Ik heb me nu meerdere malen aan dezelfde steen gestoten: online iets bestellen (want ik heb een hele gangbare maat en die is sowieso nooit in de winkel op voorraad). Hoe kun je anno 2026 er nog stee... Toon meer

Ben super fijn, netjes en snel geholpen door de H&M Klantenservice! Mijn complimenten voor de nette afhandeling! Lees veel comentaar waar ik me absoluut niet in kan vinden. Dat kleding laat bezorgd... Toon meer

Anderhalve maand heb ik achter m’n geld aan moeten zitten…. Vorige week een aangetekende brief verstuurd incl. de aangifte van politie, screenshot van de bestelling die niet doorkwam maar wel beta... Toon meer

2 pakketjes besteld. Omdat het niet goed was teruggebracht naar de winkel. Bij 2 artikelen was er wat mis. Kon niet retour, want het was online gekocht. Alles voldeed aan de voorwaarden en de re... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Kinderkleding
  5. Winkel in modeaccessoires
  6. Schoenenwinkel

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

1,5

Zeer slecht

19K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer slecht verzend en retourproces

Ik heb een bikinitop en broekje besteld. Na veel vertraging eindelijk verzonden. Blijkt het broekje uitverkocht te zijn en krijg ik alleen de top opgestuurd. Die kan dus meteen retour. Daar betaal je €3 voor. Vervolgens is mijn retour op 16 juli ontvangen in het magazijn. Op 21 juli kreeg ik een mail dat er vertraging is met verwerken. Daarna niets meer gehoord. Wat een rampenproces dit! Nooit meer bestellen hier.

12 juli 2025

Apeldoorn weigert normale kassa

Een hele fijne winkel met redelijk goede prijzen en fijne producten. Enige nadeel vind ik dat het personeel in vestiging Apeldoorn weigeren om bij de kassa te staan. Je wordt doorverwezen naar de zelfscan, wat niet fijn werkt. Beste dame weigert om een klant te helpen en af te rekenen. Slechte service!!!

27 juli 2025

Ze verdienen eigenlijk niet eens 1…

Ze verdienen eigenlijk niet eens 1 ster. Ik heb een order geplaatst die vervolgens niet door is gekomen bij hun. Wat dus niks heeft te maken met mij. Vervolgens heb ik gebeld of ik mijn geld nog terug zou krijgen. Ze zeiden binnen 3 werkdagen, her is nu 3.5 week verder en heb nogsteeds mijn geld niet terug. Ik snap niet dat dit bij zo’n groot bedrijf mogelijk is.

24 juli 2025

Geen terugbetaling!!!!

Na maanden en vele mails wacht ik nog steeds op een terugbetaling! Geen mogelijkheid om telefonisch contact hierover op te nemen.
Dat dit zomaar kan is ongelooflijk.

22 juli 2025

Slechtste winkel aller tijden.

Super slecht de producten retour gedaan, krijg het geld terug naar 4 week. Heb het volledige bedrag niet terug gekregen.

Als er mensen zijn die nog niks besteld hebben. Is mijn advies bestel er ook niks en ook bij de winkels niet. Troep H&m

22 juli 2025

Mijn pakket besteld 13 / 07

Mijn pakket besteld 13 / 07
16de in magazijn
En nu de 21 nog geen verandering 😡
Sorry H&M ???!!!
Even wachten ok
Maar dit is gewoon belachelijk !!!!
Straks kan ik mijn zomer kleren niet meer aan 🤷🏽‍♀️
Is echt laaste keer !!!

21 juli 2025

Goede prijzen en kwaliteit,levering lang

De producten hebben goede prijzen en uitstekende kwaliteit (alleen H&M Home). De levering duurde langer dan bestellen uit China – ze zeggen 4 tot 6 werkdagen, maar het is twee of zelfs drie keer zo lang. Je krijgt e-mails waarin staat dat het druk is en dat ze vertraagd zijn. Retouren werden correct verwerkt, maar wel laat. Als tijd belangrijk is, koop dan niet. Als je geen haast hebt, kun je koopjes scoren van geweldige kwaliteit.

Item besteld

Item besteld. Na 5 dagen het bericht dat het artikel niet geleverd kan worden. Slechte service!

17 juli 2025

Pick-up point mogelijk, maar niet daar geleverd.

Besteld op 8 juli, aangegeven dat het bij een pick-up point geleverd moest worden.
Bleek het op 17 juli ‘bij de buren’ afgegeven te zijn, zonder vermelding van een huisnummer. Bij mijn buren lag het niet, wel bij de buren van mijn buren. Echt heel vervelend.

Retouren niet goed verwekt

Bestel echt geregeld bij de H&M. Helaas zijn mijn retouren al meerdere keren niet goed verwerkt. Het aantal geretourneerde producten klopt niet en na contact met klantenservice moet je gewoon betalen voor producten die je niet hebt gehouden! Het enige wat ze kunnen is advies geven om voortaan in de winkel je retouren in te leveren. Echt schandalig!

18 juli 2025

Vertraging pakketten.

Nooit eerder problemen gehad met H&M. Nou wacht ik al sinds 10 juli op een pakketje. Tot 2 keer toe een mail gekregen dat er vertraging is en het pakket is nog steeds niet verwerkt! Lekker dit (niet dus).

Dit zou aangegeven moeten worden bij het bestellen. Slechte zaak. Jammer, want kocht er altijd graag kleding.

18 juli 2025

4 sterren omdat ik de kleding mooi…

4 sterren omdat ik de kleding mooi vindt maar ik vind het niet van deze tijd dat jullie geen plussize modellen hebben om de plussize kleding te showen op de website. Je wilt graag zien hoe het staat op iemand met een vol/voller figuur. Gemiste kans!

17 juli 2025

Veel te lange verzendtijd en slechte service voor de klant.

Klantenservice is slecht en levertijd op dit moment echt veel te lang.
Vakantiedrukte? Wat een kul argument. Hiermee kan H&M toch ruim van te voren rekening houden.
Bestelling ligt na 5 dagen nog in het magazijn maar het is niet mogelijk om de bestelling te annuleren? Wel kleding recyclen maar een bestelling annuleren om het milieu te sparen, daar doet H&M niet aan. Wordt de bestelling niet aangenomen of opgehaald. Dan gaat deze na 7 dagen vanzelf weer retour? De klant zoekt het zelf maar uit. Kennelijk gaan de zaken erg goed. Ben al sinds start H&M klant, maar dit was de laatste online bestelling.

16 juli 2025

Baggerslechte klantenservice

Pakketje besteld week geleden. Krijg een melding dat het langer duurt dan gebruikelijk om te verzenden. Prima kan gebeuren.
Echter ga ik morgen op vakantie en krijg het dan niet voor elkaar om binnen de retourtermijn van 14 dagen te retourneren. Gebeld om te vragen of ze hier dan wat coulanter mee om kunnen gaan.
H&M heeft vertraging dan zou je verwachten dat ze ook wel kunnen accepteren dat jij een paar dagen later retourneert. Nee dus, ze adviseren om het pakketje naar een afhaalpunt te sturen zodat het retour gaat. Maar dat wil ik niet! Ik wil een gedeelte van de bestelling gewoon hebben. Maar nee, dan moet ik maar iemand op pad sturen om mijn pakketje retour te doen. Lekker klantvriendelijk om hier het probleem van de klant te maken.
Mooie is nog dat ik vaste klant ben… lekker bezig H&M voor je klanten

15 juli 2025

Extreem lange levertijd

Pakket heeft 1,5 in magazijn gelegen voor het is overgedragen aan BPost. Bestelling om mee te nemen op vakantie, maar gaat dus veel te laat zijn. Ik ga dit dus noodgedwongen moeten retourneren bij terugkomst, maar moet de retourkosten zelf betalen. De lange levertijd werd niet op de website vermeld. Heel slechte service!!!

6 juli 2025

Zeer betrouwbaar

Het wordt niet binnen een dag verstuurd maar wel binnen een week. Zeer betrouwbare site. Ik snap de slechte recensies niet, ik bestel er al jaren. Als je het wil retourneren kan die via de post of een fysieke winkel. Ronduit top.

12 juli 2025

H&M DAM 4; Onbeleefde Budbee Box klantenservice

De Budbee Box functioneerde niet naar behoren. In de winkel kon men mij hierbij niet verder helpen, maar ik werd doorverwezen naar het servicetelefoonnummer. De telefonische ondersteuning liet echter te wensen over. De medewerker herhaalde haar vraag meerdere keren (als een robot) zonder in te gaan op mijn situatie of mee te denken over een mogelijke oplossing. Haar communicatie kwam afstandelijk en onvriendelijk over, wat ik als bijzonder onaangenaam heb ervaren. Ik had het gevoel dat ik door de telefoon zou worden getrokken als ik niet de correcte antwoorden had.

9 juli 2025

Chinese levertijden

Ik bestel hier al minder omdat je ineens moet betalen voor verzending en return. Bij concurrent zalando hoeft dit niet......
Toch na lange tijd weer iets besteld, ben ik nu anderhalve week verder en h&m heeft mijn bestelling nog niet eens verzonden! :'(
Dit was dus zeker de laatste keer dat ik hier besteld heb.

11 juli 2025

Zeer langzame levering, nog niks ontvangen

3 juli besteld, pakket staat nog steeds op “wordt verwerkt”. 6 juli een mail gekregen over vertraging ivm uitzonderlijke drukte. Als dat blijkbaar al een maand zo is, kunnen ze ook een melding op de site zetten. Ik ben benieuwd wanneer en of het pakket aan gaat komen als ik deze reviews lees…

Ik begrijp ook niet waarom Bol en Nakd letterlijk binnen 1 dag kunnen verzenden, H&M is toch ook zo’n groot bedrijf?

3 juli 2025