HP Instant Ink Reviews

26.580
TrustScore 4 uit 5

4,0

Kan me totaal niet vinden in de sommige negatieve reviews. Als er wat is klagen mensen natuurlijk al gauw. Heb nu 4 jaar instant ink... nog nooit zonder inkt gezeten....printer is altijd beschikbaar.... Toon meer

Waardeloze service en pure diefstal: 3 maanden betalen voor niets! Wat een schandalige en frustrerende ervaring met HP Instant Ink. Ik betaal inmiddels al drie maanden netjes via domiciliëring... Toon meer

Ca 2 dagen geleden ben ik geholpen door een mevrouw ( Leonora? )van HP instant ink. Ik kon op geen enkel manier meer iets printen. Deze mevrouw heeft mij uitstekend geholpen. Ze heeft even via een pr... Toon meer

Sinds twee jaar maak ik gebruik van instant ink. vandaag kreeg ik alleen de cartridge met zwarte inkt geleverd, omdat de kleuren cartridge niet aan vervanging toe zou zijn. Probleem is echter dat ik... Toon meer

1. Kantoorbenodigdhedenwinkel
  2. Cartridge winkel
  3. Printapparatuur en benodigdheden

Instead of buying cartridges, choose a flexible page-based Instant Ink printing plan. Use of the subscription cartridges, shipping, and recycling are all included in the monthly charge. Manage your account at www.hpinstantink.com/signin

Goed

TrustScore 4 uit 5

27K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(26.580)

19.100 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel tevreden totdat het mis ging

Heel tevreden totdat het mis ging. De kwaliteit van het afdrukken was ondermaats door een "fout" in de cartridge. Ik probeerde een nieuwe te bestellen maar dat ging niet wegens "net besteld" en "nog voldoende inkt". Ik heb hier nog melding van gemaakt maar nooit een antwoord op mogen ontvangen. Ik heb mijn abonnement vervolgens opgezegd en ben nieuwe cartridges gaan kopen. Het printen verloopt weer zoals het moet.

17 december 2025

zelf heb ik al sinds 2019 instant ink.

zelf heb ik al sinds 2019 instant ink.
Dat mijn inkt niet op tijd aankomt wat veel mensen zeggen, heb ik in al die tijd geen problemen mee gehad. Ik print erg weinig maar door dit plan bespaar ik veel geld en nooit geen gezeik.

Het lijkt mij logisch dat je inkt geblokkeerd wordt als je stopt met de dienst. Als je netflix stopt kan je toch ook niets meer kijken!!

Ik ben een meer dan tevreden klant

13 december 2025

Ik zit zonder inkt!

Ik heb al meer dan 4 jaar een instant inkt abonnement. Helaas zit ik nu zonder inkt, terwijl ik een belangrijk formulier moet uitprinten. In mijn account staat er dat er nog voldoende zwart inkt inzit. Dat klopt dus niet. Als ik op ‘ik heb geen inkt’ klik, gebeurt niets. Echt een waardeloze site! Klantenservice krijg ik ook niet aan de lijn. Ik heb ook via Whatsapp contact opgenomen, maar na een uurtje nog geen reactie. Kortom, ik zou het niet aanraden.

7 november 2025

Slechte klantendienst

Ben al jaren klant. Elke keer opnieuw komt de nieuwe inkt te laat aan en moet ik er contact over opnemen. Net opnieuw moeten doen, ik kan niet printen en ze vinden het zelfs te veel om €3,5 korting te geven… hoe kan dit zelfs? Dus je moet betalen voor iets dat niet werkt. Ik raad het af! Niks dan problemen mee!

30 oktober 2025

Absoluut geen aanrader

Slecht bereikbaar, beloven cartridge op te sturen maar na 2 maanden nog niets ontvangen. Geven aan dat apparatuur offline is maar kunnen wel aantal prints zien....heel bijzonder

9 oktober 2025

zie mijn review eerder

Truspilot blijft een hacker , ze zouden mijn review verplaatsen, maar uk zie het niet, Nee trustpilot wil opnieuw geschrijf. Dus gaat Trustpilot in de spam. Het review was bij de juiste firma geplaatst en mogelijk door Trustpilot naar een ander bedrijf verplaatst niet anders.

6 oktober 2025

Abonnement zelf is prima, maar daarna

Abonnement zelf is prima. Al vind ik het opzoeken van de facturen wel keer op keer een heel gedoe; je wordt uitgelogd, een heel traag systeem.

Nu ik het heb stop gezet, wordt op afstand mijn printer gestopt. Want je mag niet printen met de cadridges die jezelf hebt betaald in het abonnement. Bizar, ik heb er voor betaald en nu kan ik ze weggooien. Slechte service. Ik schrijf niet snel een review, maar de verbazing en irritatie dwingen mij hier nu wel toe!

26 augustus 2025

Het is een drama

Het is een drama. Ik heb deze printer al een jaar of 4 en vanaf dag 1 heb ik er gedoe mee. Al zeker een keer of 25 heb ik het bericht gekregen 'oeps, de printer is niet meer verbonden met het internet'. Om opnieuw verbinding te maken ben ik tenminste 3 kwartier bezig, het wil gewoon maar niet lukken. Het is allemaal zeer onoverzichtelijk en onduidelijk en het werkt voor geen meter. Ik vond het zonde van mijn geld en ging er ergens ook maar van uit dat het misschien wel aan mij zou liggen maar dat stadium ben ik nu voorbij, ik ga het nu toch opgeven. Ik gooi hem uit het raam en koop nooit meer iets van HP.

11 augustus 2025

Veel problemen met bezorging cartridges

Als alles goed loopt, is het een handige formule. Wij hebben het abonnement nu een tweede maal (na een vorige stopzetting) maar ik zal opnieuw stopzetten, om dezelfde reden. Cartridges worden te vaak niet bezorgd. Er wordt een mail gestuurd dat het adres niet klopt (wat onzin is want het adres staat er juist in en op andere momenten worden de cartridges wel bezorgd, al zeker bij de opstart van het abonnement). Vorige abonnementperiode hadden we hetzelfde probleem (en zaten we daardoor veel te vaak zonder inkt). Verschillende pogingen gedaan om verduidelijking te krijgen maar geen antwoord. Jammer want op zich een goede formule!

6 augustus 2025

ONACCEPTABEL SLECHT

ONACCEPTABEL SLECHT, NIET DOEN

Cartridges worden niet bezorgd, telemetrie is inaccuraat waardoor HP denkt dat een officiële cartridge niet legitiem is en nog vol. Op mijn eigen app zie je dat hij leeg is.

Als ik dit meld via WhatsApp krijg ik onsamenhangende vragen en, na 1 uur in de chat, de melding dat ze naar huis gaan.

Eveneens opmerkelijk: vanzelfsprekend de service opgezegd; dat proces gaat via de app niet zonder slag of stoot. Eenvoudiger via hun website.

4 augustus 2025

Alles gaat fout

Alles gaat fout, 1 Ster is nog teveel waardering. Alles gaat fout. Waardeloze app, verbinding steeds weg, halve printjes, wazig geprint, vlekkerig, geen printjes. Al jaren. Slechtste aankoop ooit. Zelden dat een printje er in 1 keer normaal uit komt.

1 augustus 2025

Cartridges werken niet meer als je je abonnement beeindigt

Het zal ongetwijfeld in de kleine lettertjes staan maar de cartridges van HP, die je reeds via je abonnement betaald hebt, stoppen met werken als je je abonnement opzegt. Ik heb het abonnement opgezegd om 2 redenen. Ik print niet vaak en kom dus lang niet aan het aantal pagina's waarvoor ik in mijn abonnement betaal. Ik heb met andere woorden hele dure cartridges in mijn printer zitten. Die ik dus nu niet meer kan gebruiken omdat ik mijn abonnement opgezegd heb. De andere reden is dat de printer vaak niet herkend wordt in het netwerk en printen dus vaak inhoudt dat ik instellingen moet veranderen etc. Printen kost met andere woorden nogal wat moeite. Het korte verhaal is; de cartridges waarvoor je goed geld betaald hebt, stoppen met functioneren als je je abonnement op HP instant inkt opzegt. Iets om mee te nemen als je overweegt een HP instant inkt abonnement te nemen.

24 juli 2025

Wat een drama

Wat een drama. Woon niet meer in Nederland. Kocht een nieuwe printer in Spanje en wilde wel weer gebruik maken van deze service. Alleen kreeg mijn oude adres niet veranderd naar Spanje. Toen maar de klantenservice HP. Geloof het of niet, maar er is twee uur ge-chat en we kregen het niet voor elkaar. Spaans account aangemaakt, drie emailadressen gebruikt. Uiteindelijk had ik het opgegeven. Een paar weken later nog maar eens geprobeerd met een nieuw account. Nu kwamen opeens weer eerder door geregistreerde HP printers tevoorschijn. Alles nu opnieuw geinstalleerd, verwijderd, opnieuw aangemeld. Nu ben ik verbonden, ik heb betaald, ze weten hoeveel inkt ik nog heb.... maar als ik nu klik op 'Benodigdheden Bestellen', kom ik weer op een pagina waar de voordelen van Instant Ink worden uitgelegd, of dat iets is voor me? Nu maar afwachten of ik iets ga ontvangen. Anno 2025

14 juli 2025

Malafide praktijken: HP gijzelt je printer

Elke maand betalen voor cartridges die te laat worden geleverd – totaal kansloos. En alsof dat nog niet erg genoeg is: zodra je het abonnement opzegt, weigert je printer dienst. De cartridges worden geblokkeerd en je printer gegijzeld: "Betalen of niet meer printen!" (letterlijk).
Een schandalige werkwijze. Mijn HP-printer? Die staat inmiddels bij het grofvuil.

Doe jezelf een plezier en koop een printer van een ander merk – eentje die je niet hoeft weg te gooien zodra je geen abonnement meer wilt. Je koopt een product dat blijkbaar niet echt van jou is. Belachelijk!

1 juni 2025

Veel gezeur over geen internet

Veel gezeur over geen internet, terwijl de wifi 100% is. Ook op geen enkele manier een oplossing door HP aangedragen in hun zeer langzame hp smart app. Duizend keer opnieuw opgestart met router en printer. Nu afscheid genomen van HP. Ga zoeken naar een betere printer

9 juni 2025

We hebben een HP Envy 5030…waar de scanner het ook niet meer van doet

We hebben een HP Envy 5030 kleurenprinter en scanner. Jarenlang geabonneerd op de instant inkt levering. Wij printen heel erg weinig. Als er nieuwe cartridges nodig waren leverde dit altijd gedoe met de klantenservice en de bestelservice, zodat het een halve dag energie koste om nieuwe cartridges te bestellen en geleverd te krijgen.
Afgelopen maand was het weer onmogelijk om de klantenservice te spreken te krijgen. Dus met veel moeite, via alle mogelijke chatkanalen contact gezocht, wat niet lukte en uiteindelijk besloten dit wurgcontract te beëindigen. Dat is gelukt.

Helaas heeft dit tot gevolg dat nu de scanner ook niet meer werkt. Het hele apparaat kan bij het oud vuil. SCHANDALIG!!
Wat een waardeloos bedrijf. Slecht voor het milieu, slecht voor de consument. Alleen gunstig voor het bedrijf HP.
Wij zullen nooit meer iets van HP aanschaffen.

6 juni 2025

Nooit intrappen is koppel verkoop

Belachelijk duur.
Nu opgezegd na bijna 2 jaar € 4,99 betalen kan gelijk de cartridges niet meer gebruiken ! totaal 2 ontvangen in die tijd.
Je wordt gechanteerd om weer een abonnement te nemen.
Voor mij nooit meer producten van HP.
meest asociale printer service ter wereld

4 juni 2025