Hosting pełna profeska! Kontakt z supportem błyskawiczny, nie zbywają, stale informują co się dzieje podczas problemów. Bardzo niski ping. Porządny AntyDDoS po konfiguracji onboardingu. Jeśli jakiś at... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Serwer Minecraft często się wywala, może i jest to kwestia ilości ramu ale nie wydaje mi się że aternos - darmowy jest lepszy od najmniejszego pakietu od was ze strony. Na aternosie graliśmy w 7 osób... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Pomoc właściciela na najwyższym poziomie, czas działania szybki jedyne co spowolniło realizacje zamówienia to RIPE, ale niezależne jest to od hostingu, przez cały czas oczekiwania odpowiedzi supportu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hej! Jesteśmy hostgier, to tutaj właśnie dzieje się prawdziwa rewolucja na Polskim rynku hostingów gier, jako jedyni w kraju posiadamy profil na trustpilot, oraz nie "naginamy rzeczywistości" samemu pisząc opinie na naszych stronach. Wiemy jak ważna jest ciężka praca oraz determinacja by osiągnąć szczyty, dlatego chcąc jak najlepiej napędzać twój projekt oraz poprawić jakość usług, stworzyliśmy możliwość realnej, szczerej oceny naszego hostingu. Podrawiamy, HostGier.PL
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Niektórzy mają problem z dolaczeniem
Szybki kontakt przez Livechat w razie…
Szybki kontakt przez Livechat w razie problemów, bardzo wydajne serwery VPS
Dordzo dobry hosting
Dordzo dobry hosting, spełni oczekiwania najbardziej zaawansowanych projektów.
Serwer VPS
Wspaniała pomoc od pana Fabiana i wydajne serwery VPS za niską cenę, polecam cieplutko.
Dobry kontakt z obsługą klienta
Dobry kontakt z obsługą klienta. Ze strony technicznej bardzo wytrzymale serwery.
NAJLEPSZY HOSTING
Najlepszy hosting,Fabian bardzo miły,zrobił mi promocje,naprawdę Polecam!
Polecam każdemu!
Serwery bardzo wydajne, nie ma pingu, support szybko odpowiada, widać, że pracują tu osoby kompetentne
długo odpowiadają na treść / ale Hosting Hostgier.pl jest miły i świetny!!!
już chyba czekam z 2tygodnie o współpracy a nadal nie chcą wysyłać jak ma to wyglądać a pisali że już wszystko gotowe hosting jest super!!!

Antwoord van HostGier.PL
Serdecznie polecam ten hosting…
Serdecznie polecam ten hosting wspaniały dział pomocy odpowiada w zaledwie 1 minutę + usługi są bardzo dobre i wszystko działa jak należy. Mega polecam!
Ocena hostingu "hostgier.pl"
Po użytkowaniu usługi "serwer minecraft" przez miesiąc jestem bardzo zadowolony. Usługi są w bardzo dobrych i przystępnych cenach.
W przeciwieństwie do innych polskich "hostingów" z jakimi się spotkałem, zdecydowanie mogę powiedzieć, że ten jest najlepszy. Nie scamuje na ilość ramu czy procesora, to, co hosting oferuje, jest bardzo przejrzyste i korzystne dla klienta.
W panelu mamy przydatne opcje typu kopie zapasowe - możemy tworzyć do 3 kopii zapasowych oraz łatwo je później przywracać/pobierać/usuwać. Mamy również do dyspozycji edytor plików online, niestety tylko do 50kb, ale ważne, że chociaż taka opcja istnieje.
Jeśli chodzi o panel, jedyne, co przydałoby się poprawić, to jego responsywność oraz niektóre komunikaty będące w języku angielskim.
Jeśli chodzi o pracę serwera, tak naprawdę nie zauważyłem żadnych problemów z winy hostingu. Serwer w moim przypadku był dostępny 24/7, jedynym problemem, który napotkałem 2 razy w ciągu tego miesiąca były krótkie przerwy w dostępności SFTP, jednak nie było to aż tak znaczące żeby wpłynęło na działanie serwera.
Support jest bardzo miły i pomocny. Nie należy on jednak do najszybszych, choć nie jest też tragicznie.
Podsumowując - bardzo polecam usługi hostingu, plany są bardzo przejrzyste i przystępne cenowo, a support nie odstrasza klienta.
Oby nic nie zmieniło się na gorsze :)

Bardzo pomocna obsługa klienta
Bardzo pomocna obsługa klienta, szybki hosting oraz bardzo przejrzysty panel użytkownika. Polecam
Super hosting
Niestety mimo atrakcyjnej ceny po zakupie pakietu stone za 35zł server na razie nie działa a support nie odpowiada od 3 godzin. Jeśli problem zostanie rozwiązany na pewno zmienię recenzje na 5 gwiazdek bo tak poza tym bardzo spoko wygląda serwis
Edit:bardzo miły Pan na czacie pomógł rozwiązać problem w kilka minut.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.