HRKGame Reviews 30.600

TrustScore 4 uit 5

4,1

Hele goeie klantenservice ik kwam 32 cent te kort voor een spel en ik had 10 euro gewonnen van een website en dat was voor alleen die website uit te geven en het spel koste dus 10,33 met kortingscode... Toon meer

HRKgames heeft een frauduleuze transactie gedaan op mijn PayPal account. De klantenservice weigert enige hulp en zegt enkel dat mijn PayPal account vast niet veilig is. PayPal heeft de betaling... Toon meer

Is gewoon een betrouwbare site eerst had ik zoiets van misschien toch niet begonnen met een kleine aankoop en die kwam door toen wist ik genoeg Kan iedereen aanraden zijn Keys hier te halen... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

HRK Game is an e-commerce and technology business that sells video games and software. HRK Game offers many choices that its users can pick from, and these include the main digital distribution platform HRKGame Store, Make Bundle (pick your indie games and build your own bundle of video games), Giveaways, HRKGame's Trade service that can be used by customers to exchange bought items with one another, swift refunds, and much more. HRK Game aims to deliver a satisfying and complete online shopping experience to avoid gamers that wish to purchase the latest releases at an affordable price.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

31K reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ze lossen het probleem niet op en laten…

Ze lossen het probleem niet op en laten je review verwijderen. Lekker makkelijk om zo hoge scores te krijgen op trustpilot. @Trustpilot ze hebben mijn probleem niet opgelost! Dus mijn review blijft ongewijzigd, ik heb het product nooit ontvangen!

Koop hier niet!

9 juni 2020

oplichters

oplichters , spel gekocht via hun website vervolgens een fishy link gekregen van.getmygame.com vervolgens zou ik het spel als gift opgestuurd krijgen in steam na steam vriendschap uiteraard niet gebeurt.
na contact met.klantenservice word ik.compleet genegeerd en word er op elke reactie.vanuit mij het zelfde bericht gestuurd of ik screenshot wil.uploaden van de activatie code en de error .
hoe de f.u。ck maak je een.screenshot van iets wat je nooit heb gehad ? ik raad hierbij iedereen.aan.niet via hier je spelcodes te kopen het zijn OPLICHTERS.

25 mei 2020

Code gekocht voor Microsoft Store

Code gekocht voor Microsoft Store. Kan vervolgens het spel niet installeren. Geen eerdere problemen gehad met spellen die aangekocht zijn uit de Microsoft Store. Oplossingen werken niet. Na delen verhaal wordt mij de onzinnige vraag gesteld of ik een foto kan delen waarbij ik de activatie code zichtbaar is in de box en de foutmelding gedeeld wordt. Blijkbaar is mijn bovenstaande ticket dus niet goed gelezen.
Na allerlei oplossingen geprobeerd te hebben om dit euvel op te lossen (via internet) ben ik maar tot de conclusie gekomen dat ik er beter mee kan stoppen. Het is mijn tijd niet waard en het lijkt er op alsof een code vaker verkocht wordt. Het enige wat mij dan nog rest is een klein beetje moeite nemen om hier een negatieve review over te schrijven en terug te gaan naar een andere vertrouwde leverancier (en mij niet meer te laten verleiden door een euro verschil in prijs... want waar praten we over)

16 april 2020

De vraag naar ID en dan nog zolang…

De vraag naar ID en dan nog zolang wachten tot ze unblocken. Nee dit is niet de service die ik verwacht.

4 april 2020

Hello Benny,

We're sorry regarding this issue you faced. This is our security system that does some random checks for different purchases in order to ensure that all the customers are the true owner of their PayPal accounts.

If you choose other payment methods such as debit/credit card or our local payment methods, you won't face such issues.

Waardeloze klantenservice!

Waardeloze klantenservice!

Ze vragen bij een tweede aankoop om een foto met identiteitskaart en dan nog een aantal onzinnige eisen waaronder dat je tijd & datum op een papier moet schrijven met HUN tijd erbij.

Wanneer je aan deze eisen voldoet krijg je terug "de foto is blurry"... Dan maak je hem opnieuw en dan wederom "foto is blurry"... terwijl alles goed zichtbaar is.

Eerste keer was ik onder de indruk hoe snel het ging en hoe prettig het was. Maar na deze waardeloze klantenservice ben ik er heel erg snel klaar mee.

6 februari 2020

Hello Dhr. Adema,

Thank you for understanding.

Vereist extra persoonlijke informatie…

Vereist extra persoonlijke informatie (selfie en id) na het doen van een aankoop.

2 februari 2020

Hello Edwin,

Thank you for understanding.

Doet wat het beloofd en het werkt

Doet wat het beloofd en het werkt. Ik dacht eerst dit is te mooi om waar te wezen. Windows 10 voor ongeveer 11 euro, maar het werkt, Nederlandstalig niets op aan te merken.

28 januari 2020