
Tusind tak for din feedback 🫶 Fantastisk at høre vi har levet op til din forventning ❣️
Festlige hilsner
// Anitta- Himmelrum

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig stil at skrive

Dårlig stil at skrive, at man har en butik også der ikke åbnet i åbningstiden. Samt ikke svarer på deres telefon.

7 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Kære Jonas
Tak for din anmeldelse – vi er virkelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse 😞
Vi har desværre ikke en fysisk butik med faste åbningstider, men en online shop med mulighed for afhentning (vælges under bestilling). Vi beklager meget, hvis dette ikke har fremgået tydeligt for dig 🫶
Vi er et lille team, så telefonen kan være svær at tage, særlig her i ferieperioden hvor de der er tilbage på pinden, har ekstra mange opgaver- men vi bestræber os altid på at svare hurtigt på både mail og beskeder.
Vi tager din feedback til os og vil se på, hvordan vi kan gøre det endnu tydeligere, at vi ikke har en fysisk butik med faste åbningstider.
Undskyld for forvirringen – og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det 💙
De bedste hilsner
Anitta / Himmelrum

30 juni 2025

Kære Kirsten 🫶
Kæmpe tak for, at du tog dig tid til at skrive en bedømmelse 💕 Det betyder så meget for os – og vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen 🎉
Anitta/ Himmelrum

Lees meer over geverifieerde reviews.