Ekeby Möbler Reviews

4.494
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var i Ekeby i somras och hittade dessa möbler. Tog chansning när vi kom hem och beställde på nätet. Inga problem med leverans, som dessutom bjöd på inbärning och montering för att det tog två veckor.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget glad for mit nye bord. God oplevelse fra bestilling til levering af produkt. Produktet var fint pakket ind og nem at samle. Meget tilfreds med design og kvalitet. Det eneste jeg savner er vejled... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa via hemsidan efter att vi varit i butiken och provsuttit olika stolar. Fick besked att vi skulle kunna hämta om en vecka men redan efter fyra dagar var de tillgängliga. Mycket god... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slaapkamermeubilair winkel
  2. Meubelwinkel
  3. Binnenhuisarchitect
  4. Lampenwinkel
  5. Woonkamermeubilairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Möbel- och inredningsvaruhus på 10000 m2 i Ekeby, ca 15 minuters bilfärd från centrala Helsingborg. Under februari till september har vi också öppet i vår trädgårdsmöbelbutik på 1500 m2 på Storgatan 84 i Ekeby. Många av våra produkter kan du köpa via vår e-handel på hemsidan. Välkommen!

Ett av södra Sveriges största möbel- och inredningsvaruhus

Geschreven door het bedrijf

HEMLEVERANS FÖR 195:-
Vi erbjuder hemleverans till ett fast pris av 195:-. Ombudsleverans kostar 95:-.
SÄKRA BETALNINGSALTERNATIV
Vi erbjuder trygga och säkra betalningar med vår samarbetspartner Klarna. I kassan väljer du mellan betalsätten kortbetalning, direktbetalning, faktura och delbetalning. I vårt möbelvaruhus kan du betala med kontanter, kort eller delbetalning genom Santander Consumer Bank.
TRYGGHET
Med 42 år i branschen är Ekeby Möbler ett välkänt företag inom möbel- och inredningsbranchen. Företaget har god och stabil ekonomi och är registrerat för F-skatt. Ratingföretaget Soliditet har klassat Ekeby Möbler som ett AAA-företag i hela 24 år i rad. Detta innebär högsta möjliga kreditvärdighet och ger dig som kund extra trygghet.
SORTIMENT
Som ett fristående företag väljer vi vårt eget sortiment, som passar våra kunder bäst. Vi arbetar med många välkända varumärken, har egen import och tar fram egna modeller, vilket ger våra kunder massor av möjligheter till prisvärda köp. Hos oss hittar du soffor, fåtöljer, bord, stolar, matgrupper, vitrinskåp, mediabänkar, skrivbord, sängar och möbler till ditt sovrum, garderober, hallmöbler, mattor, lampor, stort sortiment av inredningsdetaljer, utemöbler, konstrotting möbler, grillar, parasoller och mycket mer!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.494)

369 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helnöjd

Snabb leverans och bra bemötande! Varan motsvarade förväntningar. Dom som levererade till dörren var urtrevliga och hjälpsamma!

6 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten. Extra kul att våra leveranspartners gav ett så trevligt och hjälpsamt bemötande. Varmt välkommen tillbaka till Ekeby Möbler! Hälsningar Emilia

Håller tidsplanen, felfri leverans

Fick varorna under lovat tidsspann. De var mycket välpaketerade och i fint skick. Motsvarade förväntningarna.

1 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tack för ditt omdöme om oss. Det gläder oss att du är nöjd med paketeringen och den snabba leveransen. Vänligen Emilia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra produkt och bra leverans.

Bra produkt och bra leverans.

4 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med hela köpupplevelsen. Vi önskar dig mycket glädje av ditt köp och hoppas vi ses igen! Vänligen Emilia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och kudden var kanon…

Snabb leverans och kudden var kanon skön passade mej perfekt till min onda nacke 😀

1 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att kudden passade dig så bra och att leveransen kom snabbt. Vi hoppas att den fortsätter ge din nacke den avlastning du behöver. Vänligen Emilia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra total upplevelse!

Lätt beställning, tydlig information, snabb leverans, allt i sin ordning!

23 juni 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt från beställning till leverans. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få välkomna dig tillbaka! Hälsningar Emilia

Bra service. Bra produkt

Vi är tacksamma för att vi bor nära butiken så att vi kunde åka ditt och kolla på det möbel vi ville köpa. Vi fick också möjlighet att prata med personal om leverans mm - allt från besök i butik till färdig leverans gick mycket smidigt och med mycket bra service.

2 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att ni hade möjlighet att besöka butiken och att ni upplevde både servicen och leveransen som smidig. Tack för att ni valde Ekeby Möbler – varmt välkomna tillbaka! Vänligen Emilia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stämde att de hade möblerna på lager…

Stämde att de hade möblerna på lager som de skrev på hemsidan så fort var de hemma hos oss.

2 juli 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Åsa. Vilken tur att möbeln du var ute efter fanns hemma i lager hos oss. Tack för ditt omdöme och välkommen åter. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans av kvalitetsmöbel!

Snabb leverans av sängbord som andra hade som beställningsvara. Mycket nöjd med Ekeby möbler.

29 juni 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Vad roligt med den snabba leveransen till dig Birgitta. Tusen tack för ditt femstjärniga omdöme. Hälsningar Julia

Funkar alltid bra

Funkar alltid bra, snabb leverans och bra kvalitet i produkterna!

28 juni 2026

Tack snälla för din femstjärniga recension Heli. Hälsningar Julia

Trevliga möber, strulig utlämning

Möblerna är trevliga. Lite struligt vid utlämningen då vi skickades hit och dit. En av fyra stolar var inte leveranspackad i kartong som övriga vilket innebar att den blev alldeles skitig på vägen hem i regnet. En av de ljusgrå dynorna hade svarta fläckar i en hörnet. Så, nja, ingen fullträff som jag ser det.

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej. Vad tråkigt att ni inte är nöjda med utlämningen. Tyvärr kommer möbler ibland i flerpack vilket gör att det blir udda antal och vissa står kvar utan kartong. Gällande fläckarna på dynan hade ni gärna fått säga till så att vi kunde rättat till det. Runt stolen hade vi gärna hjälpt er med plast eller liknande för skydd mot vädret. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det blev ingen affär på grund av...

Det blev ingen affär på grund av att jag sent insåg att det enda leverans alternativet var Schenker, som inte gick att ändra. Jag borde ha läst det finstilta.
MEN man löste det snabbt med en omedelbar återbetalning.
Så ingen skada skedd.
Stort Tack för hjälpen!

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Kent. Vad tråkigt att du behövde makulera din beställning, men skönt att du snabbt och lätt fick hjälp med detta. Vi önskar dig varmt välkommen åter. Hälsningar Julia

Bra kvalité

Bra kvalité, snabb leverans och bra priser

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Adelia. Tack snälla för ditt femstjärniga omdöme, så härligt att du är nöjd med ditt köp. Hälsningar Julia

Bra kvalitet och snabb leverans

Bra kvalitet och snabb leverans

22 juni 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Vad roligt med den snabba leveransen av din beställning Johanna. Tack för ditt omdöme och välkommen åter. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lång leveranstid och bristande…

Lång leveranstid och bristande återkoppling om förseningarna. Det var jag själv som fick kontakta företaget för att få info om vart leveransen tagit vägen. När varorna väl kom så motsvarade de inte till fullo mina förväntningar.

27 mei 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Maria. Tack för ditt omdöme. Vi beklagar den försenade leveransen och att informationen inte nådde dig i rätt tid. Gällande att du inte är nöjd med produkterna du mottagit kan jag inte se att du kontaktat oss. Om varan brister i kvalitet eller om det finns andra defekter behöver du kontakta vår kundservice för att få hjälp i ärendet. Hälsningar Julia

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bli vänligare och mer serviceminded i…

Bli vänligare och mer serviceminded i butiken

22 juni 2026

Antwoord van Ekeby Möbler

Hej Christl. Vad tråkigt att höra att du inte fått en bra upplevelse vid besök i vår butik. Det är svårt att veta hur situationen såg ut och vad som inte var bra. Men vi önskar dig varmt välkommen åter så att vi kan göra din nästa upplevelse bättre. Hälsningar Julia

Dit is Trustpilot