Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hovendals. De har lavet et formidabelt stykke arbejde med opsætningen af vores sorte panelhegn, og resultatet er blevet præcis, som vi håbede på. D... Toon meer
Vi fik sat kompesithegn langs en indkørsel der skråner voldsomt + oven på en støttemur, med låger i begge. Der var beton og fliser, alle steder hvor stolper skulle sættes. Ikke nogen nem opgave men... Toon meer
Vi fik sat ny dør i vores skur samt monteret låge i vores hæk, hvor de stod for alt arbejdet. Det hele forløb uden problemer lige fra tilbud til selve arbejdet. Har kun positivt at sige og anbefaler d... Toon meer
Har lige fået komposit hegn op i hele haven. Fra 1 kontakt med Simon har det været 1.klasses både service og udført arbejde hele vejen igennem. Lyn hurtig tilbud. Hurtigt igang. Hurtigt fuldført.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hovendals er en service virksomhed, som primært udføre, Smede arbejde, fliserens & ejendomsservice.
5450, Otterup, Denemarken
- mail@hovendals.dk
- hovendals.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
stabil ung mand laver et meget flot…
stabil ung mand laver et meget flot arbejde

Antwoord van Hovendals
Perfekt monteret og super flot hegn
Vi har netop fået monteret vores flotte nye hegn af Hovendals. Vi er så glade og max tilfredse med det. Da jeg startede med at bede om et tilbud, gik der meget kort tid før jeg stod med et tilbud i hænderne. Fra start til slut har Simon været enormt serviceminded og vist at han virkelig kan sit håndværk! De bedste anbefalinger her fra Bogensevej /Sebastian og Marlene

Antwoord van Hovendals
Super service og godt arbejde.
Meget tilfredse med Simon Hovendal’s
Arbejde, lige fra start af med kommunikation, udførsel af fagligt flot arbejde, oprydning og efter aftale det gamle hegn bortskaffet.
De aftalte tider , blev til vores fordel. Blev tidligere end det først aftalte.
Vil til enhver tid anbefale Simon og hans firma.

Antwoord van Hovendals
Godt håndværk til aftalt tid.
Simon er super skøn! Han er dygtig, overholder aftaler og sikrer sig at du som kunde får det du efterspørger.
Jeg vil ikke tøve med at bruge Hovendals igen og jeg vil anbefale dem til alle.

Klart 5 stjerner til Simon Hovendals
Klart 5 stjerner til Simon Hovendals.
Hovendals udmærker sig med fantastisk kommunikation, hurtig eksekvering og dygtig håndværksmæssig udførsel.
Hovendals hjalp hurtigt og yderst tilfredsstillende os (ejerforening i Odense) med en for os vigtig opgave.
Jeg kan kun give Hovendals min varmeste anbefaling.
MVH
Steven Togo Lydholm

Super kontakt og service
Super kontakt og service. Hovendal holde os adviseret om projektets fremskridt og leverede et godt produkt. Føler os godt værtsat som kunde med den tætte kontakt. kan klart anbefales.
Perfect A/S
Odense

Fået opsat hegn
Fået opsat hegn. Er blevet så flot, hurtig og venlig betjening. Er blevet pænere end jeg havde håbet.

5 af 5 stjerner
Med ønsket om nyt vedligeholdelsesfrit hegn om grunden blev Hovendals kontaktet.
Hurtig tilbagemelding med tilbud og referencesteder. God dialog frem til etableringstidspunktet.
Fantastisk sparring for at få alle vores ønsker opfyldt. Faglig dygtig og kompetent håndværker, der kun er tilfreds med at aflevere det bedste udførte resultat.
Vi kan varmt anbefale Simon/Hovendals

Hovendals
Kan varmt anbefale Simon. Han er yderst professionel og ordholdende.

Komposithegn på terrasse
Jeg vil gerne give mine allerbedste anmeldelse til Hovendals, for det flotte komposithegn der er lavet på min terrasse.
Simon er en dygtig, behagelig og omhyggelig håndværker, man kan tænke sig.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg en anden gang vil kontakte Simon, hvis jeg har andet jeg skal have lavet professionelt. Helt klart et 12-tal med pil op, og vil på det kraftigste anbefale Hovendals til enhver tid.
Karin Olesen
Vi har haft Simon til og lave vores…
Vi har haft Simon til og lave vores komposithegn rundt om terrassen. Han har udført arbejdet perfekt og vi er super tilfredse med resultatet. God kommunikation begge veje og vi er blevet mødt af en som går op i sit arbejde. Alt er sket til aftalt tid. Vi giver Simon de bedste anbefalinger fra os.
God service. Holder hvad der bliver lovet. Rigtigt flot færdigt resultat. Kan kun blive super tilfreds.
Vi har haft Simon til at lave…
Vi har haft Simon til at lave komposithegn som erstatning for andet hegn på vores terrasse. Vi er ovenud tilfreds med det arbejde han har udført. Den lille tillægsopgave han fik undervejs, blev også lavet til stor tilfredshed. Vi kan kun give Simon vores bedste anbefalinger med på vejen. En ung mand med mange talenter, der absolut også ved hvad god kundeservice er 😊
Flink dygtig og pligtopfyldende
Flink dygtig og pligtopfyldende. De varmeste anbefalinger herfra.
Hovendals.
Hovendals.
Jeg kan stærkt anbefale ovenstående firma.
En utrolig dygtig ung mand, der holder hvad han lover.
Vi fik sat vedligeholdelsesfrit hegn op.
Alt er lige og perfekt.
Tak til Simon Hovendals
Komposithegn
Har netop fået opsat 34 m. Komposithegn af Simon.
Opgave udført til UG!
Han går op i sit arbejde, og går ikke på kompromis med kvalitetet af udførelse af opgave.
Hurtig respons ved kontakt, god kontakt hele vejen igennem.
Hovendals kan jeg helt klart anbefale
På en skala 1-10 et rent 12-tal.
Vi reagerede på en anbefaling på facebook, og vi blev kun positivt overraskede. Hurtig tilbagemelding med tilbud, og færdiggørelse før vi havde forventet. Faktura der matcher tilbud på trods af lidt ekstraarbejder. Simon er utrolig tillidsvækkende.
DET KAN IKKE GØRES BEDRE. PUNKTUM!
Simon/Hovendals er det perfekte valg til komposithegn!
Vi kontaktede Simon efter at have set hans reklame på Facebook. Vi havde brug for et komposithegn mod vores genbo. Simon vendte hurtigt tilbage på vores forespørgsel og efter et kort besøg hjemme hos os gik der kun et par dage og det nye komposithegn var opsat! Simon udfører et meget hurtigt, men samtidig grundigt arbejde. En ung og smart mand der yder en fantastisk kundeservice. Han lytter altid til sine kunder og holder det han lover. Vi er meget tilfredse med vores nye komposithegn og vi kommer med garanti til at kontakte ham igen til fremtidige projekter. Simon/Hovendals kan varmt anbefales!
Brugte Hovendals til sætte komposithegn…
Brugte Hovendals til sætte komposithegn op på vores nye terresse 1 1/2 dag tog det alt blev overholdt som aftalt så kan kun anbefale Hovendals
Lees meer over geverifieerde reviews.