Hipdogs Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Snelle levering en heel erg leuk verpakt met nog een extra cadeautje erbij. Het winterjasje van het merk tQel past perfect bij onze teckel Floris en is van zeer goede kwaliteit. Goede service

Snelle levering, enorm leuk verpakt met een lieve boodschap op een kaartje erbij. Ze heeft bij mij een lach op mijn gezicht getoverd. Het jasje van puppy angels is super leuk en past onze Gigi perfect... Toon meer

Voor mijn 3 hondjes had ik 3 heerlijke warme truitjes besteld, ze hadden er maar 2 opgestuurd!! Maar wat hebben ze het ontzettend snel en enorm aardig opgelost!!! Super service

1ste x besteld....wat een service...toppie !!! Helemaal tevreden...zeer veel vertrouwen ...hadden me zelfs al iets opgestuurd voordat ik betaald had...betaling was fout gegaan en zonder probleem dit... Toon meer

1. Dierenwinkel

Hipdogs is de hondenboetiek voor Nederland en België. Ben je op zoek naar goede en mooie honden kleding en honden accessoires voor jouw hond? Kom dat zeker even bij ons kijken. Bij Hipdogs.nl vind je alles voor jouw hond. Zowel grote als kleine rassen. Specifieke honden kleding voor Teckels, Bulldogs en grote rassen. Wij hebben service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan! Marie-José Speelman Hipdogs.nl

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer vriendelijke en attent

Zeer vriendelijke verkoopster, erg behulpzaam en attent. Helaas paste de bestelde artikelen niet, werd goed geholpen met andere alternatieven en retourneren was geen probleem! Zal hier zeker weer bestellen in de toekomst…Dankjewel!

20 februari 2023

Kopen en ruilen

Super geregeld!
Had voor onze teckel 2 jasjes gekocht. Helaas te klein.
Mailtje gestuurd en de jasjes terug gestuurd.
Binnen 2 dagen had ik de maat groter in huis...met snoepjes en een speeltje voor onze Tjoklat.
Super tevreden, hele goede service!
Nicolle en Tjoklat

16 februari 2023

Prima

Prima
Snelle levering, product precies zoals omschreven + een leuk cadeautje erbij voor de hond. Aanrader!!

10 februari 2023

Hallo Natascha,
Bedankt voor de mooie beoordeling.

Fantastisch!

Een superleuke trui besteld voor ons kaninchen puppy van 10 weekjes. Buiten is het nog te koud voor haar zonder. Maat xxs zit haar goed en kan ze nog in groeien. Nu langzaamste buiten gaan wennen, ze heeft het iig niet koud meer hoewel ze moet wennen aan het truitje. Super snel verzonden en erg leuk ingepakt. Iets lekkers voor Belle erbiu gekregen en een super leuk hotdog worstje om mee te spelen. Hoe toepasselijk😂 Bedankt, ook namens Belle!

9 februari 2023

Hallo Lydia,
Geniet van jullie pup, wat heerlijk dat ze het niet meer koud heeft.

Super!

Snelle levering, product precies zoals omschreven en erg leuk ingepakt + een leuk cadeautje erbij voor mijn hondje. Aanrader!!

6 februari 2023

Thanks,
Marie-José

Leuk assortiment en snel in huis

Eerst was mijn internet uitgevallen tijdens het betalen waardoor mijn bestelling niet helemaal gelukt was. De eigenaar heeft me toen zelf gemaild om dit op te lossen. Daarna was mijn bestelling de volgende dag al in huis, heel mooi ingepakt!

25 januari 2023

Antwoord van Hipdogs

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat we konden helpen,
Marie-José

Gisteren besteld en vandaag al in huis

Gisteren besteld en vandaag al in huis! Prachtig jasje, mooie kwaliteit en zit perfect!! Heel blij mee .

Dankjewel voor de snelle levering!

18 januari 2023

Hallo Suzanne,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review voor ons te plaatsen.

Zeer leuke winkel

Heb redelijk lang zitten zoeken naar een jasje voor mijn teckel en op deze site heb ik het ideale gevonden. De maat is perfect. Snelle levering en een leuk cadeautje en kaartje erbij!

19 december 2022

Antwoord van Hipdogs

Hallo Kevin, wat fijn om te lezen dat het merk tQel goed past. Onze ervaring met dit merk is ook heel goed. Bedankt voor de mooie review. Groet,

Fijn bedrijf!

Fijn in contact, goed advies.
Snelle levering, mooi verpakt.
Product zoals omschreven.
Fijn bedrijf!

Hallo Anne,
Bedankt voor de mooie review.
Marie-José

Leuke kleding, ook speciaal voor teckels

Ze hebben speciale teckel kleding!
Bovendien ook een snelle bezorging, persoonlijk kaartje erbij en als extra ook nog een leuke verassing voor de hondjes.

Antwoord van Hipdogs

tQel is echt een mooi merk voor teckels. Bedankt voor de mooie review.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd en het pakket heeft is met een persoonlijke touch verstuurd. Met een leuk kaartje en een speeltje erbij. Heel fijn!

Antwoord van Hipdogs

Bedankt voor de mooie review Heidi.

Marie-José

Goede service en liefdevol verpakt

Prachtige jas besteld voor mijn teckel Leopold. De maat tabel was goed en had direct de juiste maat binnen. Dag na mijn bestelling was de jas al binnen, prachtig verpakt in vloeipapier met een cadeautje erbij en persoonlijke kaart!

14 december 2022

Antwoord van Hipdogs

Wat fijn dat Leopold goed in onze maattabel valt. Dan zijn ze toch goed. Bedankt voor de mooie review.

Snel geholpen

Verkeerde adres doorgegeven gebeld en werd vriendelijk geholpen. Ook de bezorging was lekker snel. Een aanrader mooie shirtjes top

14 december 2022

Antwoord van Hipdogs

Nu maar hopen dat jouw hond deze shirtjes niet stuk bijt. Succes en bedankt voor de mooie review. Groet,

Snel en degelijk geleverd

Snel en degelijk geleverd , mooi verpakt met kaartje en speeltje erbij , heel attent
…ik had op andere sites al verschillende jasjes besteld maar mijn teckel met heel grote borstkas en korte voorpootjes viel dan altijd omdat hij in de armsgaten trapte … nu op hipdogs een gebreid truitje besteld , heel snel geleverd en vandaag direkt na ontvangst aangedaan …past goed aan , maat M voor kleine standaard teckel ,we zijn gaan wandelen en ditmaal wel een success …bij dit vriesweer geen koude borstkas meer vanaf nu… wij zijn tevreden ;-)

Antwoord van Hipdogs

Hallo Sindy, bedankt voor de mooie review en wat fijn dat deze tQel trui goed past. tQel is dan ook een echt Teckel merk. Fijne feestdagen.

Aantrekkelijke teckel

Razendsnel bezorgd! Het teckeltruitje ziet er prachtig uit en staat onze Tuur fantastisch! Hij is er al helemaal aan gewend. Fijn dat er geen elastiek voor de achterkant nodig is, alles blijft keurig op zijn plaats.

Antwoord van Hipdogs

Bedankt voor de mooie review. Geef Tuur een dikke knuffel en fijne feestdagen samen.

Leuke webshop, goede service

Voor het eerst online besteld sinds de overname. Echt een kadootje wat je binnen krijgt, heel veel moeite ingestoken en een leuk speeltje kado. Ik heb een hondenjasje voor mijn chihuahua besteld, wederom weer een heerlijk jasje. Marie José dank je wel. Top gedaan.

Antwoord van Hipdogs

Hallo Leona, fijn dat je bij ons "terug" bent gekomen. Onze service is de standaard bij al onze webshops. Daar zijn we dan ook erg trots op. Bedankt voor de mooie review.
Marie-José

Wat een geweldige service!

Ik had een jasje voor mijn chihuahua besteld, maar zag dat er na betaling iets niet goed was gegaan met mijn huisnummer. Gelijk gebeld, dit werd direct opgelost. Ik vertelde dat ik twijfelde tussen 2 maten. De mevrouw zei gelijk, dan stuur ik de beide maten op, dan stuurt u het jasje terug wat niet past. Wat een service! Ik kreeg het retourlabel in de mail. De volgende dag kwam het pakket en heb beide jasjes kunnen passen. De kleinste maat retour gestuurd. Er zat een leuke kerstkaart bij en een speeltje en nog iets leuks voor de hond. Nogmaals, grote klasse. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. 👍

9 december 2022

Antwoord van Hipdogs

Bedankt voor de mooie review. En graag gedaan hoor.
Marie-José

Goede kwaliteit van de hondenkleding

Goede kwaliteit van de hondenkleding. Snelle verzending. Zeer persoonlijke service met een lieve kerstkaart, een geschreven bedankkaartje en een hondensnack en kerst kadootje voor de hond. Dus helemaal top.

5 december 2022

Antwoord van Hipdogs

Hallo Eleonora, Bedankt voor de mooie review.