Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
God og nem anvendelig hjemmeside med flotte produkter. Enormt hurtigt ekspedition og en flot indpakning. Gennemført tema fra start til slut. Købte 4 emaljekrus med navn på og vender helt sikkert tilba... Toon meer
Dansk design inspireret af havet. Havet er vores inspirationskilde og vigtigste medarbejder. Derfor donerer vi 5% af omsætningen til havet året rundt.
Hammershusvej 3A, 7400, Herning, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestilte det fredag (de skal også have weekend) og modtog mors dag gaven indpakket om tirsdagen via GLS.
Så reelt dag til dag service 👍👍👍
Jeg har bestilt en ordre og fået en ordrebekræftelse, men derfra sker der ingenting! Jeg får ingen vare eller noget svar fra kundeservice..

Antwoord van Hjemhavn ApS
Gode produkter og verdensklasse kundeservice. 💪
Mærket falder af.. Vi har købt tre huer til vores børn og alle navnemærkerne falder af. Også på min datters, der kun er 1 år og hun har brugt den få gange.
Men selve huen er vi glade for, hvis bare mærket kunne holde..

Antwoord van Hjemhavn ApS
Rigtig god service og dejlige produkter - tak for jeres hjælp :-)
Bestilte en vest på nettet. Allerede et par timer senere, fik jeg besked om, at den kunne afhentes på deres adresse. Havde ved bestilling været i tvivl om størrelsen. Fik ved afhentning lov at prøve varen og bytte til anden størrelse end hvad jeg havde bestilt. Super god service.
Har modtaget en super lækker vest.
Desværre er den overhovedet ikke som på billedet.
Bevares målene på længden passer da også hvis man hiver godt i vesten.
Der er vist brugt Photoshop lidt for grundigt, så både længde og bredde på billedet overhovedet ikke matcher produktet.
Det er virkelig en skam, at snyde kunderne på den måde.
Jeg kan ikke anbefale at handle et sted som dette, hvor man snyder kunderne på den måde.

Antwoord van Hjemhavn ApS
Fin og vældig hurtig levering, koppen og teksten var helt som det skulle være. Go stil med pålidelige online butik. God jul.
Har over de sidste par år handlet flere gange hos Hjemhavn - og er tilfreds med køb og handelsprocessen.
Rigtig fine produkter, gode priser, hjemmeside og levering fungerer som det skal.. Men at købe t-shirts produceret i Bangladesh, må desværre siges at være det modsatte af at "supporting the ocean"🫤

Antwoord van Hjemhavn ApS
Smukt formål med støtte til havet, flotte produkter, hurtig levering. Alt spiller bare!
Har bestilt tøj af to omgange og er begge gange rigtig positiv ift. den hurtige levering og gode kvalitet af tøjet. Størrelserne passer desuden rigtig godt ift. beskrivelserne på siden. Stor anbefaling herfra.
Både min mand og jeg har bestilt varer fra Hjemhavn. Det har været glas, lysestager, nøgleringe, stofposer, t-shirts og hoodies m.v. Altid virkelig hurtig ekspedition og kommunikation (om nødvendigt). Varerne er alle af super lækker kvalitet. Vi anbefaler Hjemhavn på det varmeste. Ohøj fra Østerbro og sommerhuset i Nakskov 🐬🌻🦢⛱️☔️🌊
Anders & Nina
Mine børn fik hue med deres navn på til jul, min drengs mærke med navn, gik løs. Hvilket vi jo syntes var mega øv. Jeg sendte billede af huen idag , fik hurtigt svar, og nu der allerede sendt ny hue afsted. Så kun 👍🏻 herfra
Super kvalitet på fleece trøje. Meget hurtig ombygning til en større størrelse 😃
Har købt “The rocking” skipper. Den ringeste kvalitet i plastic skrammel jeg længe har set, ville passe bedre med noget der var bestilt hos Temu. De reklamerer med sendes til “nærmeste” GLS afhentningssted som for mit vedkommende ligger 900 meter væk, måtte køre 15 kilometer for at hente den hos en landsby købmand. Har tidligere været tilfreds men må sige det går den forkerte vej for havnen.

Antwoord van Hjemhavn ApS
Elendig webshop. Hvorfor gøre det så besværligt at købe, når det kan gøres enkelt

Antwoord van Hjemhavn ApS
Elsker alt ved Hjemhavn. Mega lækker kvalitet og super fin købsoplevelse. Alt er gennem sympatisk. Jeg kommer igen 😀👍🏻
Lees meer over geverifieerde reviews.