Ik heb me nu meerdere malen aan dezelfde steen gestoten: online iets bestellen (want ik heb een hele gangbare maat en die is sowieso nooit in de winkel op voorraad). Hoe kun je anno 2026 er nog stee... Toon meer

Ben super fijn, netjes en snel geholpen door de H&M Klantenservice! Mijn complimenten voor de nette afhandeling! Lees veel comentaar waar ik me absoluut niet in kan vinden. Dat kleding laat bezorgd... Toon meer

2 pakketjes besteld. Omdat het niet goed was teruggebracht naar de winkel. Bij 2 artikelen was er wat mis. Kon niet retour, want het was online gekocht. Alles voldeed aan de voorwaarden en de re... Toon meer

Anderhalve maand heb ik achter m’n geld aan moeten zitten…. Vorige week een aangetekende brief verstuurd incl. de aangifte van politie, screenshot van de bestelling die niet doorkwam maar wel beta... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Kinderkleding
  5. Winkel in modeaccessoires
  6. Schoenenwinkel

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

1,5

Zeer slecht

19K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer langzame levering, nog niks ontvangen

3 juli besteld, pakket staat nog steeds op “wordt verwerkt”. 6 juli een mail gekregen over vertraging ivm uitzonderlijke drukte. Als dat blijkbaar al een maand zo is, kunnen ze ook een melding op de site zetten. Ik ben benieuwd wanneer en of het pakket aan gaat komen als ik deze reviews lees…

Ik begrijp ook niet waarom Bol en Nakd letterlijk binnen 1 dag kunnen verzenden, H&M is toch ook zo’n groot bedrijf?

3 juli 2025

kutwinkel

ik had een tas en betaalde er 30cent voor en er waren alleen maar kleine en enorm grote tassen. m’n papierentas was midden op het fietspad gescheurd, alles lag op de weg. ik had wel dood kunnen zijn! geen vriendelijke groet….. slecht!

8 juli 2025

Bestel hier NOOIT ONLINE!

Bestel NOOIT ONLINE!

Wat een waardeloze verzend en retour service biedt H&M aan zeg, als je dit al service mag noemen!!!
Verzenden duurt gigantisch lang en het retourbeleid is ook om te huilen, leuker kunnen ze het niet maken maar wel ingewikkelder.
Voor mij geen online H&M bestellingen meer, zeer slechte service!

9 juli 2025

Bij een bezoek aan H&M Mechelen Bruul…

Bij een bezoek aan H&M Mechelen Bruul merkte ik op dat er zeer weinig personeel is ingezet om deze drukbezochte winkel goed te laten draaien. Door personeelstekort moesten de paskamers op de eerste verdieping afgesloten worden waardoor er bij de paskamers op het gelijkvloers een lange file ontstond. Hierdoor zien de klanten af van te gaan passen en zien ze ook af van hun aankopen.

Prima winkel

Bestel regelmatig via de app, bevalt goed. Altijd snelle bezorging en prima retour service.

8 juli 2025

Slechte afhandeling van klachten!!!

Inmiddels een maand of twee geleden een bestelling geplaatst. Ik had ervoor gekozen deze in het filiaal in Heerlen op te halen. Wanneer ik het wilde ophalen was er een storing in het systeem van Budbee (slechtste pakketservice ever). Als ik had geweten dat het lockers van Budbee waren, had ik hier nooit voor gekozen. Maar goed, na drie keer in een week te zijn geweest heb ik het pakketje er niet uit gekregen. Contact gehad met Budbee, het pakket zou blijven liggen en ik zou een nieuwe mail ontvangen. Een dag later ontvang ik een mail dat het pakketje retour is gegaan. De kosten van €2,99 worden in rekening gebracht. De dag erna had ik het bedrag van de bestelling terug op de rekening.

Voor de kosten van €2,99 heb ik contact opgenomen. Inmiddels heb ik al drie keer gebeld met de klantenservice. Alle drie de keren werd ik netjes geholpen en de €2,99 zou teruggestort worden. Het gaat me niet om de €2,99, maar om het principe.

Nu inmiddels dik twee maanden verder geef ik het toch op. Ik hoop dat ze gelukkig worden met mijn €2,99. Maar ik kon het toch niet laten om een slechte review te schrijven. Ik zal geen online bestelling meer plaatsen.

5 mei 2025

Belachelijke lange vertraging

Ik zit al 8 dagen te wachten op een bestelling die origineel betaald is op 1 juli.

Nu heb ik al 2 keer een mail gehad dat er vertraging is.
Terwijl normaal gezien gewoon binnen 3 dagen word geleverd. Ik heb dit probleem nog nooit gehad met H&M. Desondanks maakt dit het niet minder erg.

Live chat support is compleet nutteloos, ik krijg continu geautomatiseerde berichten en een herhalende sorry voor de vertraging. Drukte slaat nergens op, iedere winkel heeft hier last van. Tevens is H&M de enige die de bestellingen zo lang rekt.

Schandelijk.

8 juli 2025

Ik heb op 1 juli een bestelling…

Ik heb op 1 juli een bestelling geplaatst, deze staat nogsteeds op verwerkt. Het is nu 7 juli…. Ze beloven binnen 5 werkdagen bezorgd maar dat kunnen ze dus niet. Nu wil ik bellen om 10 uur op een maandag… zeggen ze dat de live chat gesloten is en als ik bel wordt er opgehangen omdat ze de telefoon niet aan kunnen nemen. Wat is er aan de hand bij H&M want dit was vroeger niet zo….

7 juli 2025

Waar is de menswaardigheid in zo een…

Waar is de menswaardigheid in zo een winkel. Naast mij stond een jonge hoogzwangere vrouw die vroeg of ze even van het toilet kon gebruik maken. Heel onvriendelijk antwoordde de winkeljuf dat dit niet mogelijk was. Maar zij zei ik ben hoogzwanger, daarop repliceerde de winkeljuf, met een bewijs van de dokter dat je zwanger bent mag je het toilet gebruiken anders niet de wet is de wet.
Echt shame on your policy H&M. Ik versta dat het toilet zeker niet toegankelijk is voor het publiek maar een beetje menselijkheid in deze tijd kan toch geen kwaad he.
Neem eens de tijd om dit op te lossen.

6 juli 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Week geleden wat besteld. Levering is 3 tot 5 dagen dag 5 nog steeds niets bekend over de levering. Contact met hun. Zeer onbeschofte mensen trouwens. Krijg geen geld terug en pakje is nog niet verstuurd. Wij vertrekken op vakantie volgende week en kunnen niet garanderen dat het hier op tijd is.

Zeer slecht. Laatste keer dat ik daar wat gekocht heb. Wat mij betreft mogen ze failliet gaan.

5 juli 2025

Nam contact op vanwege mijn bestellingen

Ik heb 2 bestellingen geplaatst voor mijn vakantie na week nog steeds niet binnen ik ga volgende week op vakantie dus nam ik via de chat contact op. Kreeg ik zehra die zo aso was screenshots van de chat heb ik als zij jullie klantenservice verdedigd mogen jullie snel sluiten als bedrijf!!!

5 juli 2025

Altijd gedoe met de verzending

Altijd gedoe met de verzending

Ik bestel regelmatig bij H&M, maar elke keer is het weer hetzelfde: dagen wachten op mijn pakketje. Er wordt steeds gesproken over “drukte”, maar andere grote winkels krijgen het ook gewoon op tijd verstuurd.

Ik blijf mezelf afvragen waarom ik blijf bestellen, want het is echt frustrerend. Je kunt het net zo goed zelf gaan halen. Jammer, want de kleding is leuk – maar de verzendservice laat echt te wensen over.

Een tip : neem a.u.b. meer mensen aan als het gaat om pakketten klaarmaken.

4 juli 2025

Traaaag

Eerste x duurde verzending lang en toen was het pakketje kwijt. Gelukkig geld retour gekregen. Nu nog een keer besteld en het staat al een week in de wacht… ben dit niet gewend en zal volgende keer zeker elders bestellen.

29 juni 2025

Geen aanrader om online te bestellen bij de H&M

Moeilijk contact opnemen over een bestelling. Als je een product nodig hebt voor een vakantie of evenement is het handig om zeker een maand van te voren deze te bestelen. De bezorg termijn die beloofd word bestaat niet. Wel een mail gekregen dat het door drukte langer duurt. Waardoor ik niet in de gelegenheid ben om het pakket op te halen. Wat me uiteindelijk geld gaat kosten, omdat H&M hun bezorg belofte niet op orde heeft. Geen aanrader om online te bestellen bij de H&M.

4 juli 2025

Wat een ramp!

Heb een broek besteld en vooruit betaald met 2 gift cards en bijbetaling. Na een week nog niets ontvangen. Helpdesk gebeld die bevestigde dat betaling met gift card en ideal niet werkt, foutje in hun systeem! Maar wel afgeschreven en gift cards geaccepteerd. Geen bestelling ontvangen en weg giftcards 🥲 Op mijn vraag hoe dit op te lossen werd de verbinding verbroken. Eenmalige zeer slechte ervaring, nog geen ster waard !

3 juli 2025

h&m is zo verschrikkelijk langzaam

wat is h&m zo verschrikkelijk langzaam zeg, volgens hun is een verzending van 2 weken snel??? je zit constant te wachten en het staat nu al een week op "je bestelling word verwerkt" dit kan toch nooit zo lang duren, het verbaast mijn gewoon dat dit bedrijf uberhaupt nog bestaat en nog failliet is gegaan.

2 juli 2025

Ik kom graag bij de H&M

Ik kom graag bij de H&M, en koop er met enige regelmaat ook zeker iets . Maar wat mij stoort is dat je nergens even kan zitten ! Ik snap dat dit expres gedaan wordt maar voor een ouder iemand ( ben 72) is het fijn als je moet wachten op iemand in de paskamer , of je wilt even een paar slippers passen dat er tenminste een “ kruk” is !!!

9 juni 2025

H&M retourzending: terugbetaling blijft uit

Na retourzending van bestelling 73267787456 kreeg ik op 20 mei bericht dat het langer zou duren om de ontvangen zending te verwerken. Retourdatum 08/05/2025. Ik heb nog steeds niet gehoord of ontvangen. Geen reactie op mails. De enige manier om contact op te nemen is de chatbot, en die geeft de meest vage en vreemde antwoorden. Het telefoonnummer van de klantenservice vraagt om een pincode (?) en de klachtenprocedure werkt ook niet.

28 juni 2025