Bardzo tanie domeny. I tyle mogę ocenić, bo nic innego jeszcze u nich nie mam. Panel estetyczny/nowoczesny i ma ciemny motyw. DNSSEC wydaje się być obsługiwany. Nie to co u "żółtych", Pan Gałązka... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Byliśmy wszędzie, widzieliśmy wszystko. Hostido to zespół pasjonatów z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży hostingowej. Nadszedł czas, by przełożyć naszą wiedzę i umiejętności na oferowanie usług hostingowych o najwyższym poziomie. Wybierając nas masz pewność, że nad Twoją stroną czuwa ekipa ekspertów, którzy kochają to, co robią.
Polen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Współpracuję z Hostido już któryś rok z rzędu i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Polecam.

Antwoord van Hostido.pl
Przeniosłem swoje domenę i hosting do Hostido.pl ze względu na korzystne relacje kosztów do rzeczywistych potrzeb oraz jasne zasady. Wsparcie techniczne jest rzeczywiste, przeniesienie usług technicznie bezproblemowe. Wsparcie dla WP bez dodatkowych opłat.

Antwoord van Hostido.pl
Sprawnie działający hosting, dobrze dobrany zestaw narzędzi w panelu sterowania, bardzo szybki dobry kontakt z pomocą, atrakcyjne ceny.

Antwoord van Hostido.pl
Bardzo tanie domeny. I tyle mogę ocenić, bo nic innego jeszcze u nich nie mam.
Panel estetyczny/nowoczesny i ma ciemny motyw.
DNSSEC wydaje się być obsługiwany. Nie to co u "żółtych", Pan Gałązka pewnie wie, co mam na myśli.
Poprawcie tylko parser w wyszukiwarce domen, bo przy wpisaniu niepoprawnej wartości punycode, np. xn--xn.pl wyskakuje błąd 500. U konkurencji czy czymś takim wyszukiwarka po prostu odmawia wyświetlenia wyników.

Antwoord van Hostido.pl
Pierwszy hosting zakupiłem w 2003 roku. Od tamtej pory współpracowałem z wieloma firmami hostingowymi. Hostido całkowicie przerosło moje oczekiwania, mega support, świetnie zorganizowany proces zakupu i obsługi. po 10 miesiącach współpracy mogę śmiało napisać, że: jest cała reszta hostingów, potem długo długo nic, a potem Hostido. Gratuluję ekipie Hostido i życzę, żeby nic się nie zmieniło przez najbliższe lata. Dzisiaj kupiłem w kilka minut 3 domeny, w kolejne kilka skonfigurowałem i od strzała wszystko działa.

Antwoord van Hostido.pl
Jak dla mnie super hosting - nie mam żadnych obiekcji na ten czas.

Antwoord van Hostido.pl
Polecamy firmę jako partnera. Uczciwe, rzetelne ceny Szybki hosting oraz najlepsze wsparcie jakie do tej pory mieliśmy.

Antwoord van Hostido.pl
Daje maksymalną ocenę. Ten Serwis jest idealny. Cena, możliwości i meega support.
Sam korzystam i nie zamienię na inny.
Pan Mateusz naprawił wszystkie błędy jakie zrobiłem jak za pomocą magicznej różczki w moment.
Wszystko działa idealnie.
Dziękuje

Antwoord van Hostido.pl
Odwlekałem przenoszenie swoich stron z innej firmy, w końcu zdecydowałem się zlecić to hostido. Migracja zlecona w czwartek jeszcze tego samego dnia została zakończona. Support oceniam 10/10, wskazali mi co muszę u siebie poprawić żeby działało, dali wskazówki na optymalizacje, zaimportowali mi wordpressa do ich menadżera w panelu. Bardzo szybki kontakt, na odpowiedź czekałem max 5 minut.

Antwoord van Hostido.pl
Obsługa Klienta niestety na bardzo niskim poziomie. Zdarta płyta rodem z lat 90-tych, czyli jest napisane w instrukcji lub jest mail z info o mailu. Super. W dobie szybko, bo czas ucieka, naprawdę nie mam czasu na czytanie długich maili i instrukcji, żeby odblokować zablokowaną skrzynkę pocztową. Panowie za to mają czas na udowadnianie mi, że nie miałam racji. Nie miałam. Przepraszam za niedogodności. Żadnego z Panów niestety na przepraszam nie było stać. Wskazówka na przyszłość. Przepraszać w obsłudze klienta można po coś, nie za coś.
Korzystam z Hostido już od jakiegoś czasu i szczerze mówiąc dawno żadna usługa hostingowa nie zrobiła na mnie tak dużego wrażenia. Wszystko działa stabilnie, szybko i bez niespodzianek a w razie jakichkolwiek pytań, wsparcie reaguje błyskawicznie. Jeśli ktoś szuka hostingu, który po prostu działa i ma uczciwe podejście i wsparcie na poziomie, to Hostido mogę polecić z czystym sumieniem. U mnie zostają na długo - 5/5.

Antwoord van Hostido.pl
wsparcie klienta w formie komunikacji mailowej. dla mnie to rozczarowanie w praktyce. można sobie poczytać też różne instrukcje ale realne nie odpowiada to moim potrzebom. czat nie działał ale wskazuje i zachęca do poczytania instrukcji.
zgłaszany problem poprzez formularz kontaktowy spotkał się z reakcją ale ponieważ komunikacja jest maialowa to ja dowiedziałem się o tym na drugi dzień...gdyby działał czat pradopodobnie szybko udałoby się rozwiązać problem

Antwoord van Hostido.pl
Firma Hostido urzekła mnie prostymi, błyskawicznymi interfejsami swoich paneli administracyjnych oraz bardzo wygodną i transparentną komunikacją mailową (z łatwością przedłużam domeny, pobieram faktury itd.). Do tego dochodzi dobry stosunek jakości do ceny. Przeniosłem do nich jedną, a potem wszystkie swoje strony, bo w porównaniu z poprzednim dostawcą hostingu to jest niebo a ziemia. Wiem, że jeśli w przyszłości kupię więcej, wciąż będę miał porządek i nie zostanę obsypany informatycznym żargonem, który mnie nie dotyczy (jak u poprzedniego). Żeby firmy z innych branż zapewniały taki UX jak Hostido.pl!

Antwoord van Hostido.pl
Przede wszystkim czytelny i intuicyjny panel klienta, do pełnego zarządzania usługą. Drugie to atrakcyjna cena.

Antwoord van Hostido.pl
Bezproblemowe działanie hostingu, przystępne ceny

Antwoord van Hostido.pl
Moje doświadczenie z Hostido po przejściach u różnych innych providerów jest bardzo pozytywne. Migracja w 15 minut. Odpowiedzi na maile w kilka minut, bez zbędnych farmazonów, same konkrety. Mają u mnie duży kredyt zaufania.

Antwoord van Hostido.pl
Hosting tak szybki jakiego jeszcze nie miałem. Bardzo dobre i profesjonalne wsparcie. Polecam

Antwoord van Hostido.pl
Przeniosłem swoją stronę www oraz domenę z innego hostingu. Ceny przystępne, łatwa instalacja, przejrzystość cennika, szybkość działania. Naprawdę polecam.

Antwoord van Hostido.pl
Nie ma żadnych problemów, wszystko działa bez zarzutu i przede wszystkim szybko. Tak trzymać.

Antwoord van Hostido.pl
Lees meer over geverifieerde reviews.