Ik heb me nu meerdere malen aan dezelfde steen gestoten: online iets bestellen (want ik heb een hele gangbare maat en die is sowieso nooit in de winkel op voorraad). Hoe kun je anno 2026 er nog stee... Toon meer

Ben super fijn, netjes en snel geholpen door de H&M Klantenservice! Mijn complimenten voor de nette afhandeling! Lees veel comentaar waar ik me absoluut niet in kan vinden. Dat kleding laat bezorgd... Toon meer

Anderhalve maand heb ik achter m’n geld aan moeten zitten…. Vorige week een aangetekende brief verstuurd incl. de aangifte van politie, screenshot van de bestelling die niet doorkwam maar wel beta... Toon meer

2 pakketjes besteld. Omdat het niet goed was teruggebracht naar de winkel. Bij 2 artikelen was er wat mis. Kon niet retour, want het was online gekocht. Alles voldeed aan de voorwaarden en de re... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Kinderkleding
  5. Winkel in modeaccessoires
  6. Schoenenwinkel

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

1,5

Zeer slecht

19K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

te lange levering

Een week geleden bestelling geplaatst, ben gewend om binnen 2-3 dagen mijn bestelling te ontvangen maar niet dit keer! Pas na 5 dagen kwam een mailtje binnen dat mijn bestelling vertraagd is! Oh serieus? Dit is geen service die ze garanderen op de website dus ik bestel daar niet meer!

12 oktober 2025

Online bestellen

Online besteld, volgende dag reeds bevestiging van h&m dat pakje klaar ligt voor bpost. Na een week nog steeds niets ontvangen. Probleem ligt hier niét bij bpost. Vorige bestelling duurde ook te lang, en toppunt na meerdere dagen kreeg ik melding dat een item niet meer beschikbaar was, terwijl het bij bestelling wel degelijk geen probleem bleek. Hun online activiteiten zijn niet correct. Sinds er betaald moet worden voor transport is veel slechter geworden. Betaal via Klarna, uit ervaring, ipv betaling na een maand te laten vervallen, begint hun datum al zodra h&m aangeeft dat 'zij' het pakket klaar hebben voor ophaling bpost. Niet correct. Betaling loopt al week en nog steeds niks ontvangen. Zal dan beter stoppen om bij hen online te kopen.

4 oktober 2025

Ik ben vandaag zeer teleurgesteld

Ik ben vandaag zeer teleurgesteld, door h&m haarlem personeel,
Ik ben gisteren bij de winkel geweest voor retour , twee artikelen van mijn bestelling moest via budbee geretourneerd worden. En schijnt elke h&m heeft budbee kasten. Dus die medewerker zei tegen me dat hier in haarlem niet kan moet ik naar Hoofddorp, ik zei voor me is lastig om naar Hoofddorp te gaan. Dus om kort te maken heb ik naar h&m klantenservice gebeld ze zeiden elke h&m heeft budbee dus ik weer terug naar winkel ik had telefoon op speaker gedaan en medewerker van winkel luisterde mee. Op dat moment zei ja maar bij ons is kasten vol. Kom morgen. Ik ben weer vandaag geweest, dus andere medewerkers zei de kasten zijn vol. Door een schoonmaker van die winkel ben ik geholpen door nummer van budbee te krijgen. Ik belde budbee ze zeiden h&m medewerker kunnen niet zien of de kastelen bol zijn of niet. Dus ik krijg gelijk een code en toen ging de klep deur open dus ze waren niet vol. Ik ben teee dagen mee bezig geweest alleen voor egoïstisch medewerkers ik vind baleeeen niet menselijk die gedrag. Ik heb echt klacht hierover

9 oktober 2025

Ik ben al jaren vaste klant bij H&M

Ik ben al jaren vaste klant bij H&M. Ik heb ruim op tijd een outfit besteld voor een speciale gelegenheid. Echter hebben ze het verkeerde artikel verzonden, wat voor hun niks leek te boeien. Ik moest het verkeerde artikel gewoon retourneren, en het juiste item werd niet nageleverd. Al met al opnieuw besteld, en tot de dag van vandaag nog niks ontvangen. Jammer van de klantenservice…

1 oktober 2025

Niet aanbevolen

Nadat ik de bestelling online had geplaatst, vroeg ik om een ​​week uitstel van verzending vanwege mijn verblijf in het buitenland. Geen reactie.

26 september 2025

Het winkelen prima, app zeeer slecht!

Het winkelen bij H&M is over het algemeen goed! Ik vind soms leuke items en ben daar heel tevreden over. Het enigste grote nadeel is online shoppen via de app. Dit werkt nauwelijks tot niet. Slechte app met altijd problemen en technische storingen, hierdoor is het online winkelen slecht en doe je dit ook minder snel, zonde van zo’n groot bedrijf.

20 september 2025

jaren vaste klant

Al jaren ben ik vaste klant geweest bij H&M en nooit bang geweest om hier geld uit te geven, sinds een aantal maanden merk ik dat de service flink achteruit gegaan is.

Allereerst had ik een aantal orders die erg laat kwamen, dit kwam doordat ze over gingen op ander systeem en dat ze groter werden en ook andere merken gingen verkopen. Dit kon ik enigzins begrijpen. Dit is ondertussen al een tijd terug. Vroeger waren orders binnen een aantal dagen verwerkt en verzonden, nu duurt dit minimaal 5 werkdagen.

Bij mn nieuwe orders merk ik dat de orders wederom nog steeds erg laat worden geleverd maar ook dat er geen mail over word gestuurd. Zodra je contact met ze opneemt reageren ze kortaf/bot. Ook annuleren is op geen enkele mogelijkheid mogelijk, ze hebben me uitgelegd dat dir alleen maar kan een uur na het plaatsen van een bestelling. Plaats dus niet in de late uren aangezien er dan ook geen klantenservice is om her bij te annuleren.

Ook kwaliteit van producten gaat omlaag, shirtjes gaan snel kapot en hebben tegenwoordig extreem dunne stof. Andere producten waar ook heel wat gebreken aan zijn. In de winkel zal ik dus ook niet snel meer wat halen.

Kortom, hier bestel ik niet snel meer na jaren vaste klant te zijn geweest.

19 september 2025

Broek veel te groot en winkel weg

Mijn vrouw heeft een broek maat M besteld, normaal past deze maat altijd goed. Zij krijgt de broek binnen en heeft deze gepast, die is veel en veel te groot, lijkt wel XL. Klopt niets van, voor retour moet zij nu 2.99 euro betalen, zij moest wel online want er is in Hoogvliet geen winkel meer. Zij ging daar vaak naar toe. Ik zie dit retourbedrag als onterecht, want er zit gewoon een verkeerde maatlabel in de broek en de winkel hier is weg. Dus H&M gaat bij mij op de zwarte lijst, ik koop er niets meer.

18 september 2025

Geen geld terug

15-8-25 3 items besteld. 23-8-25 2 retour gestuurd. 16-9-25 Nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Schandalig hoe lang dit duurt!

23 augustus 2025

Pas op met retour

Ik ben erg teleurgesteld in H&M. Ik had een pakket retour gestuurd met een item van &Other Stories, maar er zat geen retourlabel in het pakket. De klantenservice gaf vervolgens aan dat ik dit bij het DHL-punt kon krijgen (op hun kosten). Dit bleek niet te kloppen, waardoor ik zelf retourkosten moest betalen. Tot overmaat van ramp heeft H&M óók nog retourkosten ingehouden, waardoor ik dubbel heb betaald.

Hoewel ik bewijs heb geleverd (bankafschrift én tijdstip waarop het label is aangemaakt, dat exact overeenkomt), weigert H&M dit probleem op te lossen. DHL kan de bon niet opnieuw sturen, waardoor ik nu met de kosten blijf zitten.

Heel teleurstellend dat een grote keten als H&M zo met klanten omgaat. Voor mij was dit de laatste keer dat ik hier iets heb besteld.

16 september 2025

## Wat een enorme teleurstelling!

Als klant verwacht je een bepaalde standaard als het gaat om service en kwaliteit, vooral bij een groot bedrijf als H&M. Helaas heb ik de afgelopen weken alleen maar frustraties ervaren met hun online bestellen.

Laten we beginnen met het positieve; het bestelproces zelf verliep soepel. De website is gebruiksvriendelijk en de producten zijn snel gekozen en afgerekend.

Echter, zodra ik iets wilde retourneren, begon de ellende. Als moeder van een 14-jarige mag ik niet eens retour telefonisch regelen voor mijn zoon met zijn toestemming, alleen zat hij op dat moment op school. Dit klinkt absurd en onrealistisch, zeker in situaties waar hulp nodig is. Het liefst zou ik hem gewoon kunnen helpen zonder al deze bureaucratische hindernissen.

Daarnaast kwam er een probleem naar voren met het retourlabel. De fout lag compleet aan H&M, aangezien het label van het vest niet overeenkomt met het label op de factuur. Hierdoor kon hij het product niet retourneren. Zelfs in de winkel werd het item niet aangenomen, wat absoluut frustrerend is.

Kortom, mijn ervaring met H&M heeft me geleerd dat goedkoop soms duurkoop kan zijn. De laksheid in hun klantenservice en het gebrek aan flexibiliteit zijn grote afknappers. Mijn advies is dan ook duidelijke: bestel nooit iets online bij H&M. Je loopt het risico vast te lopen in een systeem dat geen blijk geeft van goede klantenservice.

Hopelijk leest H&M deze feedback en neemt ze veranderingen door, zodat andere klanten niet dezelfde frustraties hoeven te ondergaan.

10 september 2025

Ik heb een online bestelling in de…

Ik heb een online bestelling in de winkel retour gedaan, je krijgt hier geen bonnetje van mij dus je gaat dan op vertrouwen weg? En vervolgens is de retour niet geregistreerd, meer mensen ervaring mee?

7 september 2025

Slechte webshop

Ik heb besteld en betaald met giftcards, ik heb nooit een bevestiging ontvangen of mijn bestelling. Klantenservice gebeld, staat wel in het systeem, maar ie niet doorgekomen (heel vreemd). Mevrouw zegt dat ze de bestelling gaat annuleren, maar geen bevestiging kan sturen. Nu hopen dat ik alles terug krijg. Maar

1 september 2025

Order geplaatst en betaald met iDeal en…

Order geplaatst en betaald met iDeal en waardebon. Bestelling komt niet aan en geen mail ontvangen. Gebeld en er zou een storing zijn geweest. Ik moest ovv een dossiernummer mijn bankafschrift en alle bewijsstukken doormailen. Ze kunnen niets vinden dus ik kan mijn geld en waardebon niet terug ontvangen. Hele slechte service en onprofessioneel. Koop er niets meer.

29 augustus 2025

Dan bestel je iets.

Dan bestel je iets.. wordt het om onbekende redenen teruggestuurd. Nooit ontvangen en dan moet je verzendkosten gaan betalen, je betaald hier voor lucht! Opgebeld, toegezegd dat het terugbetaald zou worden, maar helaas tot op heden nog niks ontvangen! Wat een slechte service!

30 juni 2025

Dieven

Ontbrekende artikelen mag je gewoon voor betalen. Ik ben 15 jaar trouwe klant geweest in de app, maar ik ga hier niet meer kopen. Dieven.

3 september 2025