Hotpaper - Isolering & Ventilation  Reviews 476

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt og godt tilbud. Få dage efter var hulmurs isoleringen udført af to vældig flinke og kompetente medarbejder. Hullerne i fugerne blev rigtigt flot lukket til med så fin en brun farve - som vore... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service af Claus som først kom ud og kiggede på opgave, selvom det var en lille opgave for dem, da det blot handlende om isolering af 50 kvm loft over garage. Efterfølgende uge kommer der 2 m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot arbejde af Hotpaper. Hotpaper har installeret 5 stk. ventilatorer i mit hus i Viby, og jeg har været 100% tilfreds med arbejdet. Lige fra første henvendelse pr. mail og telefon har der været ser... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, ærlig og skarp eksekvering på hele forløbet. Helt fra første kontakt til udførelse. To ny Zephyr (BSK) ventilation og udskiftning af gammel badventilation til ny Zephyr. Tog knapt en dag og ar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemer voor isolatie
  2. HVAC-installateur

Info over Hotpaper - Isolering & Ventilation

Geschreven door het bedrijf

Hotpaper tilbyder mange former for isoleringer lige fra parcelhuse til boligforeninger, offentlige bygninger og erhvervsbygninger. Vi isolerer loftet, hulmure, etageadskillelser, og krybekældre og rørisolering. Vi benytter : - Glasuld - Papirisolering / Papiruld - Isolering med Træfiber Isolering - EPS med grafit ( Flamingo isolering ) Hotpaper kan også tilbyde opsætning af ventilationsanlæg i private boligere, vi benytter bla. produkter fra Duka herunder Duka pro 50+. Duka S6 plus, Duka s6 plus wifi samt ventilations enheder fra fabrikanten Zephyr

Hotpaper isolering

Geschreven door het bedrijf

Hotpaper - isolering med omtanke
De produkter som vi anvender hos Hotpaper er af de højeste kvaliteter og med fokus på arbejdsmiljø og klima.
Gratis isoleringstjek
Vores erfarne Energivejledere kommer gerne og laver gratis isolerings tjek af dit hus.
Kundeservice
Info@hotpaper.dk besvares løbende, vi bestræber os på at besvare indenfor 24 timer. 70 277 699 besvares på hverdage mellem 7:00 og 17:00
Kvalitet
Hotpaper har siden vores opstart i 2007 haft fokus kvalitet og gensidig respekt for vores kunder, dette ses også på antallet af gode anmeldelser vi får.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en god oplevelse med Hotpaper

Altid en god oplevelse med Hotpaper. Gode og høflige folk. Professionel tilgang til opgaven, og er godt til at finde løsninger på udfordringer

22 juni 2025

Hej Martin

Tak for du ville dele din oplevelse med Hotpaper og Jeg er helt sikker på at din Zephyr ventilationsenhed vil gøre en stor forskel i jeres kælder..

Hilsen Claus,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt spillede bare og der var ryddet op…

Alt spillede bare og der var ryddet op så man kunne ikke se at der havde været håndværkere i huset.
Alle aftaler er overholdt.

28 mei 2025

Hej Morten
Glad for vi kunne hjælpe og alt blev som det skulle :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter lidt forviklinger er det blevet…

Efter lidt forviklinger er det blevet rigtig godt, stor tak til Claus for hjælpen. Vh Karl Erik og Birte

28 mei 2025

Hej Karl Erik og Birte

Glad for i det gode resultat med den nye isolering på loftet :-)

God sommer

Hilsen

Claus

Godt arbejde

Godt arbejde
Kort ventetid og flinke folk

7 mei 2025

Hej Sarah

Tak for 5 flotte stjerner

Hilsen, Hotpaper

God kommunikation.

29 april 2025

Hej Preben

Tak for de 5 flotte stjerner.

Vi synes og der har været god Kommunikation :-)

Stærk professionel smarbejdspartner

Stærk professionel smarbejdspartner, som altid levere høj standard, til aftalt pris og tid, min varmeste anbefaling herfra

2 mei 2025

Hej Claus

Tak for de flotte ord :-) Vi sætter også meget pris med samarbejdet med jer

vh. Claus Mikkelsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kommunikation og hurtigt arbejde

Fik et godt tilbud på isolering af mit hus i eftersommeren 24 som jeg ikke gjorde brug af - før nu i foråret 25
Da jeg kontaktede Hotpaper så sent som i marts var der ingen problemer i at genoptage processen.” Allerede ugen efter kom to meget flinke medarbejdere og gjorde arbejdet på en enkelt formiddag
Hurtigt og venligt professionelt arbejde -

22 april 2025

Antwoord van Hotpaper - Isolering & Ventilation

Tak for du ville lave en bedømmelse af loftisoleringen, som vi udførte ved jer.. Jeg er helt overbevist om det kommer til at give en masse komfort og i kommer til at spare mange penge på Varmeregningen.

God Vind :-)

Vh. Claus, Hotpaper

#indeklimamedomtanke
#hotpaper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun haft gode oplevelser med…

Jeg har kun haft gode oplevelser med Hotpaper, både da jeg fik hulmursisoleret, og da jeg fik monteret Duka-ventiler i kælderen.

28 april 2025

Hej Helle

Tak for bedømmelsen og tak for samarbejdet :-)

vh. claus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt og seriøst isoleringsfirma

Rigtig godt og seriøst isoleringsfirma, med rigtig god vejledning.
Holder deres aftaler og der er pænt ryddet op efter endt arbejde.
Kan kun anbefales herfra.

11 april 2025

Hej Christian

Tak for din anmeldelse af Hotpaper og brugen af os som samarbejdspartner, vi er glade for der altid er klar når vi kommer og laver loftisolering for jer :-)

Claus

God oplevelse

Intet at sætte en finger på. Alle aftaler blev overholdt og flinke, behagelige håndværkere.

11 april 2025

Hej Vagn

Tak for de 5 flotte stjerner :-)

Vi er glade for at vi levede op til forventningerne.

God sommer

Vh, Claus Mikkelsen

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling, professionel arbejde udført fra start til slut, meget omhyggelig og kæmpe skulderklap til Jimmy og Peter som udførte opgaven til ug.

15 april 2025

Hej Katrine

Mange tak for de 5 flotte stjerner :-) , Vi er glade for at opgaven er forløbet som forventet

God Påske

Vh. Claus Mikkelsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling og 5 store stjerner…

Kæmpe anbefaling og 5 store stjerner herfra. Utroligt dygtige og kompetente mennesker, og tilmed virkelig søde og rare. Arbejdet de lavede var helt i top og de gik endda den ekstra berømte mil for at gøre det helt perfekt. Hotpaper kan varmt anbefales.

25 maart 2025

Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for vi levede op til dine forventninger og arbejdet gik som det skulle :-) ..

Vh. Claus Mikkelsen, Hotpaper.dk

super kompetent rådgivning

super kompetent rådgivning, og levere til aftalt tid.

10 maart 2025

Hej Anders

Tak for de 5 stjerner :-)

venlig hilsen

Claus Mikkelsen,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionel rådgivning og…

Super professionel rådgivning og udførsel hele vejen igennem. Claus og Morten var med til at gøre oplevelsen god. Særligt Morten er en skide flink fyr, og hans arbejde er topkvali.. :)

10 maart 2025

Antwoord van Hotpaper - Isolering & Ventilation

Mange tak for bedømmelsen af Hotpaper samt claus og Morten :-)

Det glæder mig vi levede op til jeres forventninger

vh. Claus

Fantastisk effekt

Efter flere år med skimmel- og kondensproblemer i vores rækkehus, fik vi installeret ventilation gennem Hotpaper. Allerede dagen efter bemærkede vi en kæmpe forskel - og siden ventilatorerne blev installeret har vi ikke skulle tørre et eneste vindue. Derudover er luftkvaliteten mærkbart forbedret.

Alle dem, som vi har været i kontakt med gennem Hotpaper har været professionelle, effektive og meget venlige.

Stor anbefaling herfra til alle, der døjer med skimmel, kondens på vinduer og dårligt indeklima. Vi er ovenud tilfredse med arbejdet.

5 maart 2025

Hej Alberte

Tak for jeres bedømmelse, og den store anbefaling :-) jeg er super glad for i har fået bedre indeklima og effekten er helt i top..

Venlig hilsen Claus Mikkelsen

Professionel Service

25 februari 2025

Hej Jan

Tak for du ville bedømme vores samarbejdet og isoleringen på Køge badehotel.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg var faktisk godt tilfreds efter…

Jeg var faktisk godt tilfreds efter arbejdet blev udført. Efterfølgende gjorde vi opmærksom på at sikringen sprang når vaskemaskine og opvaskemaskine kører sammen med ventilation. Det betyder at der nok burde trækkes en anden ledning der sidder på en anden gruppe.
Der er gjort opmærksom på problemet uden reaktion fra firmaet og det er ikke tilfredsstillende.

8 januari 2025

Hej Carsten
Jeg er lidt undrende over denne anmeldelse, vi har jo været i dialog den 4 Feb. den 5 Feb. hvor jeg skriver til dig at jeg vil komme forbi og se på det når vi er i området, Vi har ikke kunne nå at komme før du skrev den 17 Feb. hvor du skriver til mig at i selv "vil bestille en elektriker" og mit svar til jer den 17 Feb.

"Hej Hanne og Carsten
Beklager jeg har lidt i bremsen
Når Elektrikker har været der kan i så ikke give et kald, så kan vi lige vende det hele ?"
Jeg er stadig interesseret i at høre hvad der skulle være galt ? skriv gerne til mig på mail claus@hotpaper.dk
god dag :-)

Venlig hilsen Claus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jimmi kunne isolerer hos de…

Jimmi kunne isolerer hos de kongelige!👍🏼

Ellers godt arbejde og lige som aftalt.

20 februari 2025

Hej Lasse

Tak for de pæne ord det varmer :-) jeg vil lade rosen gå videre til mine gode medarbejder.

Claus Mikkelsen

Top prof. Forløb

Venligt og fagligt kompetent personale. Flot udført arbejde iht. Aftale. Efterfølgende billed dokumentation
Trygt hele vejen igennem

20 februari 2025

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse af Hotpaper og tak for de pæne ord, vi er glade for at kunne leve op til jeres forventninger :-)

Vh. Claus Mikkelsen
Hotpaper

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De kommer hurtigt og arbejder…super firma

De kommer hurtigt og arbejder effektivt. Rydder pænt op efter sig. Kan kun anbefale firmaet👍

18 februari 2025

Hej Vibeke

Tak den bedømmelse af Hotpaper, alt gik som det skulle og der var klar til os :-) god dag

Claus Mikkelsen

Lees meer over geverifieerde reviews.