6/12/23: Ik zal even iets rectificeren, daar deze review dmv onderstaande reactie is bijgewerkt. Verwarrende situatie.. Hebben de eigen administratie volgens mij niet op orde en sturen zomaa... Toon meer
Bank met een uitstekende prijskwaliteitverhouding. De bank werd één dag later geleverd, dat was jammer maar dit werd vooraf gelukkig gecommuniceerd. Verder verliep de levering vlekkeloos en was de b... Toon meer
Nieuw bankstel gekocht samen met mijn vriendin omdat we zijn gaan samenwonen. Bank ziet er mooi uit en is zeer comfortabel. Betaalbaar, maar ook smaakvolle bank en van prima kwaliteit. De bank is makk... Toon meer
Ik ben pas verhuisd en was nog opzoek naar een goede nieuwe hoekbank, welke ook nog bestendig is tegen kattenharen. Hoekbankstellen.nl heeft een breed assortiment en geeft een snelle service. Gisteren... Toon meer
Hoekbankstellen biedt een ruim aanbod aan trendy bankstellen voor in uw living. Verkoop van hoekbankstellen, relax fauteuils en relax bankstellen.
Meerten verhoffstraat 1, 4811AR, Breda, Nederland
Ligt heel erg comfortabel, fijne service!
Nadat ik al eens een bank van hier heb gehad hebben we een tweede aangeschaft, opnieuw erg tevreden en precies zoals we gehoopt hadden.
Na lang zoeken hier de perfecte bank gevonden. Ze kijken ook fijn samen met je mee naar de mogelijkheden en opties. Super fijn en snelle levering
Een heel goede bank, zit echt heerlijk! De service was ook erg goed en snel!
zeer tevreden over mijn aankoop. bank past perfect bij het interieur en zit & ligt heel lekker.
Fijne zachte bank, heerlijk om op uit te rusten en genoeg plek voor mij en mijn gezin.
Mooie bank, goed materiaal. Hij zit heel erg comfortabel en het fijne is mijn vrouw en mijn kinderen en ik passen er allemaal op. Koop je bank hier!
Mooi bankstel zit goed erg aardig personeel helemaal top zeker een aanrader
Ik heb een nieuwe bank gekocht. Ligt lekker en heb veel minder last van mijn nek. Top Kwaliteit.
Het bankstel zit fijn, de service was goed. Levering ietsje later dan gepland maar daar werd over gecommuniceerd.
Paar weken geleden had ik hier een fijne bank besteld. Ik ben heel blij met deze aankoop. De bank heeft een lekkere zitting. De bank is binnengekomen precies op de levertje aangekomen dat werd gezegd. Dit is zeker een aanrader
Ze verkopen kwalitatieve hoekbankstellen. Wij hebben een bank besteld en hij zit fantastisch. Hij is erg groot, maar de levering ging helemaal goed. Echt een goede service.
ik heb laatst een bank aangeschaft en hij was sneller geleverd dan de levertijd. ik ben er super blij mee de bank is van goeie kwaliteit en zit heel lekker. verder had ik ook nog een paar vragen en werd snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!
Ik heb laatst een bank aangeschaft. De klantenservice was super vriendelijk en hielpen me erg goed wanneer ik vragen had. De kwaliteit is echt perfect. zeker een aanrader
Laatst bij hoekbankstellen.nl een hoekbank gekocht en man man man ik heb al een week niet op m’n eigen bed geslapen, puur comfort voor de zachtste prijs die ik kon vinden, m’n buurman en m’n vrouw zijn beide jaloers!