Waardeloos! Je denkt bij een Nederlands bedrijf te kopen, maar pas als net artikel wordt verzonden, kom je er achter dat het waarschijnlijk in China ofzo zit. Als je wil retourneren, komt er een hoo... Toon meer
35€ voor een AirTag + bandje kat. Bij levering gewoon een temu variant. Per mail meerdere malen gevraagd om het retour formulier, echter sturen ze steeds dat ik het beter kan houden en ze me 10%... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Waardeloos!
Waardeloos!
Als je wil retourneren, komt er een hoop geslijm om het te behouden en bij behoud krijg je een deel van je geld terug. Maar het artikel was stuk, laten ze je er een filmpje van maken, concluderen dan dat het niet stuk is, terwijl het ding niet werkt. Zonde van je geld en het vervelende heen en weer gemail met een nep medewerker.
Echt alsjeblieft bestel hier niks
Echt alsjeblieft bestel hier niks.
Mijn kat had een bandje met gps. Is letterlijk zoek geraakt uren gezocht was hij NIET eens in de buurt van de track locatie.
Klacht ingediend. Gezegd dat ik mijn geld terug wil. Maar nee stuurde een nieuwe op. Duidelijk aangegeven dat ik dat NIET wil want heb een nieuwe AirTag gehaald. Moest ik hem terug sturen. Maar ze sturen nu al 8 mails over het niet retourneren maar 10% korting!
Ook ai of incapabele klantenservice want ze benoemen niks wat je zelf naar ze mailt. Tis echt een grote scam
2maanden geleden 2 bankhoezen besteld
2maanden geleden 2 bankhoezen besteld, natuurlijk niks ontvangen 😞.
Dag bijna 100 euro. Pfff. Voortaan eerst de revieuws lezen .
AI klantenservice/TEMU kwaliteit/kankerverwekkend product
Er staat een melding op de gps tracker die ik kocht, dat deze k.anker en reproductieve stoornissen kan veroorzaken. Ik heb al in 5 mails benadrukt dat ik wil retourneren en krijg TEMUachtige AI antwoorden, waarbij ze mijn vraag niet beantwoorden en me willen overtuigen het product te houden en korting aan te bieden. Ik blijf een retouradres vragen maar heb dit nog niet gekregen. Ik weet al wel dat ik naar Azië moet retourneren op eigen kosten.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Ze maken het je her haast onmogelijk een artikel. In dit geval een tracler tr retourneren.. uiteindelijk na diverr briefwisseling op eigen kostenogelijk tracker naar China te sturen. Oplichters
Temu troep
Maanden geleden al wat besteld. Zijn oplichters. Troep uit China wat ze doorverkopen. Ik heb het nog steeds niet binnen. Gewoon een makkelijk verdienmodel voor ze. Koop er niet!
Dit is oplichting
Dit is oplichting. Heb defect product retour gezonden naar hun K.v.K. adres in Leidschendam. Nog geen geld retour, krijg wel allerlei standaard mails maar geen antwoord.
Ze tonen misleidende foto's op hun…
Ze tonen misleidende foto's op hun website en sturen vervolgens Chineze troep op. Toen ik het wilde retourneren kreeg ik tot 4x een aanbieding en niet de optie om te retourneren. Uiteindelijk heb ik het zelf moeten terugsturen met hele hoge verzendkosten omdat het geretourneerd moet worden naar, jawel, China
Slechte winkel
Op 10 juli een bal gekocht voor mijn hond. Vandaag heb ik nog niets ontvangen. De laatste "update" dateert van vorige week.
Ik heb de winkel een mail gestuurd met het verzoek ervoor te zorgen dat ik vrijdag ten laatste mijn aankoop mag ontvangen. Zoniet volgen er consequenties.
Het is puur bedrog en ook al gaat het over een kleinigheid, het is verloren geld.
35€ voor een AirTag + bandje kat.
35€ voor een AirTag + bandje kat.
Bij levering gewoon een temu variant.
Per mail meerdere malen gevraagd om het retour formulier, echter sturen ze steeds dat ik het beter kan houden en ze me 10% korting geven op mn volgende bestelling…
Moker irritant!!!
Niet bestellen bij hun dus
Ook ik had beter eerst de review moeten…
Ook ik had beter eerst de review moeten lezen. Pakket nog steeds niet ontvangen en verwijst men mij naar DHL en DHL weer naar de verzender.
Krijg keurige in slecht Nederlands mails hoe belangrijk men het vindt dat de klant tevreden is.
Nooit meer deze online winkel en wees gewaarschuwd!!
vreselijk!!
vreselijk!!! wat een nepsite zeg. ze stuurden pantoffels voor 34,95, terwijl deze uit China komen, net als die rommel van Temu. Op die site kosten precies dezelfde pantoffels 4,95. Huisdierentempels = oplichterij en geldklopperij. daarbij maken ze het je extra lastig om producten te retourneren, zodat je de moed wel op moet geven en eieren voor je geld kiest. helaas ook niet op trustpilot gekeken voor de aankoop.
Ik bestel hier nooit meer!
Bestelling heeft er super lang over gedaan om verzonden te worden. Ik dacht ook gewoon in NL te hebben besteld maar blijkbaar is dit gewoon een bedrijf dat dropshipping doet. Toen ik per mail vroeg naar de status van mijn bestelling kreeg ik echt een mailtje terug alsof ik een klein kind was dat nog maar even moest wachten. Hier bestel ik nooit meer! Toen eindelijk het pakje eindelijk aankwam werd het zonder aanbellen op een zondag voor mijn deur achtergelaten.
Defecte producten en nalatige klantenservice
Ik heb een heel slechte ervaring met huisdierentempel en raad iedereen af hierbij te bestellen. Hieronder hetgeen waar ik bij hen tegenaan ben gelopen, en waar nog geen oplossing voor is gekomen:
- Bij je bestel bevestiging krijg je geen factuur en in de mail staat ook niet het product dat je hebt besteld of het bedrag erbij.
- Ik heb een defect product ontvangen. Heb vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en gezegd dat ik mijn geld retour wilde en het product graag terug wilde sturen. Ik wilde hiervoor graag een verzend label ontvangen.
- Ik kreeg vervolgens een heel overdreven mail (ik denk door ChatGPT geschreven met dat mijn tevredenheid het belangrijkste voor hun is en dat ze me met alles zouden helpen om mij de allerbeste beleving te geven). Dat gaf al de kriegels aangezien ik geen antwoord had op mijn vraag en geen verzend label had ontvangen. Ik moest vervolgens een foto sturen van het product. Deed dit netjes. Daarna kreeg ik een mail met dat ze dit met de backoffice zouden overleggen. Toen kreeg ik een mail met dat ik een video moest maken van het defecte product. Ik dit keurig gedaan en kreeg als reactie dat dit met de backoffice overlegd moest worden. Hierna moest ik een video maken met dat ik nieuwe batterijen in het apparaat stopte en daarna liet zien dat het defect was. Dit ook netjes gedaan, maar mijn geduld was al aardig op. Zij gingen het weer met de backoffice overleggen.
- Ze kwamen tot de conclusie dat ze volgens hun beleid mij een nieuw product zouden sturen. Dit product was wederom defect. Ik hiervan keurig een video gestuurd mét het erin van de nieuwe batterijen. Zij moesten overleg plegen met de backoffice. Ik wederom aangegeven dat ik de producten terug wilde sturen en mijn geld terug wil sturen. Vervolgens moet ik een video toesturen waar ik allebei de producten voorzie van een batterij en laat zien dat deze defect zijn. Ik wederom gevraagd om een verzend label en mijn geld terug waar ik wéér geen reactie van kreeg.
- Hun conclusie dat ik volgens hun beleid wéér een nieuw product krijg terug gestuurd. Ik gevraagd om telefonisch contact en ze praten over mijn vragen heen met dat ze ‘super goed nieuws hebben omdat ze de perfecte oplossing naar mijn wens hebben gevonden en mij een nieuw product toesturen’.
Kortom; defecte producten, slechte klantenservice die géén service bieden en waar geen gesprek mee te voeren is. Beter wat meer betalen bij een ander bedrijf.
Wat een waardeloze web winkel
Wat een waardeloze web winkel
Al 2 weken aan het wachten op me paketje ik had de reviews moeten lezen dan had ik hier al niks besteld
retrouneren naar China op eigen kosten
Op de site staat expliciet dat een zeer ruim retourbeleid wordt gevoerd van 100 dagen.
Helaas blijkt na 4 mailwiselingen uiteindelijk dat ik het product op eigen kosten kan retourneren naar CHINA.
Weggegooid geld
Een waardeloos artikel. Contact gezocht met Huisdierentempel. Moet het zelf betalen om het weer in China te krijgen.
Jammer dat ze zo'n slechte kwaliteit producten verkopen.
Slechte kwaliteit voor de betaalde prijs
Ik bedacht me net te laat om trustpilot te checken en had besteld voor ik de reviews las.
Mijn bestelling is vrij snel aangekomen, binnen de beloofde termijn, maar kwaliteit van de kattendekentjes is abominabel en echt geen 30€ waard!l 1 keer gewassen en er zit al een scheurtje in.
Beter op Amazon bestellen zonder 300% winstmarge die ze erop maken.
Eerste keer dat ik een Nederlandse webshop niet kan vertrouwen.
SLECHT
Zelfs deze ene ster is te veel waardering. Trap er niet in om bij hun iets te kopen.
Zelf ben ik er helaas wel ingetrapt.
Na 3 weken is het pakketje nog steeds niet onderweg. Heb meerdere keren gemaild, maar krijg standaard mails terug. Heb aangegeven dat ik mijn aankoopbedrag terug wil aangezien zij zich niet aan de wettelijke leveringstermijn van 14 dagen houden, maar daar gaan ze niet op in.
Durven nog in de mail te zeggen dat ze mij naar alle tevredenheid willen helpen.
Schandalig dat mensen op deze manier hun geld willen verdienen.