Ekeby Möbler Reviews 4.348

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockrent från början till slut. Satt och sökte egen en vit byrå med mindre lådor och av högre modell. Denna var bland de första som kom upp, snygg design och väldans bra pris, klick ner i varukor... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pratade först med kundservice för hemleverans, väldigt trevligt bemötande och snabba klara svar. Då jag inte riktigt hittade hur och om det var möjligt med hemleverans av de möbler jag ville köpa. M... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Slaapkamermeubilair winkel
  2. Meubelwinkel
  3. Binnenhuisarchitect
  4. Lampenwinkel
  5. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Möbel- och inredningsvaruhus på 10000 m2 i Ekeby, ca 15 minuters bilfärd från centrala Helsingborg. Under februari till september har vi också öppet i vår trädgårdsmöbelbutik på 1500 m2 på Storgatan 84 i Ekeby. Många av våra produkter kan du köpa via vår e-handel på hemsidan. Välkommen!

Ett av södra Sveriges största möbel- och inredningsvaruhus

Geschreven door het bedrijf

HEMLEVERANS FÖR 195:-
Vi erbjuder hemleverans till ett fast pris av 195:-. Ombudsleverans kostar 95:-.
SÄKRA BETALNINGSALTERNATIV
Vi erbjuder trygga och säkra betalningar med vår samarbetspartner Klarna. I kassan väljer du mellan betalsätten kortbetalning, direktbetalning, faktura och delbetalning. I vårt möbelvaruhus kan du betala med kontanter, kort eller delbetalning genom Santander Consumer Bank.
TRYGGHET
Med 42 år i branschen är Ekeby Möbler ett välkänt företag inom möbel- och inredningsbranchen. Företaget har god och stabil ekonomi och är registrerat för F-skatt. Ratingföretaget Soliditet har klassat Ekeby Möbler som ett AAA-företag i hela 24 år i rad. Detta innebär högsta möjliga kreditvärdighet och ger dig som kund extra trygghet.
SORTIMENT
Som ett fristående företag väljer vi vårt eget sortiment, som passar våra kunder bäst. Vi arbetar med många välkända varumärken, har egen import och tar fram egna modeller, vilket ger våra kunder massor av möjligheter till prisvärda köp. Hos oss hittar du soffor, fåtöljer, bord, stolar, matgrupper, vitrinskåp, mediabänkar, skrivbord, sängar och möbler till ditt sovrum, garderober, hallmöbler, mattor, lampor, stort sortiment av inredningsdetaljer, utemöbler, konstrotting möbler, grillar, parasoller och mycket mer!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockrent från början till slut

Klockrent från början till slut. Satt och sökte egen en vit byrå med mindre lådor och av högre modell. Denna var bland de första som kom upp, snygg design och väldans bra pris, klick ner i varukorgen.
Bara några dagar efter kom den. Paketet var mycket tyngre än jag trott, räknade inte med någon större kvalitet för de priset men oboy vad fel jag hade.

En riktigt robust byrå på alla tänkbara sätt.
Summa summarum: mycket hög kvalitet för liten peng, precis det som vi konsumenter gillar så stort tack.

19 april 2026

Nöjd och glad

Fungerade fint att beställa nya utestolar till barn via er. De är lagom stora till våra barnbarn som år 3 och 5 år gamla. Anders A

12 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inte nöjd med leveransen denna gång kom…

Inte nöjd med leveransen denna gång kom inte på den utlovade dagen vilket dom beklagade man skall ju vara hemma och ta emot paketet!!!!Produkten från Ekeby möbler mycket nöjd har skickat efter tidigare från Ekeby möbler Mvh BmW

15 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack för att ni efter 2 års användning…

Tack för att ni efter 2 års användning av vägghängda sängborden Ekeby Frikk svart Ek som vi beställde då och efter lång tid började bordsskivorna att spricka, vi reklamerade och det mottogs väl så nu har jag fått 2 st nya svarta Kirkk vägghängda sängbord som är väldigt fina.
Ni stod för frakten för borden som jag skickade tillbaka i samma kartonger som de nya kom i, de hämtades utanför min dörr och det är vi jätte tacksamma för.
Tusen Tack 🙏🏼💝 Mvh Yvonne Lindgren Koc
Omdöme 5 av 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 april 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidigt och snabb leverans.

Smidigt och snabb leverans.

Antwoord van Ekeby Möbler

Vad roligt med den snabba leveransen av din beställning Helena. Tack för ditt omdöme och varmt välkommen åter. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hög kvalité samt snabb leveverans

Hög kvalité samt snabb leveverans. Möbeln mycket väl förpackad i kartong.

Antwoord van Ekeby Möbler

Tusen tack för ditt fina omdöme Karl-Erik. Vi önskar dig varmt välkommen åter till oss. Vänligen Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ni hade precis det jag letat efter

Ni hade precis det jag letat efter. Blev så glad.

Antwoord van Ekeby Möbler

Vilken tur att du hittade precis det du sökte hos oss. Tack för ditt köp och ditt femstjärniga omdöme. Hälsningar Julia

Smidigt

Smidigt, ingen fraktkostnad

7 april 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tack för ditt femstjärniga omdöme Heléne. Varmt välkommen åter till oss. Hälsningar Julia

Rekommenderas

Rekommenderas! Fina produkter,snabb leveranstid. Allt toppen!

8 april 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tack snälla för din femstjärniga recension. Det gör oss glada att du vill rekommendera oss som butik. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra kvalité och trevlig chaufför.

7 april 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tusen tack för ditt omdöme och varmt välkommen åter. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb o bra leverans

Snabb o bra leverans
Fina pallar dock lite ljusa mot bild

6 april 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Annika. Tack för ditt omdöme. Vad roligt med den snabba leveransen av dina fina nya pallar. Möbler tillverkare i trä skiljer sig alltid i nyans eftersom trä är ett levande material. Pallarna Riko är dessutom tillverkade i återvunnet trä vilket gör att varje exemplar skiljer sig ytterligare i utseende. Hälsningar Julia

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.