Lees wat reviewers zeggen
Bestilte et par sko søndag aften ved 22 tiden. Ankom tirsdag middag til afhentning på mit lokale posthus. Super hurtigt! Sikker pakning af forsendelsen. Størrelsen på Jordan Sko er identiske med Nik... Toon meer
Min mand bestilte nemt en hoodie til vores søn i julegave. Absolut ingen klager over at handle på hjemmesiden. Overskueligt og hurtig levering. Desværre var trøjen en tand for lille så vi kørte til... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hoopz er blandt de førende Nordiske basketball destinationer, og vi har været med i gamet siden 2012.
Contactgegevens
H.C Ørsteds Vej 49A, 1879, Frederiksberg C, Denemarken
- 71993779
- info@hoopz.dk
- hoopz.dk
Købte et gavekort for 6 måneder siden...
Købte et gavekort til Hoopz til min søn i julen 24. Nu hvor han gerne vil bruge det til et par nye støvler, er butikken bare lukket uden varsel eller info. Ikke engang en seddel på døren eller notits på hjemmesiden. Svineri
Har returneret et par sko der var for…
Har returneret et par sko der var for små rettidigt og jf. butikkens retningslinjer. Men intet hørt og ikke fået mine penge retur. Som mange andre nyere anmeldelser antyder, er der helt lukket for kontakt til butikken. Der svares ikke på mail eller telefon og butikken er lukket. Har været fysisk forbi mere end tre gange, inden for den på hjemmesiden annoncerede åbningstid. Under al kritik at man lader kunderne hænge uden svar, fortsat har en aktiv hjemmeside og uberettiget beholder betaling for produkter der er sendt retur. Kom nu med noget retvisende information Hoopz. I skylder mig penge!!!
Lukket
Svare ikke på mail, og idag har vi besøgt butikken og den var lukket trods der på hjemmesiden intet står om at de er lukket.
Deres udstillingsvinduer er overdækket med skoæsker, så det så ud til at være lukket permanent. Mine drenge har gavekorts dertil, så det er rigtig øv.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Intet svar eller kompensation for den returnerede vare. Jeg er meget skuffet.
Puff…og væk
Bestilte nogle varer, men fik aldrig besked om, at varerne åbenbart ikke var på lager alligevel….?!!! Og inde i MobilePay aktiviteter, kan jeg se, at min betaling blev annulleret …???? Uden at give besked!!
Et held, at jeg er ude i god tid, når jeg handler gaver 😠
Bestilte en pakke for to uger siden og…r
Bestilte en pakke for to uger siden og har stadig ik hørt noget om den. Har skrevet til deres kundeservice tre gange men intet svar
Firmaet er vist lukket
Firmaet er vist lukket, de svare ikke på mails, og min pakke er ikke ankommet efter næsten 1,5 uge
Virkelig fed basketballbutik
Virkelig fed basketballbutik jeg har gået til basket i lidt over et år nu og der er ingen butikker som gør det som dem de har alt hvad man kan ønske sig bortset fra andre sko firmaer de har kun puma men de har alle bolde alle mulige jerseys og alt mulig andet
Køb ikke her
Bestilte den 20.06 om formiddagen en række varer der skal bruges til gave, fik en ordrekvittering og har siden intet hørt - heller ikke på min henvendelse pr mail til deres “kundeservice”. Jeg kan forstå på det hele, at biksen lukker og slukker, men så skal de ikke holde deres webshop åben!
Ubruelige .....
Ubruelige.
Vi købte for nogle måneder siden nogle produkter med fejl. Siden da har vi flere gange forgæves kørt til forretningen, hvor de har været lukket. Selvom at de ifølge deres hjemmeside og Google, skulle have været åbne. De tager ALDRIG telefonen, heller ikke i de tidsrum svareren siger at de har telefontid. Og de har aldrig svaret på en email..... Ikke eksisterende kundeservice.
Ingen svar på tlf eller mail venter en…
Ingen svar på tlf eller mail venter en pakke med fødselsdags gave i men den er returneret til dem uden den var blevet afleveret jeg vil bare rigtig gerne have min pakke da der er en gave i den til min datter har heller ingen penge fået retur eller noget øv øv øv
Manglende basketstøvler
Havde bestilt et par basketstøvler til mit barnebarn, - De viste sig at være for små, så jeg returnerede dem. - Kan ikke træffe nogen via mail eller tlf. - Har ringet hundredvis af gange, men får en telefonsvarer, som siger at der ikke er nogen ledige medarbejdere i øjeblikket 🙄 - Jeg har et barnebarn, som dagligt spørger, om hans basketstøvler er på vej 😥 - Sgu synd for ham 😥
Synd de stopper
Jeg har handlet meget her fordi kvalitet på tøj og service er i verdensklasse.
ingen kontakt til kundeservice.
Jeg har ikke fået min pakke efter 20 dage, den blev udleveret et forkert sted til jeg ved ikke hvem. Jeg har ikke kunne komme i kontakt med kundeservice der skal efterlyse min pakke hos postnord.
Jeg har skrevet flere mails, men uden at få svar.
Jeg har betalt for en formodentlig lækker basketball som jeg aldrig har fået.
Ingen respons på mails og ingen penge retur
Jeg købte to par sko, og fik en fin vejledning ift. størrelser. De var, på daværende tidspunkt, hurtige til at besvare mails.
Jeg modtog dog kun et enkelt par sko, som så ikke passer.
Jeg kontaktede forretningen, og svaret var at den ene størrelse var udsolgt. Det burde de så have gjort mig opmærksom på.
Jeg returnerede skoene og har nu, tre gange, rykket for at få mine penge, men nu er der pludselig ingen respons fra forretningen.
Fine priser, men pt ingen kundeservice.
Opdateret 22/5:
Stadig ikke muligt at komme i kontakt med Hoopz🤯 og ingen svar på mails, telefonen har ikke været åben på noget tidspunkt. Har bange anelser desværre.
Michael hvis du læser anmeldelser så vend lige retur, tak!
Fine priser, men har i skrivende stund ikke kunne få fat i kundeservice i over en uge efter at have indsendt en banal reklamation, som kunne løses på ingen tid. Ingen svarer på deres forskellige mails, telefonen er lukket og chatten ligeså🤷🏻♂️🫣
Håber på snarlig løsning og skal i så fald nok opdatere deres score herinde🙂
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.