Wir haben vor drei Jahren fünf Schalenstühle mit Kunstlederbezug von House Doctor gekauft. Leider zersetzt sich der Kunstlederbezug zusehens. Wir haben uns darauf hin an den Kundendienst gewand und... Toon meer

Grandioser Kundenservice, sehr kulant. Habe gebraucht eine Teekanne Cole gekauft bei der nach wenigen Tagen der Griff abgefallen ist. Ich habe direkt eine neue Kanne kostenlos bekommen. Wow! Danke!

Jeg bestilte før Black week og skrev så og spurgte dem om de satte varer ned så jeg skulle vente med at bestille. De svarede hurtigt, at det vidste de ikke endnu men hvis varerne blev sat ned, skulle... Toon meer

Jeg bestilte forskellige produkter: hylder, knager osv. Det er rigtigt pæne varer og er meget tilfreds med dem, men en ting, jeg simpelthen ikke forstår, er, hvorfor man vælger at være fed... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

House Doctor is a Danish, family-owned design company which helps you create a home with room for living. We combine the right materials, patterns and textures which come together in a stylish and balanced design. The ability to mix rather than match is the strength of House Doctor. Whether an item has a hint of something minimalist, retro or industrial, it can be combined with the rest of our collection. And it will blend perfectly into your home décor. Rather than using striking colours or simply following the latest trends, we give each design subtle yet intriguing detailing that surprises and delights.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fantastiske smukke

Fantastiske smukke, solide små vitrineskabe fik jeg lyn hurtigt tilsendt. Kan varmt anbefale at handle her. Jeg er 100% tilfreds med hele oplevelsen og nyder mine små “udstillingsskabe” meget.

25 november 2025

Krukke med fejl …

Jeg fik leveret en krukke som jeg skal bruge til et bryllup.
Den var fuld af fejl og jeg skrev og sendte billeder af fejlene. Men de er ikke vendt tilbage med et svar og det er jeg meget utilfreds med.

28 november 2025

Køb aldrig stellet Rustic. Det “mugner”

Jeg har købt stellet Rustic over flere år og har en stor samling.
Med tiden begynder stellet at lugte jordslået, danne “mughinde” på trods af jeg aldrig sætter det på plads før det er helt koldt og tørt.
Housedoctor oplyser blot det er en risiko ved det stel og at det har en ujævn glaserering som gør det kan lugte jordslået! Er i chok over deres håndtering af det! Så for mange mange penge stel ubrugbart! Så dårlig kundeservice fra en ellers stor fan af housedoctor (indtil man mødte deres kundeservice).

6 november 2025