Nærværende og hurtig service. Jeg købte et bord der skulle leveres i to dele. Bordet blev leveret virkelig hurtigt, men desværre ved en fejl, kun den ene del af bordet. Jeg henvendte mig med... Toon meer
Trevligt bemötande i telefon, trots att jag hade frågor angående dålig feedback av andra kunder pga av leveranser som tagit väldigt lång tid. Mycket nöjd med kundservice och snabb leverans . Samt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi beställde ett bord där artikeln hade fel bild på hemsidan. Bordet vi skulle ha var dyrare och eftersom det hade blivit fel så fick vi det nya bordet till det låga priset. Jag tycker det var otrolig... Toon meer
Undvik. Beställde en Weber-grill med utlovad hemleverans inom 10 arbetsdagar. Först efter dessa 10 dagar meddelar Hulténs att varan inte finns i lager och dessutom har utgått ur sortimentet. J... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
På Hulténs handlar du möbler, utemöbler, grillar och inredning från bl.a Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Artwood med fler. Möbler för livsnjutaren!
Meteorvägen 4, 245 34, Staffanstorp, Zweden
- 046-250252
- support@hultens.se
- hultens.se
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabbt och rätt
Forsendelsen har ikke kommet frem
Forsendelsen har ikke kommet frem. Veldig sen service fra Hultens / Bring. Ingen tracking update. Bestilt for en uke siden i dag.
Nærværende og hurtig service
Nærværende og hurtig service.
Jeg købte et bord der skulle leveres i to dele.
Jeg henvendte mig med det samme, og de svarede hurtigt, beklagede, og lovede at sende anden del med det samme. Dette blev leveret allerede dagen efter.
Jeg oplevede også virkelig god service forud for mit køb. Det er rart at være kunde her ;-)
Fremsender uønskede reklamer og er åbenbart ligeglade
I november begyndte Hultens at sende mig uønskede reklamer på mail, noget jeg aldrig havde tilmeldt mig, og i december bekræftede de at jeg ikke ville modtage flere reklamer.
Nu er Hultens så begyndt at fremsende uønskede reklamer på SMS, noget jeg heller aldrig har tilmeldt mig.
Hvad opnår de ved at sende uønskede reklamer til folk? Jeg kommer da aldrig til at handle der når de blæser på at man ikke ønsker deres reklamer?
Og omkring GDPR så er jeg da bekymret for hvilke oplysninger de gemmer om mig, siden de kan fremsende uønskede reklamer på både mail og SMS?

Fantastisk
Hurtig levering - produktet lever fuldstændig op til beskrivelsen, meget tilfreds.

Antwoord van Hultens
Ringde och frågade om en vara och fick…
Ringde och frågade om en vara och fick väldigt bra och trevligt svar!

Trevligt bemötande i telefon
Mycket nöjd med kundservice och snabb leverans .
Samt mkt trevliga chaufförer på DHL

Fint hammocktak.
Vi fick precis det hammocktak vi beställt, till bästa pris och med hyfsat snabb leverans.

Undvik.
Undvik.
Jag begärde återbetalning direkt (betalat med debitkort), men det tog ytterligare tre veckor innan pengarna kom tillbaka. Under tiden hänvisade Hulténs till Klarna, som i sin tur uppgav att de inte kunde se något från butiken. Samtidigt slutade Hulténs kundtjänst att svara.
Undvik & handla istället hos butiker som har 1. koll på sin likviditet 2. koll på sina lagernivåer 3. koll på sitt sortiment 4. koll på sin kundtjänst

Antwoord van Hultens
God hjemmeside med stort produktutvalg
God hjemmeside med stort produktutvalg. Enkelt å finne frem og hyggelige priser. Er spent på leveransen. Om den kommer som oppført på hjemmesiden.

Leveranskaos
Ett otroligt rörigt och oproffsigt sätt att hantera en felaktig leverans! Kommunikationen mellan DHL och Hultens urusel, och svaren från kundtjänst uppåt väggarna felaktiga. Skäms!

Antwoord van Hultens
Jättenöjd med bordet jag köpte
Jättenöjd med bordet jag köpte. Snabb leverans!

Antwoord van Hultens
Bra produktutbud men en kundupplevelse som lämnar mycket att önska
Bra produktutbud men en kundupplevelse som lämnar mycket att önska. Kundtjänsten fungerar tyvärr inte särskilt bra med otydlig kommunikation och långa svarstider. Värt att utforska konkurrenterna för att se hur de är.

Antwoord van Hultens
Toimitus nopea ja tuotteet täydelliset
Toimitus oli nopea ja tuotteet täydelliset.

Antwoord van Hultens
Snabb leverans och jättefin…
Snabb leverans och jättefin fårskinnsdyna.

Antwoord van Hultens
Lees meer over geverifieerde reviews.