HRKGame Reviews 30.600

TrustScore 4 uit 5

4,1

Hele goeie klantenservice ik kwam 32 cent te kort voor een spel en ik had 10 euro gewonnen van een website en dat was voor alleen die website uit te geven en het spel koste dus 10,33 met kortingscode... Toon meer

HRKgames heeft een frauduleuze transactie gedaan op mijn PayPal account. De klantenservice weigert enige hulp en zegt enkel dat mijn PayPal account vast niet veilig is. PayPal heeft de betaling... Toon meer

Is gewoon een betrouwbare site eerst had ik zoiets van misschien toch niet begonnen met een kleine aankoop en die kwam door toen wist ik genoeg Kan iedereen aanraden zijn Keys hier te halen... Toon meer

1. Kansspelaanbieder
  2. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

HRK Game is an e-commerce and technology business that sells video games and software. HRK Game offers many choices that its users can pick from, and these include the main digital distribution platform HRKGame Store, Make Bundle (pick your indie games and build your own bundle of video games), Giveaways, HRKGame's Trade service that can be used by customers to exchange bought items with one another, swift refunds, and much more. HRK Game aims to deliver a satisfying and complete online shopping experience to avoid gamers that wish to purchase the latest releases at an affordable price.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

31K reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Makkelijk En Betrouwbaar

Ik heb tot nu toe één spel gekocht op HRK Game. Ik kreeg de code netjes opgestuurd gekregen. Als je met iDeal wilt betalen, gaat dat via G2A Pay.

10 augustus 2019

SLECHT

ID met je selfie ongever 6 keer moeten doen omdat ze mijn naam op mijn ID niet konden lezen wat een schijt bedrijf! NOOIT HIER IETS KOPEN

VOOR 2 euro extra bespaar je veel moeite!!

9 december 2018
Logo HRKGame

Antwoord van HRKGame

Hello Ian,

We're sorry regarding this issue you faced. This is our security system that does some random checks for different purchases in order to ensure that all the customers are the true owner of their PayPal accounts.

If you choose other payment methods such as debit/credit card or our local payment methods, you won't face such issues.

Thank you for understanding.

Zeuren om moeilijke selfies, en annuleren daarna alsnog.

Na bestelling krijg je een vraag of je een selfie met ID kaart en andere vreemde dingen erop kan sturen voor 'verificatie'.

Super onlogisch want het verificeert helemaal niks behalve dat je een mens bent.

Kreeg 2 dagen later een melding met annulering, en gelukkig(!!) mijn geld terug.
Voortaan gewoon weer vertrouwde webshops die niet moeilijk doen, voor een paar euro extra.

9 mei 2018

Verificatie na betaling of jij, jij wel bent

Na het betalen krijg ik de melding dat ik een selfie met mijn ID met de datum etc naar ze toe moet sturen voor verificatie. Die duurt natuurlijk zo'n 48u dus het duurt zo'n 3 dagen voordat je de game daadwerkelijk hebt, nadat je verificatie natuurlijk gelukt is want dat is ook zo vaag als het maar kan. Goede prijzen, slechte tot matige service en als je snel je game wil hebben ben je dus gewaarschuwd.

22 januari 2018

Top!

Snel, betrouwbaar en goedkoop.

4 september 2017

Geen key na aankoop Overwatch

Ik kocht de Overwatch standard edition key vanwege de lagere prijs.
Tot mijn verbazing heb ik na 4 dagen nog geen key omdat ze zeggen dat ze uitverkocht zijn.
Ik heb 2 keer met de HRK live support gechat en die zeggen dat er al een aanvraag is voor de restock, ik vroeg of ik iemand hogerop kon spreken maar dat kon niet, wel kon ik een e-mail sturen, 2 dagen na de e-mail nu en nog geen reactie.
Kortom ik krijg geen product waar ik voor betaald heb en mijn geld kan ik ook nog eens niet terug krijgen op mijn eigen rekening maar alleen in hun HRK rekening.

16 augustus 2017

Spel toch niet beschikaar. Wallet refund only.

Ik kocht een spel bij hun alleen na de betaling kwam het spel er niet bij te staan. Ik ben toen naar de support gegaan en die zeiden dat de game was uitverkocht. Ik vroeg daarom om een refund zodat ik deze game ergens anders kon kopen maar nee dat kon natuurlijk niet. Wel kon ik een refund krijgen in mijn HRK wallet zodat ik een ander spel kon kopen bij hun maarja daar had ik dus geen zak aan maar het was wel mijn enige optie.

27 mei 2017
Reviews in alle talen tonen. (30.600 reviews)