Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtige folk med løsninger af høj kvalitet, som vi løbende har i tankerne, når vores interiør skal opgraderes. Vi er meget tilfredse med vores plankebord i massiv egetræ, som fik nøjagtig de m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver sjældent anmeldelser, men i dag må jeg til tasterne. Fremragende produkter, “what you see, is what you get” og billederne taler sit eget sprog. Mindst lige så imponerende er deres service. B... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende oplevelse! Vigtigst af alt, er mit nye plankebord super lækkert, og tilpasset præcis efter mine ønsker og behov. Derudover er jeg meget overvældet over, hvor suveræn en service, der... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos HJEMSTAVN skræddersyer vi køkkener og indretningsløsninger med lang levetid, som former oplevelser, der varer hele livet. Vi giver rum sjæl og gør huse til hjem. Velkommen hjem.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Skræddersyet drømmekøkken

Vi fik skræddersyet drømmekøkkenet til vores gamle villa fra 1916 i tæt samarbejde med Catharina og med kyndige og værdifulde indspark fra Jonas undervejs. Processen var utrolig god, gnidningsfri og løsningsorienteret, selvom et ældre hus naturligt byder på sine udfordringer med skæve vinkler og særlige hensyn.

Resultatet er ganske enkelt fantastisk. HJEMSTAVNs montører og leverandører har desuden været lige så skønne at arbejde med som vores nye køkken er at være i. Tak for et fedt køkken!

19 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

levering og montering af køkken

Vi har fået leveret og monteret et superflot køkken fra Hjemstavn. Køkkenet blev leveret og monteret på de aftalte dage. Mikkel og Mathias var super effektive, og var der tvivlsspørgsmål, var Jonas (på kontoret) hurtig til at svare – både på mail og telefon.

Super god proces og godt resultat. Kan klart anbefale at handle med HJEMSTAVN:-)

19 november 2025

Kvalitet og god service

Lige fra start har vi haft en god mavefornemmelse med Hjemstavn. God, venlig kommunikation. De svarer hurtigt. De holder hvad de lover og er super hjælpsomme og imødekommende - stor tak Jonas. Nu har vi fået skiftet fronter og sokler på vores gamle kvik køkken og hold kæft de er dygtige. Mathias som primært har stået for det er grundig og tillidsvækkende og ja, bare vildt dygtig.

De er 95% færdige og kommer og klarer det sidste på mandag. Vi glæder os men er allerede utrolig glade for det (næsten) færdige resultat.

21 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køkkenet er som nyt - fantastisk service

Vi har fået udskiftet fronter på vores 20 år gamle køkken samt udskiftet sokkel, og vi har fra første samtale til opmåling og montering kun haft positive oplevelser.

Medarbejderne hos Hjemstavn er både kompetente og servicemindede. De sørgede ikke blot for en flot montering og grundig efterjustering, men fulgte også op for at sikre, at vi var helt tilfredse. Derudover var de meget hjælpsomme med gode råd om materialer, stil og tilbehør.

Resultatet er et køkken, der føles helt nyt – og det til en brøkdel af prisen for et helt nyt køkken. Vi er så glade for, at vi valgte Hjemstavn til at give vores køkken en overhaling - vi er helt blæst bagover over resultatet!

De varmeste anbefalinger herfra!

13 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte og unikke snedkerløsninger og god service!

Vi skulle bare have en pris på en rumdeler mellem vores to stuer i vores kommende hus, da vi første gang besøgte Hjemstavn i deres showroom i Aalborg. Det endte med vi købte både rumdeler, køkken og entrémøbel hos dem.
Og det er vi så glade for i dag! Det er så flotte nogle snedkererede løsninger, Hjemstavn laver. Min lille håndtegnede skitse af en rumdeler, blev lavet 1:1 som vi ønskede os den - og hele tiden i tæt dialog med Jonas, der svarede prompte og sendte billleder fra produktionen.

Vores egetræskøkken med stålbordplade er så lækkert, og vi elsker at bruge det. Vi gik også til de gængse køkkenfirmaer. Hjemstavn var ikke meget dyrere end dem i sidste ende, og så valgte vi altså den unikke snedkerløsning. Det har vi ikke fortrudt ét sekund.

Der har hele tiden været en god og tæt dialog fra de indledende møder med Nicolai, til Jonas der havde styr på produktionen og til de gæve gutter, der kom og monterede køkkenet. Vi ved de har haft supertravlt med åbning af nyt showroom i KBH, men det var ikke noget vi mærkede.

De er alle professionelle, ordentlige og dygtige folk, som får de bedste anbefalinger herfra!

Vh. Andreas og Jeanette

16 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Hjemstavn, som har leveret et skræddersyet køkken, der virkelig har overgået mine forventninger. Fra første kontakt til den færdige installation har alt været professionelt og effektivt.

Monteringen var både hurtig og præcis, og jeg kunne mærke, at de havde stor erfaring og passion for deres arbejde. Deres kundeservice var yderst imødekommende og opmærksomme, og de gjorde alt for at imødekomme mine ønsker og behov.

Jeg kan varmt anbefale Hjemstavn til alle, der ønsker et eksklusivt og skræddersyet køkken, hvor både design og kvalitet er i højsædet.

20 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og håndværk!

Vi har haft en utrolig god oplevelse med Hjemstavn! Fra første samtale til det færdige resultat har vi følt os i trygge hænder. Designprocessen var en fornøjelse – de lyttede til vores ønsker og kom med kreative løsninger, der virkelig passede til vores hjem.

Kvaliteten af deres håndværk er helt i top. Træet føles solidt, detaljerne er gennemførte, og køkkenet har en varme og personlighed, som man ikke finder mange andre steder. Det er tydeligt, at der er lagt kærlighed i hver eneste samling og finish.

Derudover var kommunikationen i hele forløbet professionel og imødekommende. Alt blev leveret til tiden, og montagen blev udført med stor præcision. Vi kunne ikke være gladere for vores nye køkken og kan varmt anbefale Hjemstavn til alle, der drømmer om en unik og håndlavet løsning.

15 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for et virkelig flot køkken

Tusind tak for et virkelig flot køkken, som vi er super glade for. Men også tusind tak for et godt forløb, god inspiration og vejledning og ikke mindst et stort skuldeklap til montørholdet, der gjorde det virkelig godt og var søde og imødekommende.

20 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt køkken og god kompetent service

Vi var på udkig efter et nyt køkken i forbindelse med renovering af vores lejlighed og fik anbefalet at tjekke Hjemstavns køkkenløsninger ud, hvilket vi idag er meget glade for at vi gjorde.

Efter en del idéudveksling og meget kompetent sparring med Nicolai ifht hvad vi ønskede os og hvad der kunne lade sig gøre ifht mål, budget osv. endte vi med takke ja til Hjemstavns tilbud og står idag med et meget smukt og funktionelt køkken!

Køkkenet er blevet præcis som vi forestillede os og alt fra levering til montering er gået hurtigt og smertefrit.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, enormt serviceminded, kompetent og et virkelig flot resultat :)

15 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi nyder vores køkken hver dag!

Vi kan kun anbefale Hjemstavn til andre, der står og ønsker et fuldstændig gennemført, superlækkert og unikt køkken i egetræ. Hjemstavn har lavet det på præcis de mål, som vores skæve Københavnerlejlighed har, og det har de gjort ved selv at tage mål og på den måde sikre at det hele spiller til slut!
Vi er sindsygt glade for det og den service vi har oplevet hele vejen igennem, fra et virtuelt planlægningsmøde til opmålinger, justeringer og løbende tilføjelser, som vi kom på i processen.
De har været super gode til at inkorporere vores ekstra ønsker undervejs! De har også selv lagt ud for de enkelte småjusteringer, der har skulle til, når vores øvrige lejlighedsrenovering ændrede lidt på deres mål. Det har været dybt imponerende og vi er dem dagligt taknemmelige, når vi går i køkkenet. Vi nyder det SÅ meget, og vil til alle tider anbefale dem til andre.

23 januari 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flot køkken, men uacceptabel proces – 31 ugers levering!

Vi valgte Hjemstavn til vores nye køkken og havde oprindeligt høje forventninger, da vi tidligere har bestilt vores spisebord under deres tidligere koncept Manipine. Desværre har processen været langtrukken og frustrerende, og vi står tilbage med en oplevelse, der langt fra lever op til de værdier de sælger sig på.

Køkkenet blev oprindeligt lovet leveret inden for 8-10 uger, og tidsplanen var lagt med henblik på, at opsætningen skulle være færdiggjort inden sommerferien. Desværre var leverancen præget af et utal af fejl og mangler, og montørerne kørte første gang retur til Aalborg fra et køkken der var langt fra mål. Selvom vi indledningsvis forsøgte at være forstående og blev lovet, at køkkenet ville stå færdigt inden vores sommerferie, eskalerede processen hurtigt til at blive både opslidende og frustrerende, da de ved 2. besøg næsten ikke gjorde fremdrift. Sådan har de været frem og tilbage indtil vi d. 13. december 2024 endelig kunne være enige om, at leverancen var i mål med en samlet leveringstid på 31 uger. Vi har i processen et utal af gange måttet tage fri fra arbejde for at være hjemme, når de kom, hvilket ligeledes bliver en stor kilde for frustration, når man gang på gang har stået med et ufærdigt køkken.

Allerede tidligt i forløbet gjorde vi Hjemstavn opmærksomme på vigtigheden af god kommunikation, da et køkken er en essentiel del af hverdagen for en familie. Selvom de anerkendte dette, oplevede vi gentagne gange at skulle rykke for statusopdateringer og spørge ind til, hvornår vi kunne forvente fremdrift. Forløbet var præget af dårlig planlægning og manglende projektstyring.

Når der opstod fejl, så var der ingen hos Hjemstavn der tog ansvar, og i stedet blev problemerne skubbet over på deres værksted. Hver gang der blev lavet fejl kom vi bagerst i køen og skulle minimum vente tre uger på at montøren kunne komme retur, hvis vi var heldige, med en korrekt vare. Der mangler fra Hjemstavn’s side respekt for de produkter de leverer, herunder kvalitetskontrol af de leverancer der kommer ud til deres kunder.

Vi har slutteligt måttet diskutere, om det er nødvendigt at have åbne køkkenskabe i skabsvæggen, når en ovn skal køre pyrolyse, da vores ovn gik ud under renseprogram grundet for høj varme. Hjemstavn løste problematikken, men det er uacceptabelt, at man betaler næsten 300.000 kr. for et køkken, hvor Hjemstavn har bedt om specifikationer på samtlige hårde hvidevarer og alligevel ikke sikrer korrekt luftcirkulation bag skabsmodulerne, men kommer med en uholdbar løsning.

Når det er sagt, må vi give ros til deres køkkenmontør, Mathias. Han var imødekommende, lyttede til vores bekymringer og gjorde sit bedste for at sikre, at det endelige resultat levede op til vores forventninger. Hans indsats var en af de få positive ting i processen.

Vi står i dag med et flot køkken, men det har ikke været besværet værd. Hjemstavn leverer flotte produkter, men deres projektstyring, kommunikation og ansvarstagen er under al kritik. Vi vil desværre ikke anbefale dem baseret på vores oplevelse.

13 december 2024
Logo HJEMSTAVN ApS

Antwoord van HJEMSTAVN ApS

Kære Denise

Tak for din anmeldelse og for at dele din ærlige oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at forløbet med dit nye køkken ikke levede op til dine forventninger, og det kan vi kun beklage.

Vi forstår fuldt ud, at et køkken er en central del af hverdagen, og at forsinkelser og fejl kan have stor indvirkning på både jeres tid og oplevelse. Vi erkender, at det har taget længere tid end først estimeret. Vi har derfor efter bedste evne forsøgt at kompensere for det i form af en kompensation til jer, men vi er klar over at processen stadig ikke har været optimal. Vi håber, at kompensationen er med til at vise, at vi tager ansvar for de fejl, der er sket, og at vi er villige til at rette op på dem.

Vi forstår jeres frustration ift. at vente op til tre uger på at få udbedret fejl, men vi har ingen hyldevarer og alle vores produkter er speciallavet. Deraf kan der desværre opstå en længere leveringstid. Vi forstår dog, at dette ikke gør situationen lettere for jer. Derfor arbejder vi fortsat på at forbedre vores processer for at minimere ventetider og forbedre den samlede oplevelse.

Vi er glade for at høre, at Mathias kunne give jer en positiv oplevelse og hjælpe med at få det endelige resultat på plads. Vi sætter stor pris på, at I fremhæver hans indsats.

Vi håber, at I trods de mange udfordringer kan finde glæde i jeres flotte køkken, og vi erkender, at det desværre har været en langt mere besværlig rejse, end det burde have været.

Endnu en gang - tak for din ærlige feedback, som vi tager ved lære af og hjælper os til at blive endnu bedre.

Catharina, HJEMSTAVN.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjemstavn er noget for sig!!

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hjemstavn, hvor vi blev mødt af nogle kompetente medarbejdere som har styr på deres ting.

Vi har været fuldt ud tilfreds med de ting vi har købt til vores hjem.

Ros til hele teamet, for den trygge og professionelle dialog hele vejen igennem.

Klart anbefalelsesværdigt..

6 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Detaljeorienteret køkken og godt samarbejde

God service, kommunikation og flot håndværk og design.

Vi har fået designet et køkken til vores gamle landejendom med et ønske om at bevare den landlige stil, samtidig med et moderne touch. Dette har Hjemstavn (dengang Mani Pine) opfyldt til punkt og prikke.

Der har under hele processen været tæt kommunikation, og eventuelle tilrettelser/mangler er blevet modtaget med professionalisme og hurtig ekspedition.

Vi har fået mange komplimenter for vores smukke køkken og vi anbefaler gang på gang at gå uden om de store køkkenselskaber og gå til Hjemstavn for et mere detaljeret og personligt resultat.

20 september 2023

Drømmekøkken

Hjemstavn har leveret og monteret et lækkert egetræskøkken i vores hjem. Vi havde fra start af en ide om hvordan køkkenet skulle se ud og det endelige resultat er slående. Hele processen er forløbet godt med en god dialog og dygtige montører. Vi kan varmt anbefale hjemstavn til andre:)

10 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Høj kvalitet og god service/sparring

Vi er meget tilfredse med vores plankebord i massiv egetræ, som fik nøjagtig de mål og den finish, vi ønskede til vores alrum. Især tak til Nicolai for god sparring i forhold til udtryk og valg af ben/stel.

Vi har for nyligt også fået monteret en speciallavet New Yorker skillevæg, som vi er vilde med. Designproces, service og montage gik glidende.

Anbefaling herfra!

30 augustus 2023

Spisebord samt vinreol

Vi har købt et stort spisebord og en speciallavet vinreol til vores køkken, og vi er meget tilfredse. Mani Pine teamet var meget behagelige, professionelle og gode til at lytte til vores ønsker. Monteringen var effektiv, og vi følte os i trygge hænder igennem hele processen.

Vi kan klart anbefale Mani Pine!

19 juni 2024

Gennemført god oplevelse!

Normalt skriver man kun de her anmeldelse når man som kunde ikke har en god oplevelse og omvendt intet siger når den har været god. Det er en skam fordi det kan give et skævt billede af firmaer der lever af gode anmeldelser.

Vi har bestilt, fået leveret og monteret et nyt køkken fra ManiPine, og det har spillet fra dag 1. Vi har været super glade for processen og den vejledning og guidence vi har fået overvejs. Og selvom vi flere gange har ombestemt os, har det ikke været en udfordring. Og så er det en god ting at deres montører er dygtige og erfarne fagfolk.

Kan varmt anbefales!

21 juni 2024

De smukkeste køkkenlåger!

Vores IKEA-køkken trængte til nye låger, men vi manglede inspiration og en visuel illustration af, hvilke låger der passede bedst til vores hjem. Jeg sendte billeder af vores køkken til Nicolai, og hurtigt fik vi både inspiration og et godt tilbud.

Vi endte med at vælge fingertappede låger i egetræ - og selvom vi oplevede en mindre forsinkelse på lågerne, følte vi os altid informerede og prioriterede hele vejen igennem.

Vi er så tilfredse med vores ‘nye’ køkken. En klar anbefaling herfra!

4 juni 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.