Na levering alles geïnstalleerd en gemonteerd. De app voor installatie kon echter niet via mijn Lumia550. Na enig zoeken via een andere smartphone is alles prima gelukt. Het monteren kost weinig tijd... Toon meer
Onvoldoende instructie voor installatie. Sirene werkte niet bij Arm Away stand (bleef dan continu afgaan). Meerdere malen de aansluiting gecontroleerd. Dat was juist gedaan, maar toch functioneerde he... Toon meer
Home Smartalarm gekocht. Werkt zoals verwacht. Installatie makkelijk. Instellen van Camera en Centrale unit zeer goed beschreven. Gebruik het alarm nu 2 maanden inclusief camera. Foutloos. Zeer goe... Toon meer
Goed produkt, echter de handleiding waarschuwt niet hoe je tijdens de instelling de sirene moet uitzetten. Dit gebeurt helaas pas wanneer je ca. 40 pagina"s heb doorlopen. Gevolg was dat het alarm st... Toon meer
Hoopte op wat proffecioneler contact en product.
Geen nederlands contact punt, camera werkt bijna nooit! Geeft geen verbinding, slecht beeld en hapert(en nee het ligt niet aan de wifi)
Snelle service en goede telefonische…
Snelle service en goede telefonische ondersteuning
systeem werkt prima en als ik er even…
systeem werkt prima en als ik er even niet uit kwam bij installatie ben ik telefonisch (in het engels) goed geholpen.
Perfect *****
Zeer goed alternatief voor de gevestigde merken (ik koop liever niet een systeem dat al erg veel gebruikt wordt ivm foutgevoeligheid / bekendheid systeem)
Pro versie, goedkoop, Engelse helpdesk, lastig te installeren.
Pro versie aangeschaft vanwege de rookmelders, geen aansluiting op het internet, alarmering bij stroomuitval, backup bij stroomuitval en de prijs.
Prijs is goed. Voor ruim 1500,- een goed systeem voor een hoekhuis met garage. Installatie ging redelijk: Nederlandse vertaling is niet helemaal foutloos maar goed te volgen. Menu van het systeem (pro) is Engels.
Helaas bleek bij installatie dat twee (van de 12) rookmelders niet aangemeld konden worden en dat het basis-systeem een kapotte sabotage contact had. Contact met de helpdesk verloopt in het Engels, in tegenstelling wat de Nederlandstalige site doet vermoeden. En met de nodige achterdocht en beantwoording van vragen (uiteindelijk zelf een filmpje gemaakt van de situatie) werden de nieuwe onderdelen gratis thuisbezorgd. Kortom een goedkoop doe-het-zelf-pakket wat prima functioneert mits je er flink wat tijd in investeert.
Een zeer tevreden gebruiker.
Voor aanschaf advies gevraagd via de mail. Duidelijke, vlotte en heldere uitleg gekregen. Dit advies ook opgevolgd en uitermate tevreden over het door mij gekozen en geadviseerde PRO villapakket.
Met behulp van de uitgedraaide beschrijving redelijk eenvoudig geplaatst, al kostte het programmeren toch iets meer tijd dan verwacht.
Hierbij wederom één keer via mail advies gevraagd, waarop vlot en duidelijk werd gereageerd.
Samengevat een uitstekend alarm, goed functionerend en volledig naar wens in te stellen.
Bovendien ziet het er chic uit.
Snel geleverd
Snel geleverd, ziet er degelijk uit.
Werkt goed.
Nog een set gekocht.
Ik kan niet verbinding maken met …
Ik kan niet verbinding maken met telefon

Antwoord van HomeAlarm.nl
na een mooie aanbieding 2 uitgebreide …
na een mooie aanbieding 2 uitgebreide sets gekocht. Iets meer informatie over dat alles incl. batterijen is had gemogen. Goed dat ze er bij zaten! Nu eens kijken of het gemakkelijk te installeren is zoals op de filmpjes te zien is.
Snel bezorgd
Had vergeten huisdiervriendelijke bewegingsmelder erbij te bestellen, zelfde avond gemaild volgende dag zouden ze dit veranderen zonder extra kosten in rekening te brengen.
perfect alarm ,goed geholpen bij …
perfect alarm ,goed geholpen bij problemen
het installeren en bedienen koste wat …
het installeren en bedienen koste wat moeite voor een senior maar is met behulp van een buurman met een i-phone wel gelukt.
Slecht
De klantenservice bestaat helemaal niet. 3x bellen en niemand neemt op. 3x email geen antwoord. Echt zeer en zeer jammer. Voor zoveel geld verwacht ik op zijn minst antwoord.

Antwoord van HomeAlarm.nl
Uitstekend
Na bestellen via de website werd levering snel geleverd.
Apparatuur is netjes en werkt uitstekend. Instellen is goed te doen aan de hand van de handleiding maar door de vele mogelijkheden koste het wel wat tijd voordat ik alles naar wens had ingesteld. Ik heb de Engelse handleiding gebruikt omdat ik eerder klachten hoorde over de niet altijd duidelijke vertalingen en heb daar alles in kunnen vinden.
Vragen aan de helpdesk worden altijd snel en duidelijk beantwoord binnen 24 uur. Chat functie werkt ook goed en ook hier duidelijke antwoorden. Nadeel kan zijn dat de chat in het Engels is maar dat is voor mij geen probleem.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Kunnen je alleen in het Engels helpen. Verder spreken diverse gebruiksaanwijzingen elkaar tegen. Spijt dat ik eraan begonnen ben.
levering prima, support niet bereikbaar
levering prima, support (krijg simcard niet gekoppeld met telefoon) niet bereikbaar later op de middag/avond. Technische dienst bereikbaar tot 15.00u, chat support tot 16.00u. Ik moet een middag vrij nemen om het probleem hopelijk te kunnen regelen. NL gebruiksaanwijzing klopt niet, vertaling heeft storende fouten waardoor je op het verkeerde spoor wordt gezet. Grootste probleem is bereikbaarheid support, dat kan in deze tijd echt niet.
Status: probleem nog niet opgelost
dit is een fijn systeem ik heb de basic …
dit is een fijn systeem ik heb de basic v2 die doet het uitstekend ik heb hem
zelf operationeel gemaakt en ingesteld niets bijzonders zou je denken wel
ik ben een man van 79 jaar dan gaan de dingen soms toch soms moeilijker
niet dus en dan de snelle levering zaterdags besteld en woensdag ochtend
in huis een na bestelling (brand melder ) werd ook zo snel geleverd ,dit is wat ik heb ondervonden.dus home alarm is echt oke.
Perfect geleverd en de installatie ging …
Perfect geleverd en de installatie ging als een fluitje van een cent.
Installatie was na een uurtje in bedrijf en werkt na volle tevredenheid.
Hoewel het een nederlandse site is er …
Hoewel het een nederlandse site is er geen chatfunctie mogelijk in het nederlands. Mijn engels is niet slecht maar het "kletst" toch makkelijker weg.
Spullen nog niet geïnstalleerd dus daar kan ik weinig over zeggen nog. Als de spullen worden verstuurd krijg je geen verzendbevestiging dus het was even raden wanneer de spullen zouden komen. Gelukkig was het er met 4 dagen vanuit Denemarken.
Site is goed doordacht opgezet... mooi.